Khloé Kardashian myöntää tosi-ohjelmat Muokkaa ohjelmiaan

Julkkis

WPR

Khloé Kardashian paljasti hillityssä tunnustuksessa, että tosi-ohjelmia muokataan liikaa. Tietyissä tapauksissa se on myös huijausta. Huonosta kenties?

Hän ei kuitenkaan maininnut Kardashianeja nimenomaisesti, vaan Khloé huomautti Hot Onesissa, että hän on hyvin perehtynyt tosi-tv-editointimenetelmiin ja totesi: 'Voin havaita, kun ääntä on sijoitettu. Näitä asioita tietysti tapahtui. , mutta toisinaan ääntä ei tallennettu tai mikrofonit sammuivat. Ymmärrän monia asioita, mutta niitä on muokattava tai muutettava. Usein fanit huomaavat sen, jos editoinnissa on ongelmia. 'Olen erittäin tarkkaavainen pienimmillekin yksityiskohdille.'

Khloé Kardashian myöntää tosi-ohjelmat Muokkaa ohjelmiaan

Kardashiansin väitetty video tapaamisesta Tristanin uskottomuusskandaalista tulee aikaan, jolloin Khloé Kardashian puhuu perheensä jäseniä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä. Tiedämme, että Tristanin oikeudenkäyntihakemukset julkaistiin Daily Mailissa 3. joulukuuta ohjelman IRL-päivien mukaan. Fanit Redditissä ja Us Weeklyssä havaitsivat, että Kourtneyn skandaalin jälkeinen perheen kokoontumisasu vastaa sitä, mitä hän käytti 31. tammikuuta julkaistuissa Daily Mail -kuvissa.

Se on todennäköistä Kourtney käytti samoja vaatteita kahdesti, kerran yksityiselle retkelle perheensä kanssa ja toisen julkiseen esiintymiseen. Joka tapauksessa on selvää, että tosi-ohjelmat leikataan t-pajaksi (satoja/tuhansia tunteja materiaalia on tukkittava tunnin mittaiseen jaksoon!). On hyvä, että meillä on järjestelmä käytössä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: