Kid Cudi täyttää Kanye Westin Rolling Loud Miamissa Westin lähdön jälkeen

Julkkis

WPR

Kanye 'Ye' West on vetäytynyt Rolling Loud Miamista, joten Kid Cudi on astunut kolmipäiväisen festivaalin pääjohtajaksi. Twitter ilmoitti Westin lähdöstä sunnuntaina, ja Rolling Loud selitti, että se johtui 'olosuhteista, jotka eivät ole meidän hallinnassamme'.

'Ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi Ye ei enää näy Rolling Loud Miami 2022 -tapahtumassa. Liity meihin.

@KiDCuDi, seuraan sinua nyt! 'Tapahtuman järjestäjät twiittasivat kuvan uudistetusta festivaalin kokoonpanosta, jossa Cudi on perjantai-illan pääesiintyjä.

Future, Kendrick Lamar, Saweetie ja joukko muita artisteja esiintyvät Miamin Hard Rock Stadiumilla 22. heinäkuuta alkaen.

Kid Cudi täyttää Kanye Westin Rolling Loud Miamissa Westin lähdön jälkeen

Tariq Cherif ja Matt Zingler , Rolling Loudin perustajat, selittivät Westin viime hetken eron Deadlinelle antamassaan lausunnossa.

”Teidän piti olla Rolling Loud Miami 2022 -tapahtuman otsikko, ja se oli jännittävää meistä. Työskentelimme esityksen parissa kuukausia hänen ja hänen miehistönsä kanssa.

Ikävä uutinen on, että Ye on päättänyt lopettaa esiintymisen 'yhteisessä lausunnossaan, he lisäsivät: 'Pääpäällikkö ei ole koskaan aiemmin vetänyt tapahtumaamme, ja vaikka emme ota sitä kevyesti, toivotamme hänelle onnea hänen tulevaisuuteensa. urapyrkimykset.

Kun Kid Cudi esiintyy Miamissa, olemme innoissamme nähdessämme, mitä hänellä on meille varattavissa.'

Lapsi Cudi ja Westillä on pitkä yhteinen historia, joten tämä on mielenkiintoinen liike. Cudin ja Westin ex-vaimon Kim Kardashianin kihloissa olevan Saturday Night Live -tähti Pete Davidsonin kanssa Cudilla ja Westillä oli julkinen erimielisyyttä.

Cudi, Davidson ja Timothée Chalamet kuvattiin syömässä illallista yhdessä Kanye Westin nyt poistetussa Instagram-kuvassa. Iso punainen ex oli asetettu Davidsonin kasvoille illallisella kuvassa.

Sittemmin poistetun julkaisun viereen West kirjoitti: ”Halusin vain YSTÄVÄNI SAAVAN TAKANI. 'VEitsi vain menee syvemmälle.'

Kävi ilmi, että Cudi ei esiinny Westin Donda 2 -albumilla aiemmin illalla, kun räppäri näytti ylläpitävän siteitään pitkäaikaiseen ystävään Davidsoniin.

Koska Cudi on Billien kavereita, hän ei näy DONDAssa.

Kid Cudi täyttää Kanye Westin Rolling Loud Miamissa Westin lähdön jälkeen

Cudi puolusti itseään kommenttiosiossa kirjoittaen: 'Sitten hän jatkoi: 'Kaikki tietävät, että olen ollut parasta levyissäsi sen jälkeen, kun tapasin sinut. niin paha, että en halua olla albumillasi, sinä fu**n dinosaurus hahaha. Rukoilkaa neljän veljeni puolesta.'

Westin Instagram-hyökkäykset Davidsoniin, Machine Gun Kellyyn, Billie Eilish , ja muut ovat sisällyttäneet useita huutoja Cudista.

Hankittuaan Cudin Good Music -levy-yhtiölleen vuonna 2008 West auttoi aloittamaan Cudin uran. Ennen kuin hän jätti Good Musicin vuonna 2013, Cudi julkaisi kolme studioalbumia painoksella: Man on the Moon: The End of Day, Man on the Moon II: The Legend of Mr. Rager ja Indicud.

Pusha T:n It's Almost Dryssä aiemmin tänä vuonna Cudi ja West tekivät yhteistyötä kappaleen parissa, jonka Cudi ilmoitti olevan hänen viimeinen Westin kanssa heidän erottuaan aiemmin tänä vuonna.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: