Kevin Gatesin ja Drekan suhde päättyi? Kaikki huhut paljastettu!

Treffit

WPR

Viimeisin näkemys Kevin Gatesista halailemassa Jojo Zaruria Love & HipHop: Miamista hämmästytti katsojat. Monet alkoivat pohtia, eivätkö räppäri ja hänen vaimonsa Dreka enää olleet yhdessä.

Yksi hip hopin rakastetuimmista pareista on Kevin ja Dreka. Monesti fanit ovat maininneet, kuinka paljon he vaalivat yhteyttään ja suhdettaan.

Tämän seurauksena räpparin video todellisuuspersoonallisuudella Jojolla hämmästytti monia ihmisiä. Tutkimme pariskunnan historiaa, mutta heidän nykyinen tilanne Kevinin ja Drekan kanssa on edelleen epäselvä.

Drekan ja Kevin Gatesin suhde

Dreka, Baton Rougen räppärin vaimo, ja he aloittivat seurustelun noin kaksi vuosikymmentä sitten.

Dreka kirjoitti kunnianosoituksen Kevinille ja toivotti hänelle hyvää vuosipäivää jo lokakuussa 2020. Hän mainitsi parin 17-vuotisen suhteen Instagram-postauksessa.

Viime vuoden lokakuussa he olisivat viettäneet 18 vuotta avioliitosta.

Khaza Kamil Gates ja Islah Koren Gates, pariskunnan kaksi lasta, syntyivät vuoden 2015 häiden jälkeen.

Kevin keskusteli siitä, kuinka Dreka oli tukena hänen elämässään pariskunnan aikana haastattelu Complexin kanssa takaisin vuonna 2020.

Kevin Gatesin ja Drekan suhde

Hän on ehdoton totuus. Räppäri kehui vaimoaan sanoen: ”Näytä minulle tällainen leikkaus.

36-vuotias muusikko kehui Lohikäärme koska hän ei koskaan jättänyt hänen puoleensa, vaikka hänet pidätettiin.

Hän ilmaisee kaiken, mitä sanon hänelle. Hän oli valmis antamaan minulle anteeksi monet härkät, joita sylkäisin, hän sanoi.

Dreka vastasi: 'Se on minulle helppoa, koska minulla on erilainen näkökulma tapahtumiin', kun haastattelija kysyi, oliko hänen mielestään helppoa antaa muille anteeksi. Koska hän tekee tämän minulle, en katso sitä. Ei, hän vahingoittaa itseään tekemällä niin.

Lue lisää: Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee? Uusimmat päivitykset hänen uudesta suhteestaan!

Räppäri vastaa fanin kyselyyn jakautuneista huhuista.

Maaliskuusta 2022 lähtien, jolloin räppäri twiittasi kadonneista entisistä tyttöystävistä, on jatkunut huhuja, että Kevin ja Draka ovat eronneet.

Kevin, joka julkaisee usein inspiroivia lainauksia, kirjoitti: ”Joskus kaipaamme X-merkkejämme, mutta se on menneisyyttä syystä – etkö muista hajua, riitoja, energian tyhjenemistä, tavoitteiden saavuttamatta jättämistä, rahaa olisit voinut ansaita, rahat f ** d ylös, aika, jonka sinun olisi pitänyt sijoittaa itseesi – fk em. #Jatka.'

Tämä herätti paljon suhdehuhuja, ja jotkut fanit uskoivat jopa eronneensa.

Äskettäin räppäri Big Gangsta vastasi fanin kysymykseen, joka koski hänen yhteyttään Drekaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Kevin Gates (@iamkevingates)

Erään räppärivideon alla fani huomautti: 'Mies, laske tämä rauha ja kaikki tuo BS, missä on Dreka?' Lopeta meidän kiduttaminen. He sanoivat: 'Sinä ja hän motivoi todellisia fanejanne parina ja Black Loven edustajana.

Kevin vastasi fanille sanomalla: 'Arvaa, että menetin fanin tehdäkseni itseni onnelliseksi.'

Tähän mennessä Dreka ei ole vastannut Kevin Gates mutta Gatesin viimeisimpien huomautusten perusteella näyttää siltä, ​​että he saattavat edelleen seurustella, koska heidät havaittiin yhdessä aiemmin tässä kuussa mainostamassa hänen juuri julkaistua levyään 'Khaza', joka on nimetty yhden heidän lapsensa mukaan.

Lue lisää: Seurusteleeko Kathie Lee Gifford? Viimeisimmät uutiset hänen henkilökohtaisesta elämästään| Hänen deittailusuhteensa

Vh1:n Jojo Zarur nähtiin käpertymässä Kevin Gatesin kanssa

Kevin Gatesin ja Drekan suhde

Viikkojen ajan on ollut huhuja, että Kevin seurustelee Jojo välttämätön , rakkauden ja hip hopin Miamin tähti.

Kaksikko esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa tiistaina 7. kesäkuuta ollessaan ulkona. Illallisen aikana Kevin piti jopa lyhyen Instagram Liven, jossa myös Jojo oli näkyvissä.

Videolla, jossa pariskunta kävelee kadulla, he pitävät kädestä ja halaavat. Kevin teki myös varikkopysähdyksen ja poseerasi kuvissa joidenkin seuraajien kanssa.

Muissa kehityssuuntauksissa kitka katolisen kirkon ja Nicaraguan välillä kasvaa Vatikaanin ilmaistaessa huolensa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR