Khloe Kardashianin raaka reaktio Tristan Thompsonin huijaamiseen: On olemassa tusina muita naisia

Julkkis

WPR

Khloe Kardashian sai tietää Tristan Thompsonin pettämisestä ja lapsen saamisesta kuntomallin Maralee Nicholsin kanssa The Kardashiansin kauden finaalissa.

Khloe Jenner FaceTimedi jaksossa nuoremman sisarpuolensa Kendall Jennerin, ja hän myönsi, että Tristanin käytöksestä saatuaan hänet ajattelemaan, että tämä oli ollut hänelle uskoton monien muiden naisten kanssa.

Kim Kardashian on kotikuntosalilla esityksen alussa, kun hän saa tietää Tristanin isyysskandaalista fitness-mallin kanssa nähdessään Tristanin laskeutumisen.

Kim kertoi muulle perheelle, ettei hän voinut tavoittaa Khloea aikaisin aamulla, joten hän varoitti muuta perhettä, kunnes Khloe soitti hänelle takaisin ja kertoi hänelle uutiset.

Lue myös: Raskaana oleva Hilaria Baldwin jakaa kuvan 'uusimmasta Baldwinitasta'

'En usko, että hän uskoo, että mikään näistä julistuksista tulee julkisiksi, koska ne piti sinetöidä tuomioistuimessa.' Khloe Kardashian huomautti puhelimessa Kendallille. 'Kunnioitan sinua hieman enemmän, jos myöntäisit pettäneensä', hän huomautti.

Khloe Kardashianin raaka reaktio Tristan Thompsonin huijaamiseen

'Petit, valehtelit ja pidit sen salassa kuukausia toivoen, etten huomaisi. Onko sinulla aavistustakaan, mitä se tarkoittaa minulle? On kymmenkunta muuta naista, jotka eivät ole vielä paljastaneet häntä.'

'En ole varma, että yksi asia satuttaa enemmän kuin toinen tällaisessa skenaariossa', Good American luoja totesi tunnustuksessa. Kaikki on pettämistä, valhetta, manipulointia ja petosta.

Teki Tristan Thompson onko sinulla mahdollisuus ilmoittaa minulle? Joo. Aikooko Tristan ilmoittaa minulle, jos vauvaa ei ole? Se kertoo paljon hänen luonteestaan. 'Kaikki on inhottavaa.'

'Olen niin ahdistunut, olen todella kuivunut, romahdin toissapäivänä', Khloe kertoi siskolleen huolestaan ​​asiasta. Olen kunnossa, mutta joskus minusta tuntuu, etten pysty hengittämään ja haukkaan ilmaa.

Kun Khloe ja Kim keskustelivat siitä, kuinka hän oli 'pahoittanut elämäänsä', hänestä ärsyttävimpänä ongelmana oli se, että Tristan ei harjoittanut turvaseksiä aviorikoksessaan.

'Jos se olisin minä ja yrittäisin todella lunastaa itseäni ja olla parempi ihminen, luultavasti vain pitäisin d— housuissani', Kim lisäsi.

Khloe Kardashianin raaka reaktio Tristan Thompsonin huijaamiseen

'Luulisi', Khloe sanoi. 'Se tuskin on rakettitiedettä: käytät joko kondomia, sinulle tehdään vasektomia tai et tapaa satunnaisia ​​ihmisiä, joita tapaat muissa osavaltioissa.'

'Kaikella on opetus, ja tämä maksoi hänelle valitettavasti hänen perheensä', Kim sanoi.

Sydänsuruistaan ​​huolimatta Khloe paljasti olevansa 'kiitollinen selkeydestä', jonka kiista on tarjonnut, koska hän oli antanut Tristanille useita mahdollisuuksia sen jälkeen, kun tämä oli aiemmin ollut uskoton heidän 4-vuotiaan tyttärensä Truen vuoksi.

'Ei ole harmaita alueita, ei epäselviä viivoja', hän väitti jaksossa osoittaen, että hän ja Tristan eivät olleet enää yhdessä, vaan ylläpitävät kohteliasta suhdetta hänen kanssaan lapsensa vuoksi.

Lue myös: Tuomarit selittävät Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntikokemuksen: miksi he olivat epämukavia?

'True FaceTimes hänelle joka ilta, en puhu', Khloe tunnusti Kimille. True ei koskaan ymmärrä, että kirjassani on jotain vialla, koska hän puhuu Truen kanssa.'

Khloe Kardashianin raaka reaktio Tristan Thompsonin huijaamiseen

'Halusin uskoa Tristanin kykyyn muuttua', hän jatkoi. 'Halusin uskoa häneen ja siihen, että True ja minä olimme sen arvoisia, että hän muutti mieltään.'