Khloe Kardashian ja Kim Kardashian paljastavat ystävyyskuntakykynsä Khloen B-päivämatkalla

Julkkis

WPR

Voi rakas siskoni! Se oli ihanteellinen ystävyyskuntahetki Kim ja Khloé Kardashianille, joilla oli yllään identtiset mustat bikinit ja roiskuvat vedessä.

Kardashian-näyttelijät Khloé ja Kourtney poseerasivat yhdessä meressä Skimin perustajan, 41-vuotiaan Khloé Kardashianin syntymäpäivän Instagram-karusellikuvassa 10. heinäkuuta.

Monet hänen seuraajistaan ​​turvautuivat kommenttiosaan kutsuakseen häntä ja hänen tähtitovereitaan 'kaksosiksi' viitaten heidän identtisiin asuihinsa.

Eräänä päivänä aiemmin Good American toimitusjohtaja, 38, kertoi vieneensä tyttärensä True Thompsonin ja veljentytärtään Dream Kardashianin lomalle Kylie Jennerin yksityisellä lentokoneella.

Khloe Kardashian ja Kim Kardashian paljastavat ystävyyskuntakykynsä Khloen B-päivämatkalla

Lauantaina 9. heinäkuuta hän lisäsi Instagram-albumijulkaisun tekstiksi sarjan videoita heidän lentojuhlistaan ​​'Wheels up on Kylie Air'. Camp KoKo on nyt toiminnassa.

Tämä näkyi videossa Khloén 4-vuotiaasta tyttärestä, kun hän nousi lentokoneeseen ja työnsi palan äitinsä kakkua.

Kaikki Kardashian-lapset hyökkäsivät blondin kaunotarin kimppuun yhtä aikaa.

Näyttää siltä, ​​​​että Khloé vietti aikaa itsekseen siemaillen samppanjaa samppanjalasista toisessa videossa.

äiti Tristan Thompsonin tytär True latasi Instagramiin lisää valokuvia perheestä, jotka ui yhdessä, kun he saapuivat määränpäähänsä.

Khloe Kardashian ja Kim Kardashian paljastavat ystävyyskuntakykynsä Khloen B-päivämatkalla

Erillisessä karusellikuvassa lapset olivat siemaillemassa omia trooppisia cocktailejaan pysyen lähellä rannikkoa. 'Älä keskeytä… meillä on hauskaa', Khloé kuvateksti viestissä. Hänen päivänsä merellä sisälsi upean mustan Chanelin yksiosaisen uimapuvun, jota Hulun persoona ylpeänä esitteli.

Ensimmäistä kertaa Dream Kardashianin isä, Rob Kardashian , esiintyi yhdessä tyttärensä Instagram-videoista.

Hän jopa jakoi monia kuvia heidän trooppisista lomastaan, mukaan lukien valokuva Dreamista ajamassa venettä vedessä.

Myöhemmin päivällä Kim julkaisi joitakin omia Instagram-tarinoitaan, joissa oli kuvia heidän matkaltaan, mukaan lukien joitain rannasta ja aalloista.

Kesäkuun 28. päivänä Khloé Kardashian juhli 38-vuotissyntymäpäiviään joidenkin Kardashian-Jenner-klaanin kanssa suhteellisen vaatimattomassa suhteessa.

Kuuluisa perhe menee aina juhliin. Ennen heidän matkaansa Kamp KoKoon, North Westin 9. syntymäpäiväjuhlat paljastettiin Kim Kardashian luovalla teemalla.

Khloe Kardashian ja Kim Kardashian paljastavat ystävyyskuntakykynsä Khloen B-päivämatkalla

Kun Kim julkaisi 28. kesäkuuta valokuvasarjan omasta lentokoneestaan, Kim Airista, joka oli koristeltu nuotioteemaisilla tyynyillä ja hämähäkinseitillä, joissa oli sana 'Camp North', hän kutsui kokoelmaa nimellä 'Camp North'.

Hauska viikonloppu, jossa oli letkuja, vetoketjuja ja jopa nukkumista valaistujen telttojen alla hotellissa, odotti Northia ja nuoria vieraita heidän saapuessaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: