Killing Stalking Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Koogin graafisesta romaanista Killing Stalking julkaistiin 67 lukua 23.11.2016 ja vuoden 2019 alun välillä.

Toisen Lezhin World Comics -kilpailun aikana manga julkaistiin verkossa sekä koreaksi että englanniksi ja ansaitsi 100 000 000 voiton pääpalkinnon.

Mangan Killing Stalkingin fanit odottavat innolla anime-sovitusta sarjan valtavan suosion jälkeen. Voisimmeko saada sen vuoteen 2022 mennessä?

Olemme kaikki ihastuneet johonkin heissä olevan asian takia: hänen luonteensa, ulkonäkönsä tai minkä tahansa näiden kahden yhdistelmän takia. Jotkut ihmiset muuttuvat, kun opit tuntemaan heidät hyvin – oletko koskaan nähnyt tätä? Toinen Koogin manhwaista, Killing Stalking, on valloittanut lukijat tarinallaan, juonellaan ja hahmoillaan.

killing stalking anime julkaisupäivä

Kaikkia näitä kolmea elementtiä – mukaansatempaavaa tarinaa uskottavilla hahmoilla – ei löydy jokaisesta manhwasta.

'Killing Stalking' on toisaalta saavuttanut kaikki nämä tavoitteet, samoin kuin fanien huomion. Kannattajien huomio on hajallaan stadionilla.

Manhwalla ja sen kertomalla tarinalla on kannattajansa ja halveksijansa. Jopa jotkut fanien kommentit mainitaan.

Tappamisen salajuoni

killing stalking anime julkaisupäivä

Tämän tarinan päähenkilö, Yoon Bum , jolla on rajapersoonallisuushäiriö, vetoaa Oh Sangwooon.

Yliopisto-opiskelijina Sangwoolla ja Bumilla on molemminpuolinen vetovoima. Sekä Sangwoon että Bumin tapauksessa vastoinkäymiset vaivasivat heidän elämäänsä.

Bumin vanhemmat kuolivat, ja hänet kasvattivat hänen setänsä, sotilashenkilöstö ja Sangwoo, jotka kaikki raiskasivat hänet toistuvasti hänen nuoruutensa aikana. Bum adoptoi hänen setänsä. Sitä vastoin Sangwoo suoritti useita 'ei-niin hyviä' tekoja, joita on vaikea kuvailla.

Sangwoo on muun muassa sarjamurhaaja, hyväksikäyttäjä, murhaaja, raiskaaja, huijari ja uhka yhteiskunnalle.

Killing Stalking on harvinainen tapaus. Lisäksi, jos törmäät tähän mangaan ja olet utelias, miksi sitä ei ole muunnettu animeksi, et ole ainoa. Jotkut studiot saattavat olla valmiita ottamaan haasteen vastaan.

Lue myös: Annettu Anime-kausi 2: Tiedä mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Onko Killing Stalkingilla anime-sovitus?

killing stalking anime julkaisupäivä

Mutta virallista lausuntoa ei ole annettu fanien tekemistä Killing Stalking -sarjakuvista.

Tämän seurauksena Killing Stalkingin anime-sovitus julkaistaan ​​vasta vuonna 2022. Jos studio kuitenkin tunnistaa sen potentiaalin ja ostaa sen, saatamme nähdä samasta ilmoituksen. Sitä ei kuitenkaan tiedetä, milloin se julkaistiin ensimmäisen kerran.

Tappava vaaniminen , kauhuihin keskittyvän indie-studion chAosOPUSin 3DCG-projekti on parhaillaan kehitteillä.

Otettuaan vastaan ​​vainoamisen poistamisen haasteen he ovat värvänneet kirjailijan avun. Lähemmin tarkasteltuna näyttää siltä, ​​että työ on merkittävässä määrin valmis. Japanilaiset animaatioelokuvat sen sijaan ovat erittäin suosittuja elokuvakävijöiden keskuudessa.

Lue myös: Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Fanien arvostelu

Killing Stalking ei ole kaikkien suosikki. Psykologisesti se on melkoisen ärsyttävää. Jotkut Killing Stalkingin (KS) fanit ovat raivoissaan Bumin Sangwoon kohtelusta, kun taas toiset ovat kiinnostuneita tarinasta ja sen hahmoista.

Monet ihmiset ovat järkyttyneitä siitä, että niin monet ihmiset kannattavat Bumia ja Sangwoota, vaikka he ovat vain väkivaltainen pariskunta.

killing stalking anime julkaisupäivä

Jotkut fanit kritisoivat Seungbaeta Bumin pelastamisesta, kun hän teki sen.

He ovat raivoissaan Bumin päätöksestä jättää Sangwoo taakse. Vaikka monet puolustavat Bumin ja Sangwoon kommentteja, on myös niitä, jotka tukevat niitä.

Monet kirjailijan seuraajista ovat yrittäneet selittää kirjailijan toimet. Jotkut ihmiset ajattelevat, että kirjoittaja romantisoi raiskauksen ja pahoinpitelyn kirjoituksessaan.

Kirjoittaja toisaalta on kumonnut jokaisen näistä väitteistä. Koogin kirjoittajan taide ja fanitaide ovat kuitenkin ristiriidassa heidän väitteidensä kanssa.

On häpeällistä, että jokainen kirjailija, joka hyväksyy raiskauksen ja hyväksikäytön, tekee niin. Fanien hyökkäykset tekijää vastaan ​​ovat aiheettomia.

On hienoa ilmaista omia näkemyksiään, mutta ei ole oikein pakottaa niitä jollekin, joka vain tekee työtään.

Fani tai kirjoittaja, siinä ei ole virhettä. Tehtävän ymmärtäminen ja palautteen saaminen työstäsi on ammattimaisempaa ja sopivampaa.