Khaby Lamesta on tullut seuratuin Tiktok-tähti ohitettuaan Charli D'Amelion

Julkkis

WPR

Khabane Lame, senegalilaissyntyinen TikTok-julkkis, on tällä hetkellä sosiaalisen median alustan kiistaton hallitsija.

Jos et olisi nähnyt Khabya, olisit tiennyt heti. Virushakkerointien paljastaminen ja paremman tavan esittäminen saman tavoitteen saavuttamiseksi tekee hänestä tunnetun nimen.

Hänen toimintansa seurauksena hänen elokuvansa eivät vaadi ylimääräistä ääntä. Vierailu hänen sivullaan olisi viisas päätös kenelle tahansa, joka etsii hakkerointia, sillä sinut palkitaan nauruilla ja ideoilla.

Khaby Lamesta on tullut seuratuin Tiktok-tähti ohitettuaan Charli D

Vinicius Jr. Real Madridista ja taiteilija Ed Sheeran ovat esiintyneet hänen videoissaan hänen maineensa vuoksi.

Hänellä on Instagramissa yli 78,3 miljoonaa seuraajaa.

Tätä kirjoitettaessa hän on ohittanut Charli D'Amelio , joka piti TikTok Queen -titteliä lähes kaksi vuotta.

TikTokin fanit kokoontuivat tukemaan Khabyn voittoa Charlia vastaan ​​käyttämällä suosittuja hashtageja, kuten #KhabyToNumberOne, saadakseen viestin perille.

On tärkeää huomata, että Khaby oli valtava hitti jo ennen kuin hänen kannattajansa alkoivat levittää sanaa. Social Trackerin tietojen mukaan Lame sai huikeat 15 miljoonaa seuraajaa viime vuoden 8. ja 23. toukokuuta välisenä aikana.

Khaby Lamesta on tullut seuratuin Tiktok-tähti ohitettuaan Charli D

Tunnettu suosituista elokuvistaan, jotka paljastavat elämänmurtoja, Khaby kulkee 'helppoa' tietä, jota monet hakkerit näyttävät kulkevan kilometrien päässä – kaikki huvittamattomana, ikään kuin hän olisi 'valmis' temppunsa.

Koska Loren Graylla oli 41 miljoonaa seuraajaa TikTokissa Charlin voiton aikaan, Khaby suuttui kaksi vuotta myöhemmin.

Sittemmin Charlin fanikunta on kasvanut yli 141 miljoonaan ihmiseen, ja Khaby's on nyt entistä suurempi.

Tämän vuoden helmikuussa kaksi sosiaalisen median tähteä tapasivat ja ottivat muutaman selfie-kuvan yhdessä, mikä osoitti, että vaikka heidän välillä olisikin tervettä kilpailua, se on loppujen lopuksi rakkautta näille kahdelle sosiaalisen median tähdelle.

TikTokin dramaattisen muutoksen lisäksi sovelluksen suurimmat tähdet, Charli ja Addison Rae, ovat nähneet seuraajiensa määrän laskeneen viimeisen kuukauden aikana, mikä on johtanut mielenkiintoisiin tietoihin. Se, että molemmat naiset ovat valmiita esiintymään suurissa menestyselokuvissa, osoittaa, että he voivat edelleen hyvin itselleen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: