Kim Kardashian myöntää, että hän oli vain seksin jälkeen Pete Davidsonin kanssa

Julkkis

WPR

Kun puhuttiin Pete Davidsonin tapaamisesta alussa, Kim Kardashian myöntää, että kyse oli seksistä.

Viime vuonna 41-vuotiaan Kardashianin jälkeen Saturday Night Live , pari olivat spekuloinnin kohteena.

Davidson, 28, ja Kim, jotka näyttelivät Aladdinia ja Jasminia, vaihtoivat näytöllä suudelman, joka levisi viruksen leviämiseen.

Pari valittiin lopulta Instagram-virkailijaksi maaliskuussa sen jälkeen, kun paparazzit huomasivat heidät kaikkialla. He eivät ole katsoneet taaksepäin sen jälkeen.

Kim puolestaan ​​on ilmoittanut, ettei hänellä ollut aikomusta seurustella Davidsonin kanssa.

Hän oli kuullut Peten 'BDE:stä' (suuri d***-energia) ja oli yksinkertaisesti 'DTF' (alhainen ***), kertoo tosi-tähti, joka oli äskettäin eronnut entisestä Kanye Westistään.

Erään The Kardashiansin jakson aikana hän naurahti: 'Ajattelin vain, että kuulin tästä BDE:stä ja minun täytyy päästä ulos.'

'Tarvitsen kickstartin', hän totesi ja lisäsi, 'Olin käytännössä DTF.'

Kim Kardashian väittää, että kyse ei ollut vain hänen energiastaan, koska pari vietti enemmän aikaa yhdessä.

Lue myös: Katso mitä Pete Davidson sanoi Kanye Westistä ja Ariana Grandesta Last SNL Sketchissä

Häntä kuvailtiin myös 'parhaaksi ihmiseksi, jonka olen koskaan tavannut', hänen mukaansa.

Kim lisäsi: ”Ihmiset kertovat minulle aina, kuinka hauska hän on, ja kaikki johtuu siitä, että hän on hauska. Mutta se on noin neljäs syy miksi pidän hänestä.

Kim Kardashian myöntää, että hän oli vain seksin jälkeen Pete Davidsonin kanssa

”Hän haluaa jatkuvasti parasta muille, pystyy käsittelemään missä tahansa tilanteessa ja tekee sen sulavasti. Hän on uskomattoman huomaavainen, nöyrä ja vilpitön.

'Aito on termi, joka tulee mieleen häntä kuvattaessa.'

Äskettäisessä sosiaalisessa mediassa SKIMSin perustajaa kuitenkin kritisoitiin siitä, että hän katsoi itseään suutelemalla rakastajaansa.

Hän katsoi selvästi kameraan yhdessä pätkistä, kun taas King Of Staten Islandin näyttelijällä näytti olevan hauskaa.

Jotkut ihmiset olivat innoissaan päästäkseen vilauksen suhteeseensa, kun taas toiset pilkkasivat tosi-elämää, koska hän tuijotti itseään puhelimen kamerasta.

'Hän oli liian huolissaan kamerasta vastatakseen suudelmaansa', yksi henkilö huomautti. Jep…”

Toinen kirjoitti: 'Hänellä ei ole aavistustakaan, kenen vieressä hän seisoo, koska hän on niin pakkomielle tuijottaa itseään.'

'Katsoin hänen tekevän heart-eyes emojia omassa heijastuksessaan ja sitten muistaen, että hänkin on siellä', kolmas henkilö sanoi.

'Näen hänen tekevän sydänsilmähymiöitä omaan peiliinsä ja sitten muistavansa, että hänkin on siellä', kommentoi neljäs kirjoittaja.

Lue myös: Kim Kardashianin yllättävä yhteys Diana Jenkinsiin, RHOBH:n uuteen näyttelijäjäseneen.

Vastakohdat vetävät puoleensa

Kim Kardashian myöntää, että hän oli vain seksin jälkeen Pete Davidsonin kanssa

Pete Davidson , toisaalta, oli yrittänyt ottaa yhteyttä Kimiin kuukausia ja oli yrittänyt tehdä niin paljon ennen hänen SNL-esiintymistään.

''Onko tämä paskaa totta?' Megan Fox lähetti minulle tekstiviestin tapaamisen jälkeen, ja se oli kuin juttu. Koska hän kysyi puhelinnumeroasi kuukausia sitten, ja minä sanoin hänelle: 'Kaveri, sinulla on paremmat mahdollisuudet, että krokotiilit nielevät minut ja MGK Machine Gun Kellyä kuin sinä koskaan saisit hänen puhelinnumeronsa.' 'Ikään kuin se ei koskaan saisi 'Kim suostui osallistumaan', kertoo kertoja.

'Tarkoitan, en koskaan tajunnut, että voit olla niin tyytyväinen vain katsomalla televisio-ohjelmia ja käymällä kuntosalilla', hän sanoo.

'Tarkoitan, en välitä, jos menen ulos ilman meikkiä. On upea tunne olla ajattelematta: 'Voi luoja', koko ajan 'Entisen KUWTK-tähden mukaan.

Kanye Westin Kuudes avioerolakimies erosi hiljattain, joten asiat eivät näytä hyvältä Kimin exillä.

He selvittivät Kimin ja Kanyen eron yksityiskohtia, mutta hänen uusi lakimies, joka palkattiin vain kaksi kuukautta sitten, on päättänyt olla tekemättä yhteistyötä hänen kanssaan 'sovittamattoman rikkomuksen vuoksi asianajaja-asiakassuhteessa'.

Kim Kardashian myöntää, että hän oli vain seksin jälkeen Pete Davidsonin kanssa

North, kahdeksan ja Chicago, neljä, ovat entisten kumppanien tytöt, kun taas Saint, kuusi, ja Psalm, kolme, ovat entisten kumppanien poikia.

Kun hänen sisarensa Kourtney ja Khloe pyysivät häneltä lisätietoa, Hulu alkoi pomppia sarjakuvasta ilmaisten, kuinka tyytyväisenä hän tuntee olonsa hänen seurassaan.