Kid Jensenin sairaus – Hän kuvaa Parkinsonin taudin oireita!

Sairaus

WPR

Kanadalaissyntyinen brittiläinen radio-DJ ja TV-juontaja Allan “Kid” Jensen (s. 4. heinäkuuta 1950). Jensen, joka syntyi British Columbian Victoriassa, työskenteli DJ:nä Radio Luxembourgissa.

Vuodesta 1976 vuoteen 1984 Jensen työskenteli BBC:n lähettäjänä, isännöi BBC Radio 1:tä ja toimi tv-musiikkiohjelman Top of the Pops isäntänä vuosina 1977-1984. Jensen on kokenut radio- ja TV-juontaja, joka on isännöinyt ja esittänyt Capital FM:lle. ja ITV mm.

Lähettäjä David Jensen kuvaa Parkinsonin taudin aiheuttamia hallusinaatioita

Kommunikaattori David Jensen on puhunut julkisesti hallusinaatioista, joita hän kokee säännöllisesti Parkinsonin taudin seurauksena.

Radio 1:n DJ ja TV-juontaja on puhunut törmäyksestään 'oudoihin hahmoihin' öisin portaissa ja näkevänsä unissaan koiranpennun, jota 'ei oikeastaan ​​ole olemassa'.

Yli kymmenen vuotta Parkinsonin taudin diagnoosin jälkeen hän työskentelee nyt Parkinsonin Britannian hyväntekeväisyysjärjestön kanssa värvätäkseen itsensä kaltaisia ​​ihmisiä tutkimukseen, jolla testataan, voiko ondansetronilääke vähentää hallusinaatioita.

Lue lisää: Chris Kamara -sairaus – Hän paljastaa diagnoosin jalkapallon lauantain esiintymisen jälkeen!

ashley juddin nettovarallisuus

72-vuotias entinen Top of the Popsin juontaja jakoi kirjeen PA-uutistoimistolle, jossa hän sanoi: 'Olen puolivälissä osallistumassa maailman ensimmäiseen kliiniseen tutkimukseen, joka on saanut minut voimaantuneeksi ja toiveikkaana tuleviin hoitoihin. Parkinsonin taudille, ja haluan rohkaista muita, joilla on sairaus tai Lewyn kehon dementia, rekisteröitymään.

Näistä sairauksista kärsivien henkilöiden perheille sanon: Harkitse osallistumista tähän ja muihin uraauurtaviin tutkimuksiin.

Hän jatkoi: 'Siitä lähtien kun minulla diagnosoitiin Parkinsonin tauti vuonna 2011, olen ymmärtänyt, että se on sairaus, joka on täynnä yllätyksiä.

Useimmat ihmiset ovat tietoisia yleisimmistä oireista, kuten jäykkyydestä ja vapinasta, vaikka niitä on yhteensä yli 40, mukaan lukien hallusinaatiot.

Vaikka hallusinaatiot eivät tyypillisesti liity Parkinsonin tautiin, yli 75 prosentilla häiriöstä kärsivistä ihmisistä niitä saattaa esiintyä jossain vaiheessa elämäänsä.

”Hallusinaatiot ovat suuri osa elämääni; Menen silittää koiraa, jota ei todellakaan ole olemassa, kun olen ulkona kävelyllä, ja 'törmään' oudoon hahmoon portaissa, kun nousen ylös keskellä yötä.'

Hallusinaatiot, jotka aiheutuvat itse Parkinsonin taudista tai sen hoitoon käytettävien lääkkeiden sivuvaikutuksista, voivat olla hyvin järkyttävää taudista kärsiville ihmisille ja heidän läheisilleen, joten Jensen jatkoi: 'Pidän itseäni onnekkaaksi, että myyttinen edessäni näkyvät hahmot ovat melko ystävällisiä.'

ashley juddin nettovarallisuus

Koska ne voivat pahentaa Parkinsonin oireita tai niillä voi olla vaarallisia haittavaikutuksia, 'näkyvien hallusinaatioiden hoitoon nyt saatavilla olevat lääkkeet ovat kaukana optimaalisista'.

Jensen kehotti muita Parkinsonin taudin aiheuttamia hallusinaatioita kokevia ihmisiä ilmoittautumaan tutkimukseen, jota koordinoivat tutkijat University College London ja rahoittaa Parkinsonin tauti Iso-Britannia.

Ondansetronia, jota tyypillisesti käytetään estämään kemoterapian, sädehoidon ja leikkauksen haittavaikutuksia, testataan parhaillaan pienessä Parkinsonin tautia sairastavien ihmisten ryhmässä.

David 'Kid' Jensen sanoi

'Haluan rohkaista kaikkia, joilla on Parkinsonin tai Lewyn kehon dementia, ilmoittautumaan uraauurtavaan kliiniseen tutkimukseen, jossa olen tällä hetkellä mukana, koska se on antanut minulle tahdonvapauden ja optimismia Parkinsonin hoidon tulevaisuuden suhteen.

Kirjoitan myös kehottaakseni niitä, joiden läheiset kärsivät näistä sairauksista, harkitsemaan osallistumista tähän ja muihin uraauurtaviin tutkimuksiin.

'Olen oppinut paljon odottamattomia asioita Parkinsonin taudista sen jälkeen, kun sain diagnoosin vuonna 2011. Noin kolme neljäsosaa Parkinsonin tautia sairastavista saattaa kärsiä hallusinaatioista jossain vaiheessa, mutta useimmat ihmiset eivät yhdistä tätä oiretta sairauteen.

Lue lisää: William Orbitin sairaus – mistä sairaudesta hän kärsii?

ashley juddin nettovarallisuus

'Hallusinaatiot ovat yleisiä jokapäiväisessä elämässäni, olinpa sitten kävelyllä ja näen koiran, jota ei ole olemassa tai herään keskellä yötä ja törmään outoon hahmoon. portailla. Onneksi suurin osa yliluonnollisista olennoista, jotka ovat vierailleet luonani, ovat olleet mukavia.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR