Kim Kardashian ei vahingoittanut Marilyn Monroen mekkoa Ripley's Believe It or Not!

Julkkis

WPR

Kun Kim Kardashian käytti Marilyn Monroen klassikkopukua vuoden 2022 Met-gaalassa, hän loi sensaation… mutta hän ei vahingoittanut pukua.

Sosiaalisessa mediassa äskettäin levinneen valokuvan väitetään näyttävän vaatteen ennen ja jälkeen Kim K:n käyttämisen. Ripley's Believe It or Not! -elokuvan edustaja, joka osti asun 4,8 miljoonalla dollarilla vuonna 2016, puolustaa Kimiä.

Edustaja kertoo meille: 'Monet saumoista ovat repeytyneet ja kuluneet' vuoden 2017 alussa julkaistun mekon kuntoraportin mukaan. Kun otetaan huomioon materiaalin hauraus, tämä ei ole yllättävää. Takana koukuissa ja silmukoissa on rypistymistä sekä erilaisia ​​kulumisen merkkejä.'

Kim Kardashian ei vahingoittanut Marilyn Monroen mekkoa Ripley

Selvästikin 'ennen' -kuva otettiin ennen kuin Ripley's edes ehti käsiinsä esineeseen.

Tiedottajan mukaan Ripley's on näyttänyt mekkoa kaikkialla maailmassa sen ostamisesta lähtien, mikä on vaarantanut sen pilaantumisen.

'Met-portaiden alaosasta, jossa Kim astui mekkoon, yläosaan, missä se palautettiin', sanoo Amanda Joiner, Ripleyn julkaisu- ja lisensointijohtaja, joka oli Kimin ja asun kanssa koko The Met -päivän. .

Lue myös: Uvalden kouluammuskelun jälkeen Raidersin omistaja Mark Davis lahjoittaa miljoona dollaria koulupiirille

Marilyn käytti samaa asua laulaessaan Presidentille John F. Kennedy syntymäpäivänä vuonna 1962. Ripley'sin kieltäytymisen jälkeen Kim laihtui 16 kiloa mahtuakseen veistoksen sisään.

Kimille annettiin myös Monroen hiussäike, ja yksi tarinoista, joissa häntä syytettiin puvun vahingoittamisesta, väitti myös, että hiukset olivat väärennettyjä… tämäkin väite meni huonoon valoon.

Kim Kardashian on saanut paljon pettymyksiä oletetuista vahingoista, mutta Ripley antaa halventajilleen tietää, että he voivat olla hiljaa.

Kim Kardashian ei vahingoittanut Marilyn Monroen mekkoa Ripley

Vuoden 2017 tutkimuksessa mekosta havaittiin vaurioituneita saumoja ja 'rypytystä' takana, mikä osoitti, että se ei ollut tuolloin ihanteellisessa kunnossa.

Kardashian 'ei millään tavalla vahingoittanut vaatetta sen lyhyen ajan kuluessa, jota käytettiin Met-gaalassa', lausunnon mukaan. Kardashian käytti pukua yksinomaan Galan kanssa punaiselle matolle ja muutettiin kopioksi heti saapuessaan.

'Mekko oli samassa kunnossa kuin se alkoi Met-portaiden alaosasta, missä Kim pääsi mekkoon, yläosaan, missä se palautettiin', Amanda Joiner, Ripleyn julkaisu- ja lisenssijohtaja, joka valvoi Kardashiania. pukeutunut mekko gaalapäivänä, sanoi lausunnossa.

Ripley's julkaisi 2. toukokuuta ja ilmestyi uudelleen TikTokiin Kardashianin pukeutumisesta kulissien takana olevasta videosta, joka osoittaa, että mekko oli vaurioitunut jo ennen kuin Kardashian käytti sitä.

Kim Kardashian ei vahingoittanut Marilyn Monroen mekkoa Ripley

Legendaarinen mekko näkyy eri otoksissa koko videon ajan, joista yksi on viipyvä otos takaa.

Useita kiteitä puuttuu mekosta samalta alueelta kuin ne katosivat Fortnerin kuvissa. Fortnerin kuvissa näyttää kuitenkin pudonneen enemmän kiteitä.

Lausunnossaan Ripley's totesi myös, että se 'ymmärtää vaaroja', jotka aiheutuvat mekon esittämisestä näyttelyissään, mikä viittaa siihen, että vaatteille on saattanut tapahtua lisävaurioita sen välillä, kun Ripley osti mekon vuonna 2016 ja sen nykyisen näyttelyn Ripley's Believe It or Not -näyttelyssä. ! Hollywood.

Lue myös: Kun Tom Hanks sai vaimonsa kompastumaan, hän huusi joukolle faneja perääntymään!

Lausunnon mukaan Kardashian ei maksanut Ripley'sille vaatteen käyttämisestä sen sijaan, että olisi lahjoittanut hyväntekeväisyyteen Ripleyn puolesta Orlandossa, Floridassa.

Kim Kardashian ei vahingoittanut Marilyn Monroen mekkoa Ripley

Yhtiön mukaan asu on esillä Ripleyn Hollywood-myymälässä syksyn ajan.