Kim Kardashian järjestää leiri-aiheiset syntymäpäiväjuhlat luoteeseen

Julkkis

WPR

Kardashianit ovat tunnettuja ylellisistä syntymäpäivien juhlimisesta, mutta Kim Kardashian meni tänä vuonna enemmän ja enemmän. Kun tuli aika juhlia North Westin 9-vuotissyntymäpäivää, neljän lapsen äiti järjesti täyden leirin tyttärensä kunniaksi. ”Camp North” -leirin partiolaiset karkotettiin yksityisellä lentokoneella, joka oli varustettu jättiläispalloilla ja pahaenteisillä 'Camp North' -kylteillä, ja heidät vietiin erilaisiin seikkailuihin, mukaan lukien zip line ja jousiammunta.

9-vuotias itse suoritti muutamia kauhuelokuvameikkitoimintoja osana leirintäteemaa, ja sisustus oli kastunut valeverestä. Kun Kardashianilta kysyttiin tämän vuoden syntymäpäiväteeman ideasta, hän paljasti 'The Tonight Showssa, jonka pääosassa on Jimmy Fallon', että '[North] tekee hienoja haavoja ja arpia, hän on siinä todella fantastinen.' 'Hän halusi järjestää makaaberit syntymäpäiväjuhlat, koska hän oli läsnä tunneilla. Joten päätin viedä heidät telttailemaan erämaahan.”

Toisin kuin tyypillisillä leirintälomilla, Westin sisälsi intensiivistä koskenlaskua ja mittatilaustyönä valmistetut Skimsin pyjamat. Hienostuneesta sisustuksesta huolimatta Camp Northin vieraat (mukaan lukien Jessica Simpsonin lapsi Maxwell) nukkuivat patjoilla, jotka oli koristeltu muhkeilla peuranpäillä ja keinotekoisilla veriroiskeilla, mikä varmisti, että pelottava tunnelma säilyi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Kourtney Kardashian Barker ‍ (@kourtneykardash)

Kourtney Kardashian julkaisi valokuvia jousiammuntajousestaan ​​ja sarjasta korttipelejä takan ääressä, mikä todistaa, että aikuisetkin voivat pitää hauskaa. Ayesha Curry sanoi, että se oli 'ihanaa', ja Sarah Howard, Pooshin sisältöjohtaja, sanoi: 'Haluan mennä telttailemaan pohjoiseen!' ilmoittautua kokemukseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: