Kevin Hart sanoo, että yleisön pitäisi lopettaa Will Smithin Chris Rockin Oscar-iskun tuomitseminen

Uutiset

WPR

Kevin Hartin näkemys näyttelijöiden ja koomikkojen välisten suhteiden dynamiikasta on yksi arvovaltaisimmista saatavilla olevista. Hart kommentoi äskettäin, että ihmisten pitäisi lopettaa puhuminen Will Smithistä ja 'Oscar-iskusta', jonka hän väitti antaneen Chris Rockille.

Hart istui N.O.R.E. ja DJ EFN, Revolt's Drink Champsin juontaja, ja he kysyivät häneltä, kenen kanssa hän mieluummin rokkisi, Ice Cuben vai Will Smithin kanssa Quicktime- tai Slime-kierroksella.

Tarvitsemme f * g upeita valoja näihin pimeisiin päiviin. En tahraa veljeni hyvää nimeä epäkunnioittamalla häntä. He ovat veljiäni, mutta en tuhlaa aikaani pohtimaan kumpaakaan. Tässä tapauksessa minun on valittava Will Smith, ja tästä syystä: 'Will Smith ei ole vain legenda, hän ei ole vain VUOHI...' Oscar-lyönnistä johtuen Smith on 'roisto', Hart julisti. ennen kuin NORE katkaisi hänet.

En sanonut sitä', Hart jatkoi. Will Smith normalisoi käsitteen afroamerikkalaisten liittämisestä kansainväliseen henkiseen omaisuuteen. Will Smithin ja Denzel Washingtonin kaltaisten näyttelijöiden varhainen menestys rohkaisi studioita ottamaan riskin saada enemmän värikkäitä näyttelijöitä päärooleihin. Hanki kasvot, jotka tuovat eniten rahaa kaikkialla. Kieltäydyn valitsemasta helpointa tietä teeskentelemällä, että Will ei ollut 'se mies'.

Hart mainitsi myös, että Smithille, joka on avoimesti uhannut iskeä Rockia vuoden 2022 Oscar-gaalassa ainakin maaliskuusta lähtien (jolloin Smith ensimmäisen kerran julkaisi huhun), tulisi antaa aikaa selvittää asiat Rockin kanssa.

'Kaikki erehtyvät toisinaan, ja kun tekevät, heille on annettava aikaa nousta takaisin. Ja siksi voimme lopettaa murehtimisen tästä nyt, koska se ei ole enää maailmanlaajuinen ongelma', hän päätti. Anna Willin ja Chrisin hoitaa se; se ei ole minun huoleni. Kaikkien pitäisi lakata olemasta niin typeriä.

Kevin Hart keskusteli elokuvaurastaan, stand-up-komediaurastaan ​​ja muusta keskustelun aikana.

Katso koko haastattelu alta. Noin kahden tunnin kohdalla Hart esittää huomautuksensa Smithiä vastaan.