Khloe Kardashianin toinen lapsi: eräpäivä, sijaissynnyttäjä ja kaikki muu mitä tiedämme

Julkkis

WPR

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson saavat toisen lapsensa sijaissynnyttäjänä In Touchin mukaan, joka raportoi uutisen ensimmäisen kerran 13. heinäkuuta.

Tämä sisarus syntyi marraskuun aikana', Khloén edustaja vahvisti In Touchille. Khloé on saanut suurenmoiset siunaukset, ja hän arvostaa syvästi poikkeuksellisen korvikkeen ponnisteluja.

Haluaisimme pyytää yksinäisyyttä ja kunnioitusta, jotta Khloé voi keskittyä perheeseensä.'

Mukaan lukien eräpäivä, sijaisäiti ja kaikki yksityiskohdat hänen raskaudestaan, tässä on kaikki, mitä tiedämme hänen toisen lapsensa tulevasta saapumisesta.

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin toisen lapsen eräpäivää ei ole vielä julkaistu.

On vain ajan kysymys, milloin entisen pariskunnan vauva syntyy. TMZ:n mukaan, joka kertoi ensimmäisenä Good Americanin perustajan toisesta raskaudesta, synnytys on 'välitön'.

Milloin Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin vauvan nro 2 eräpäivä on?

Khloe Kardashianin toinen lapsi: eräpäivä, sijaissynnyttäjä ja kaikki muu mitä tiedämme

Tosi-tv-persoona ja NBA-pelaaja ovat edelleen exiä, vaikka heillä on vauva tulossa. Khloe ja Tristan eivät ole palanneet yhteen eivätkä ole puhuneet joulukuun jälkeen, lähde kertoo In Touchille.

Pääomasijoittaja Khloé seurustelee ilmoitettuaan erostaan. Pitkän sieluntutkinnan ja psykoterapian jälkeen Khloé uskoo olevansa vihdoin hyvässä paikassa”, lähde kertoi aiemmin In Touchille uudesta suhteestaan.

Khloén aika Tristanin kanssa oli hänelle valtava oppimiskokemus. Hänellä ei ollut katumusta siitä, että hänellä oli True suhteen aikana. Hän on valmis luottamaan ja rakastamaan uudelleen nyt, kun hän on voittanut hänen hänelle aiheuttaman loukkaantumisen ja petoksen.'

Ketkä ovat Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin sijaissynnyttäjät vauvalle nro 2?

Heidän korvikkeensa henkilöllisyys on mysteeri. Sisäpiiriläisen mukaan lapsi sikisi aiemmin sijaissynnyttäjän kautta Khloe Kardashian ja yleisö sai tietää joulukuussa, että Tristan synnytti lapsen jonkun toisen kanssa.

Lähde viittaa Tristanin ja Maralee Nicholsin lapseen, joka syntyy joulukuussa 2021.

Khloe Kardashianin toinen lapsi: eräpäivä, sijaissynnyttäjä ja kaikki muu mitä tiedämme

Tristan kiisti ensin olevansa Maraleen kolmannen lapsen, Theo-nimisen pojan isä, mutta myönsi myöhemmin ja myönsi olevansa isä, kun isyystesti osoitti sen.

Se oli maaliskuussa 2021, jolloin Tristan Thompson seurusteli edelleen Khloén kanssa, että hän ja Maralee saivat lapsen.

Onko Tristan Thompson rikkonut hiljaisuutensa vauvasta nro 2 Khloé Kardashianin kanssa?

Pian syntyvän lapsensa osalta Chicago Bullsin voimahyökkääjä on ollut äiti. Lapsi jaetaan eteenpäin ja hänen on-uudelleen, pois-uudelleen exän kanssa.

Mikä on Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin toisen vauvan sukupuoli?

Khloe Kardashianin toinen lapsi: eräpäivä, sijaissynnyttäjä ja kaikki muu mitä tiedämme

Toinen parin eron tyyppi on mies.

Heinäkuun 14. päivänä eräs lähde kertoi Page Sixille: 'Khloé on aina halunnut saada pikkuveljen Truelle ja päättänyt jatkaa raskautta perheensä luvalla'.

Ovatko Khloé Kardashianin perheenjäsenet puhuneet tilanteesta?

Kukaan Khloén perheestä ei ole puhunut siitä, mitä tapahtuu. Kardashianien toinen kausi alkaa Hulussa 22. syyskuuta, ja reality-tähdillä odotetaan olevan paljon sanottavaa Khloén ja Tristanin raskaudesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: