Kevin Smith ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

2. elokuuta 1970 Kevin Patrick Smith syntyi Red Bankissa, New Jerseyssä. Hän varttui katolisessa taloudessa kahden veljen kanssa. Kevin Smith aloitti videokuvauksen lukiossa, kun hän alkoi kuvata koripallopelejä. Hän piirsi myös omia sarjakuvia koko lukion ajan.

Kevin Smith aloitti työskentelyn nuorisokeskuksessa valmistuttuaan New Yorkin New Schoolista, jossa hän tapasi Jason Mewesin, näyttelijän, joka lopulta näytteli 'Jayta' elokuvissaan.

Heidän yhteinen rakkautensa sarjakuviin toi heidät yhteen. Smith oli 21-vuotias nähdessään Richard Linklaterin elokuvan Slacker, joka inspiroi häntä jatkamaan ohjaajan uraa.

Hän meni Vancouver Picture Schooliin saadakseen koulutusta, jota hän tarvitsi ohjatakseen ensimmäisen elokuvansa. Hän keskeytti kurssin puolivälissä tajuttuaan oppineensa tarpeeksi aloittaakseen projektinsa.

Aikainen elämä

Kevin Smith ennen ja jälkeen

Kevin Patrick Smith syntyi Red Bankissa, New Jerseyssä 2. elokuuta 1970. Hän varttui katolisessa perheessä kahden sisaruksen kanssa. Kevin Smith sai ensimmäisen elokuvakokemuksensa lukioaikana, kun hän dokumentoi koulun koripallopelejä. Lukiossa hän myös kirjoitti ja ohjasi omia sarjakuvarutiinejaan.

Kevin Smith aloitti työskentelyn nuorisokeskuksessa valmistuttuaan The New Schoolista, jossa hän tapasi Jason Mewes , joka myöhemmin näytteli 'Jayta' elokuvissaan. Heistä tuli ystäviä, koska he olivat kiinnostuneita sarjakuvista.

Smith oli 21-vuotias nähdessään Richard Linklaterin Slackerin, mikä motivoi häntä jatkamaan elokuvantekijän uraa. Hän meni Vancouver Film Schooliin saadakseen koulutusta, jota hän tarvitsi ohjatakseen ensimmäistä elokuvaansa. Tajuttuaan, että hän oli oppinut tarpeeksi aloittaakseen projektinsa, hän keskeytti kurssin puolivälissä säästääkseen rahaa.

Lue myös: Dane Cook ennen ja jälkeen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kevin Smith Ennen ja jälkeen -kuvat

Kevin Smith 48-vuotiaalla oli selkeä ulkonäkö monta vuotta, mutta nyt hän on tuskin tunnistettavissa oma itsensä! Melkein kuoltuaan sydänkohtaukseen vuoden 2018 alussa, laulaja meni Painonvartijat hakemaan apua. Lopputulos oli upea! Katso hänen uusi tyylinsä alla olevalta videolta! 'Tämä @weightwatchers-suurlähettiläs on iloinen voidessaan sanoa, että olen laihduttanut 51 kiloa!' hän sanoi Instagramissa.

Olin sairaalassa kuusi kuukautta sitten toipuessani sydänkohtauksesta edellisenä iltana. 'Paras asia, jonka voit tehdä itsellesi juuri nyt, on laihtua 50 kiloa', lääkärini sanoi viikkoa myöhemmin, kun palasin tapaamaan häntä. Voin sanoa, että noudatin lääkärin käskyä: aloitin 256 kilosta ja painan nyt 205. Lukiosta lähtien tämä on kevyin, mitä olen koskaan ollut!

Kevin Smith ennen ja jälkeen

'Toivoni on nyt pudottaa vielä kymmenen kiloa #painonvartijoiden kanssa ja pudota syntymäpainoni 195!' Kevin jatkoi. Mutta toistaiseksi olen äärettömän iloinen, että olen saavuttanut tämän merkittävän virstanpylvään! Haluan kiittää #pennjillette kirjastaan ​​#presto, @raycronise, joka inspiroi minua perunanälänhätään ja #painonvartijat heidän sovelluspohjaisesta ohjelmastaan, jonka avulla oli helppo seurata ja säädellä syömistäni! Haluan myös kiittää poikaani @ harleyquinnsmith , pieni vegaani astronautti, joka kulki ennen minua ja johti esimerkkiä tutkiessaan tätä lihatonta/maidotonta galaksia.

Kloosin vain Kidin, koska en halunnut nähdä sairaalan sisäpuolta enää koskaan. Tämä ei siis ollut dieetti: tulokset olivat seurausta täydellisestä elämäntapamuutoksesta, joka sisälsi vain kasvipohjaisten aterioiden syömisen, jotka ovat kovia, koska vihaan vihanneksia.

