Khloe Kardashian jakaa poikansa ensimmäisen katseen, joka jättää Thomsonin petoksen taakse!

Julkkis

WPR

Khloe Kardashian odottaa onnellisia aikoja uuden lapsen kanssa.

Khloé tarjosi katsojille ensimmäisen kurkistuksen poikansa syntymään The Kardashiansin kauden 2 ensi-illassa torstaina. Hänen poikansa syntyi kuukausia sen jälkeen, kun hänen entisen Tristan Thompsonin isyysskandaali alun perin puhkesi.

Kim Kardashian , joka oli läsnä sisarensa synnytyksessä 28. heinäkuuta Cedars-Sinai Medical Centerissä Los Angelesissa, pystyi tallentamaan koskettavan tapahtuman nauhalle.

Siitä hetkestä lähtien, kun Kim, 41, haki hänet sinä päivänä, Khloé, 38, osoitti ahdistuksen merkkejä ja sanoi, että hän 'ei ollut valmis' hankkimaan toista lasta. Kim puolestaan ​​rauhoitteli siskoaan sanomalla: 'Et ole koskaan valmis, mutta olet valmis.'

Kim kuvasi heidän matkansa synnytyshuoneeseen ja sairaanhoitajien valmistautumisen heidän ollessaan sairaalassa. Korvike alkoi vihdoin työntää ratkaisevalla hetkellä.

Khloe Kardashian jakaa poikansa ensimmäisen ilmeen, kun Thomsonin pettäminen on jäänyt taakse

Kim välähti kameran Khloélle, joka otti naamionsa pois ja asetti kämmenet hänen kasvoilleen, kun lääkärit kehottivat potilasta ponnistelemaan enemmän. Hänen poikavauvansa saapui pienellä itkulla vain muutaman sekunnin kuluttua.

'Hän muistuttaa täsmälleen Truea!' Videolla Kimin voi kuulla huutavan True Thompsonin, Khloén ja Tristanin 4-vuotiaan tyttäreen viitaten.

Khloé kuvaili iloista tilaisuutta tunnustuksessa sanoen: ”Olen todella kiitollinen. Se on upea lahja meille, että voimme nauttia siitä.'

'Se on roikkunut ylläni kuin tumma pilvi joulukuusta lähtien. Olen kokenut masennusta ja surua joka päivä, mutta nyt kun poikani on täällä, voin päästää näistä tunteista irti ja nauttia elämästä. On melkein kuin suljen kirjan, jättäisin tämän traumaattisen kokemuksen taakseni ja jatkaisin 'Videomontaasi hänestä ja Kimistä pitelemässä lasta välähti näytön poikki hänen jatkaessaan.

'Vihdoin voin aloittaa paranemisprosessin. Voin nyt nauttia elämästäni kahden lapsen kanssa samalla kun mietin asioita 'Lisäsi hänet. 'Tämä on ensimmäinen päivä, ja tästä tulee alku jollekin hyvälle, miellyttävälle ja upealle.'

Khloe Kardashian jakaa poikansa ensimmäisen ilmeen, kun Thomsonin pettäminen on jäänyt taakse

COVID-taudin vuoksi Khloén perheenjäsenet eivät voineet vierailla hänen luonaan sairaalassa, mutta Good American FaceTime -yrityksen perustaja otti hänen perheensä, mukaan lukien Truen, äiti Kris Jennerin, sisarukset Kylie Jennerin ja Kourtney Kardashianin, ja antoi heille ensikatsauksen lastaan.

Jatkuvasta jännityksestä huolimatta Khloé suostui Kimin ideaan ja antoi Tristanin käydä poikansa luona sairaalassa.

' Tristan halusin olla täällä, joten päätin antaa hänen tulla, vaikka en ollut varma, pitäisikö minun päästää hänet. En saa tätä aikaa koskaan takaisin 'Tunnustuskirjassa, hän huomautti.

Khloe Kardashian jakaa poikansa ensimmäisen ilmeen, kun Thomsonin pettäminen on jäänyt taakse

Fanit ovat tietoisia siitä Khloé ja Tristan, molemmat 31-vuotiaat, aloittivat seurustelun vuonna 2016 ja toivottivat heidän tyttärensä Truen tervetulleeksi vuonna 2018. He tapasivat uudelleen eronsa jälkeen kesäkuussa 2021. Saatuaan uutisen, että Tristan odotti lasta toisen naisen kanssa, Khloé ilmoitti myöhemmin, että se erosi NBA:sta. pelaaja tämän vuoden tammikuussa. Tristan paljasti, että hän sai lapsen Maralee Nicholsin kanssa samassa kuussa.

