Khloé Kardashian saa tunnustuksen Kris Jenneriltä 38-vuotisjuhlissaan: 'Olet perheemme kuningatar'

Julkkis

WPR

Khloé Kardashian järjestää ylelliset syntymäpäiväjuhlat!

Hyvä amerikkalainen liikemies vietti maanantaina 38-vuotissyntymäpäiväänsä ja saapui perheen ja ystävien kanssa kokoontumiseen vaaleanpunaisessa lateksisessa bodycon-mekossa.

Khloé osallistui juhliin äitinsä Kris Jennerin, 66, ja sisarensa Kimin, 41, rinnalla. SKIMSin perustaja jakoi Instagram Storiesissa katsauksen juhlan kulissien taakse.

'Synnytin 38 vuotta sitten!' Kris huudahti videolla pukeutuessaan harmaanvihreään kaftaaniin ja siihen sopivat korvakorut.

66-vuotias isoäiti, joka asuu Khloén naapurissa Hidden Hillsissä, Kaliforniassa, jatkoi: 'Ja aion pukeutua ikään kuin muistoisin sinua 38 vuoden kuluttua synnytyksestä.

Khloé Kardashian saa tunnustuksen Kris Jenneriltä 38-vuotisjuhlissaan: olet perheemme kuningatar

'Tule, neiti Barbie. Palvon sinua! Kris jatkoi viitaten syntymäpäivätytön juhlapukuun.

Istuvalla syntymäpäiväillallisella, missä Corey Gamble , Khloén poikaystävä ja Malika Haqq, Khloén lähin ystävä, olivat myös paikalla, Kris piti myös intohimoisen puheen Khloén kunniaksi.

Tiedän siis olevani hieman hukkaantunut. Mutta haluan todella sanoa, kuinka paljon rakastan sinua, Khloé Kardashian! Kuuden lapsen äiti totesi istuessaan tyylikkään pöydän ääressä taco- ja edamame-lautasilla.

'Mielestäni olet rocktähti. Hallitset perhettämme kuin kuningatar. Sinä olet se, joka näkee aina hopeisen vuorauksen kaikessa”, Kris jatkoi.

Haluan vain kertoa sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Olen juonut liikaa tänä iltana, mutta olemme täällä, koska rakastamme sinua.

Khloé Kardashian saa tunnustuksen Kris Jenneriltä 38-vuotisjuhlissaan: olet perheemme kuningatar

Khloé jakoi söpön kuvan juhlasta tyttärensä Truen, 4, ja Kimin tyttären Chicagon, myös 4, kanssa henkilökohtaisessa Instagram Storiesissaan.

Hän sisälsi myös onnittelut Caitlyn Jenner , joka twiittasi heistä kahdesta iloisen selfien sekä viestin, jossa ylistettiin Khloéa 'ihanasta äidistä'.

'Ihailen sinua, Cait!' Kardashianin perheenjäsen vastasi.

Toisessa vanhassa valokuvassa kahdesta, joka otettiin Khloén häissä Lamar Odomin kanssa vuonna 2009, Caitlyn kutsui häntä 'loistavaksi yrittäjäksi'. Khloé sanoi: 'Awww muistoja! Palvon sinua. Tämä päivä oli ihana!

Khloélla oli paljon ylä- ja alamäkiä henkilökohtaisessa ja työelämässä ennen 38-vuotiaana.

Erotessaan Keeping Up with the Kardashiansista kesäkuussa 2021 Khloé ja hänen maineikas perheensä debytoivat uudessa ohjelmassaan Hulussa. The Kardashians oli suurin Yhdysvaltain ensi-ilta suoratoistokanavalla.

Khloé Kardashian saa tunnustuksen Kris Jenneriltä 38-vuotisjuhlissaan: olet perheemme kuningatar

'Sanaton. Khloé julkaisi kuvan ilmoituksesta Instagramissa ja sanoi: ”Olen äärettömän kiitollinen mahtaville faneillemme, jotka ovat olleet kanssamme sen KAIKEN.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Liitys @disney- ja @hulu-perheeseen oli meille unelmien täyttymys, mutta se ei olisi ollut mahdollista ilman tukeanne ja rakkauttasi', hän lisäsi.

'Tämä on meille vasta tämän uuden matkan alkua, ja olemme onnellisia joka ikinen päivä voidessamme jakaa elämämme faneillemme… olette meidän perheemme', bändi sanoi.

Anthropologie aloitti kesäkuun alussa Khloén Good American -sarjan myynnin, joka on tunnettu kattavasta mitoituksestaan.

Liikenainen erosi myös hyvin julkisuudessa tyttärensä isästä ja uudesta poikaystävästä Tristan Thompsonista.

Khloé Kardashian saa tunnustuksen Kris Jenneriltä 38-vuotisjuhlissaan: olet perheemme kuningatar

Thompsonilla oli lapsi Maralee Nichols kun he seurustelivat edellisenä vuonna. Kardashians esitteli äskettäin Thompsonin isyysongelman seurauksia.

Khloé on sittemmin siirtynyt eteenpäin ja alkanut tavata uutta.

Sisäpiiriläinen kertoi aiemmin PEOPLElle, että vaikka romanssi on 'vielä alkuvaiheissaan', Khloélla on 'erittäin hyvä fiilis uuden mysteerimiehensä kanssa'.

Hän tapasi kyseessä olevan miehen - pääomasijoittajan - sisarensa Kim Kardashianin isännöimillä illallisilla.