Mutta mikä tärkeintä, haluan kiittää jokaista teistä ystävällisistä ja rohkaisevista ajatuksistanne prosessin aikana.

Älä koskaan aliarvioi positiivisen palautteen arvoa: kommenttisi, että näytän paremmalta tai terveellisemmältä, rohkaisivat minua jatkamaan. Ystävällä sanalla voi olla suuri merkitys jonkun elämässä, ja kohteliaisuutesi auttoivat minua jatkamaan! Ja katso, minne olen mennyt!'

Olen ollut Painonvartijat-ohjelmassa vuosia, ja hän on oikeassa: se ei ole dieetti. Se on elämäntapa, jonka avulla voit syödä ja juoda mitä tahansa ja samalla rohkaista sinua kuluttamaan enemmän hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaista proteiinia. Kaikilla tuotteilla on pistearvo, ja terveellisillä vaihtoehdoilla, kuten kananrintalla, kananmunalla, rasvattomalla kreikkalaisella jogurtilla, useimmilla vihanneksilla ja hedelmillä ei ole mitään. Lasillinen viiniä on neljän pisteen arvoinen ja täysikokoinen Snickers-baari kaksitoista pistettä.

Kevin Smith ennen ja jälkeen

Päivittäinen arvosi määräytyy sukupuolesi, ikäsi ja painosi mukaan, mutta saan 23 joka päivä ja 35 viikossa. WW:n mukaan ihmisten ei pitäisi laihtua enempää kuin 1-2 kiloa viikossa, ja sinua kehotetaan syömään kaikki pisteesi. Kevin näyttää upealta, ja olemme erittäin iloisia hänen puolestaan! Kaikkein tärkeintä on olla terve!

Lue myös: Joe Benigno ennen ja jälkeen plastiikkakirurgian, hänen vaimonsa paljastaa uuden ilmeensä

Ura

Kevin Smithillä ei vieläkään ollut paljon rahaa, ja hänen täytyi myydä koko sarjakuvakokoelmansa rahoittaakseen debyyttielokuvansa. Kotiin palattuaan hän palasi myös entiseen työpaikkaansa pieneen lähikauppaan. Clerks, hänen ensimmäinen elokuvansa, perustuu vahvasti hänen kokemuksiinsa työskentelystä siellä. Kevin Smith käytti elokuvan tekemiseen yhteensä 27 575 dollaria, ja hän säästi rahaa antamalla ystäviään erilaisiin rooleihin.

Clerks voitti elokuvantekijän palkinnon Sundance-elokuvafestivaaleilla vuonna 1994, mikä aloitti Kevin Smithin uran. Se sai myös suuria tunnustuksia Cannesin elokuvajuhlilla sinä vuonna.

Kriittisten kehujen seurauksena Harvey Weinstein osti elokuvan Kevin Smithiltä, ​​ja se julkaistiin hyvin rajoitetussa määrässä teattereissa. Elokuva tuotti yli 3 miljoonaa dollaria, vaikka sen rajoitettu julkaisu oli alle 50 näytöstä kerrallaan.

Kevin Smithin Mallrats oli kriittinen ja kaupallinen floppi. Huolimatta suuremmasta budjetista ja laajemmasta näytöstä kuin Clerksillä, se tuotti vain noin 2 miljoonaa dollaria.

Smith palasi takaisin kanssa Amya jahtaamassa , jota pidetään laajalti hänen kaikkien aikojen parhaana elokuvanaan. Kuva, jonka budjetti oli vain 250 000 dollaria, tuotti lipputuloissa yli 12 miljoonaa dollaria. Dogma oli seuraava elokuva, joka tuotti 30 miljoonaa dollaria 10 miljoonan dollarin budjetilla.

Kevin Smith ennen ja jälkeen

Kevin Smithin elokuva Jay and Silent Bob Strike Back julkaistiin vuonna 2001. Elokuvan keskiössä ovat kaksi Smithin tunnetuinta hahmoa hänen aikaisemmista elokuvistaan.

Negatiivisista arvosteluista huolimatta elokuva oli kaupallinen menestys, ja se tuotti lipputuloissa 30 miljoonaa dollaria. Smithin toinen elokuva sen sijaan tuotti tuskin voittoa.

Ben Affleck ja Jennifer Lopez näytteli Jersey Girlissä, ja molemmat olivat äskettäin esiintyneet huono-onnisessa Giglissä. 'Gigli 2:ta' peläten ihmiset pysyivät poissa kuvasta kokonaan.