Khloe Kardashian juhlii 38-vuotissyntymäpäiviään Truen kanssa ja nauraa heidän epäonnistuneelle valokuvauksensa

Julkkis

WPR

Khloé Kardashian nauttii suosikkipäivästään tällä hetkellä suosikkityylillään!

Good Americanin perustaja juhli 38-vuotiaana 4-vuotiaan tyttärensä True Thompsonin rinnalla.

Kardashian julkaisi tapahtumasta useita kuvia, joissa hän ja hänen ex-poikaystävänsä Tristan Thompsonin tyttärensä pukeutuivat pinkkiin, mutta realitytähti totesi, että hänen mielestään kuvista tuli erittäin hauskoja.

Hän avasi Instagram-kuvansa kuvatekstin sanomalla: ”Kiitos teille kaikille valtavasti kaikesta syntymäpäivärakkaudesta, jonka olen saanut rakkaudesta ja siunauksista, ja olen niin kiitollinen.

”Yrittääksemme ottaa muutaman kuvan naaraiden kanssa, otimme yli 400 kuvaa. LOL Tämä on parasta mitä meillä on, mutta silti rakastan niitä.'

khloe kardashian viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä tyttärensä kanssa

Kuvissa Khloe poseeraa ilmapallotaustan edessä, jossa lukee 'Happy Birthday Khloe, Love You' ja pukeutuu ihonpitäviin mekkoihin ja siihen sopivat korkokengät. Chicago, Kim Kardashianin 4-vuotias lapsi, saapui tätinsä juhliin paljeteilla, jotka sopivat serkkunsa Truen kanssa.

Kardashianin sukulaiset ja ystävät rakastivat häntä syntymäpäivärakkaudella sosiaalisessa mediassa, kun hän ja hänen tyttärensä juhlivat. Khloén erityispäivänä Faye Resnick ja Kris Jenner julkaisivat Instagramissa tunnustuksia hänelle.

Hänen äitinsä Kris Jenner kirjoitti valokuvaan: 'Olet JUMALARTA!!!!

Hänen esseessään Olivia Pierson sanoi: 'Olet todellinen BARBIE! Hyvää syntymäpäivää, niin upea tyttö!'

Kun hän juhlii toista vuotta, Khloé on ilmeisesti upeassa asemassa elämässään.

Khloé paljasti viime kuussa, ettei hän 'tunne yksinäisyyttä' yksinhuoltajaäitinä 'Not Skinny But Not Fat' -podcastin juontaja Amanda Hirschin haastattelussa.

'En koe yksinäisyyttä. En halua seurustella', hän huomautti. ”Uskon, että minulla on paljon lautasellani töissä. Olen erittäin ihastunut tyttöystävääni. Olen vain kiireinen, koska rakastan olla äiti.'

khloe kardashian viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä tyttärensä kanssa

Mutta Khloé Kardashian seurustelee, lähde paljastettiin juuri IHMISILLE. Sisäpiiriläinen väitti, että vaikka suhde on vielä alkuvaiheessa, hän viihtyy todella uuden mysteerimiehensä kanssa, pääomasijoittajan kanssa, jonka hän tapasi, kun sisar Kim Kardashian esitteli heidät illallisilla muutama viikko sitten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kim Kardashianin tyttäreistä pohjoinen ja Chicagon uninen nenä-nenä: 'Ei ole mitään parempaa kuin se.'
Johnny Deppin asianajajat vaativat kunnianloukkaustapauksen tuomion kumoamista
Little People's Matt Roloff julkaisee harvinaisen kuvan Mollyn tyttärestä, kun fanit ylistävät häntä maatiladraaman välttämisestä

Truen lauantain tanssikonsertin jälkeen sisäpiiriläinen väittää, että Khloé meni perheen lounasmatkalle entisen Tristan Thompsonin kanssa. Mutta sen lisäksi, että hän keskustelee yhteisvanhemmuudesta, hän tuskin koskaan kommunikoi 31-vuotiaan Chicago Bulls -pelaajan kanssa.

Tammikuussa PEOPLE:lle puhuneen lähteen mukaan Khloé 'tuhoutui' Thompsonin aviorikoksesta, joka kuvattiin tällä The Kardashians -kaudella, eikä hän 'ei hyväksy häntä enää koskaan'.

Katsomassa uudelleen hänen suhteensa hajoamista Tristan Thompson on ollut 'eräänlainen terapia', tosi-tv-tähti, 37, sanoi The Kardashians Disney FYC -näytöksen ja Q&A:n aikana Los Angelesissa aiemmin tässä kuussa.

Khloé myönsi yleisölle: 'Se ei ole helppoa, mutta mielestäni se on myös eräänlaista terapiaa minulle samalla, ja haluan nähdä, kuinka muu perheeni reagoi asioihin.

khloe kardashian viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä tyttärensä kanssa

'Nämä pienet asiat merkitsevät minulle paljon, ja haluan nähdä ne asiat, kuinka koko perhe - vain tästä asiasta, mutta mikä tahansa skenaario - kuinka me kaikki kokoontumme toistemme ympärille aikoina, jotka ovat meille vaikeita', hän jatkui.