Kim Kardashianin meikkitaiteilija paljasti juuri oman brändinsä ja meillä on kaikki yksityiskohdat

Meikki

WPR

Tämä on täyden ympyrän hetki Mario Dedivanovicille. Meikkitaiteilija työskenteli Sephoralla teini-iässä, ja nyt hänen oma tuotemerkkinsä on tarkoitus lanseerata jälleenmyyjällä. The Marion meikki kokoelmaa valmistetaan kolme vuotta – kauan ennen kuin hän tapasi Kim Kardashianin, joka teki hänestä valtavan tähden. Dedivanovic tunnetaan ikonisista silmämeikistään sekä ystävyydestään Kardashianin kanssa. Hän on myös maalannut Kate Bosworthin, Gabrielle Unionin ja muiden julkkisten kasvot.

Tämä uusi mallisto luotiin ammattibrändiksi, jota käytetään Dedivanovicin suosituimpien ulkoasujen saamiseen. Koska kyllä, taiteilijan fanit voivat tunnistaa hänen teoksensa yhdestä valokuvasta. Hän auttoi tekemään Kardashianin tummat silmät, täyteläiset ripset jaalaston kiiltävät huuletniin iso. Lähes kahdeksan miljoonan seuraajan Instagramissa hän on nyt enemmän kuin pelkkä reality-tähden MUA BFF. Viime vuonna hän voitti jopa taiteellinen saavutus -palkinnon American Influencer Awards -tapahtumassa.

'Maikeup by Marion avulla olen käyttänyt allekirjoitustekniikkani ja muuttanut ne saavutettaviksi pro-tuotteiksi, jotka ovat saaneet inspiraationsa niistä, joita olen rakastanut ja käyttänyt koko urani ajan', Dedivanovic sanoi lausunnossaan. ”Kun opetan mestarikurssejani, johdan opiskelijani läpi koko ajatteluprosessini ja esittelen kaikki tekniikani. Nyt tekniikkani ja filosofiani on sisällytetty tuotteisiini.'

Katso tämä postaus Instagramissa

MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) jakama viesti

'Missioni on, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, luottavaiseksi ja luottaa näihin tuotteisiin', hän jatkoi. 'Makeup by Mario on intohimoni ja rakkauteni meikkitaiteellisuuteen, joka on kiteytetty hyvin tarkoitukselliseen kokoelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan ylellistä ja ammattimaista meikkikokemusta, joka ei ole arvokasta. Kaikilla pitäisi olla pääsy laadukkaisiin kaavoihin. Se on minulle niin tärkeää.'

Koko 21-osainen linja lanseerataan Sephorassa ja Makeup by Mario -verkkosivusto 1. lokakuuta. Tutustu jokaiseen tuotteeseen alla ja palaa tänne ostoksille.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

meikki Mario Master Mattes

Marion meikki.

Master Mattes Palette

Sisältää 12 mattasävyä, jotka ovat saaneet inspiraationsa ihmisen ihon sävyistä.


Mario Metalcsin meikki

Marion meikki.

Master Metallics -paletti

12 metallisävyllä.


mestari metallipakkaus

Marion meikki.

Master Metals Paletti

Viidellä metallivarjostimella, joita voidaan käyttää märkänä tai kuivana. Yhdistä se Master Metals Manipulatorin kanssa (14 dollaria at Sephora ).


Mario Secret Glow -meikki

Marion meikki.

Master Secret Glow

Tämä kirkas, kermankiiltävä korostustuote voidaan käyttää kaikkialla kasvoilla luonnollisen hehkun saamiseksi.


Marion meikki

Marion meikki.

Master Crystal heijastin

Voit rakentaa näitä kauniita läpinäkyviä pigmenttejä.


Marion meikki

Marion meikki.

Master Eyes Prep & Set

Mukana kaksi peitevoidetta silmäluomien valmistelemiseksi meikin tekemiseen ja kovettumispuuteri.