Torstain jaksossa Khloé sanoi, ettei Tristan koskaan maininnut synnyttäneensä toista lasta, vaikka he yrittivät saada toista lasta. Päiviä ennen kiitospäivää hän väitti, että he aloittivat alkionsiirron toiselle lapselleen, ja hän 'sai Tristanin ahdingosta joulukuun ensimmäisellä viikolla'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut The Kardashians (@kardashianshulu)

Fanit näkivät Khloén aiemmin jaksossa, kun hän vartioi aggressiivisesti uutisia sijaissynnyttäjänsä raskaudesta kamppaillessaan salaa Thompsonin suhteen seurausten kanssa.

Khloé, joka ei ollut vielä paljastanut odottavansa toista lasta, sanoi: 'Haluan pitää tämän hiljaa rakkaideni puolesta niin kauan kuin mahdollista.' 'Kuukausiin en ole kuullut tästä, kuinka tyhmä olen, kuinka tyhmä minä olen. Se on yli kykyni ajatella.'

Olen todella huolissani, hän jatkoi. 'Se on aika kauheaa. Uskon olevani emotionaalisesti kykenevä, mutta kaikki ovat niin julmia, ja haluat suojella tätä viatonta henkilöä, jolla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa, joten minun on valmistauduttava siihen, kun tämä tulee julkiseksi.

Khloe Kardashian jakaa poikansa ensimmäisen ilmeen, kun Thomsonin pettäminen on jäänyt taakse

Khloén perhe jatkoi hänen tukemistaan ​​ja osoitti pettymyksensä Tristaniin koko tämän ajan.

Kylie, 25, sanoi tunnustuksessa: 'Kyse ei ole vauvasta, vaan siitä, kuinka tämä meni. 'Inhoan hänen suruaan. Rakastan siskoani ja minusta on kauheaa, että hänen on kestettävä tämä.'

Toisella tunnustuksella hän sanoi: 'Olen vain niin pettynyt Tristaniin. 'Uskon, että se on erittäin sekavaa, että hän tiesi toisen lapsensa lähestyvästä syntymästä. Tunnen oloni melko levottomaksi siitä… Tämä on mielestäni yksinkertaisesti mahdotonta hyväksyä.'

Khloé välitti mielipiteensä asiasta, ja Kim ja Kris ilmaisivat pahoittelunsa, että hän oli masentunut aikana, jolloin hänen pitäisi juhlia. He lupasivat piristää häntä järjestämällä hänelle pienen vauvakutsun.

”Hän ei halua juhlia mitään, mutta sinä haluat alkaa vaikuttaa hänen ajatteluunsa, mikä tekee siitä todella vaikeaa. Meidän on alettava muuttaa energiaa hieman, jotta tässä hetkessä on jonkin verran positiivisuutta ja kirkkautta ”Kim tunnusti tunnustuksella.

Melkein näyttää siltä, ​​​​että tätä ei tapahdu, joten uskon, että meidän on vain tönäistävä häntä varovasti oikeaan suuntaan, jotta hän haluaisi kokea uuden vauvan jännityksen matkalla.

Khloén kanssa käydyn erillisen keskustelun aikana Kris, 66, ilmaisi samanlaisia ​​ajatuksia ja kertoi tyttärelleen kyynelten läpi: 'Se on paljon, ja minusta tuntuu, että olet hieman puutunut, joten tunteeni tulee siitä, että haluan sinun nauttivan enemmän. sen sisällä.

Yksi elämäsi iloisimmista jaksoista on tarkoitus olla juuri nyt. Et voi saada niitä aikoja takaisin, jos et arvosta niitä nyt. Mitä vanhemmaksi tulen, olen tietoisempi siitä, kuinka arvokkaita nämä hetket ovat, ja haluan vain sinun nauttivan niistä.'

Hän jatkoi tunnustuksessa: 'Tunnen todella kauheaa häntä kohtaan, että hauskuus varastettiin jälleen', viitaten Tristanin viimeiseen aviorikosskandaaliin, joka paljastui pian ennen Truen syntymää.

Myöhemmin, kun hän puhui Khloén vauvajuhlassa, Kim uskoi siskolleen: 'Kukaan ei ansaitse onnea enemmän kuin sinä. Et näe sitä juuri nyt, mutta tämä lapsi tulee tarjoamaan elämäämme niin paljon rakkautta, nautintoa ja onnea… Ainoa asia, jolla on merkitystä, on, että hän osoittaa, miltä todellisen rakkauden pitäisi näyttää.”

Vaikka Khloén poikavauva esiteltiin yleisölle, hänen nimeään ei paljasteta vähään aikaan.

Khloé vitsaili: 'Ei nimeä Johnson, täällä', kun hän tarkkaili hellästi vauvaansa hänen turvaistuimessaan jakson viimeisinä hetkinä, kun hän ajoi hänet kotiin.

Joka torstai The Kardashiansin uudet jaksot julkaistaan ​​Hulussa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Khloe Kardashian ja Kris Jenner itkevät 'Kardashians'-tiiseri Tristan Thompsonin huijausskandaalista!
  2. Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?