Kenny Loganin sairaus: paljastaa syöpädiagnoosin!

Sairaus

WPR

Kenneth McKerrow Logan, eläkkeellä oleva skotlantilainen rugby-ammattipelaaja, oli Glasgow Warriorsin, Wasps RFC:n ja London Scottishin siipi ammattilaisriveissä sekä edusti Skotlantia kansainvälisellä tasolla.

Hän pelasi myös Stirling County RFC:ssä ja Glasgow Districtissä amatööririveissä. Wasps RFC:n kanssa hän voitti kolme Englannin Valioliigaa; Stirling County RFC:n kanssa hän voitti yhden Skotlannin Valioliigan vuonna 1995, juuri ennen kuin pelistä tuli ammattimainen.

Kenny Logan paljastaa, että häntä hoidettiin eturauhassyöpään

Entinen Skotlantilainen ja BBC-toimittaja Gabbyn puoliso Kenny Logan on paljastanut, että hänelle tehtiin eturauhassyöpähoitoa aiemmin tänä vuonna.

Logan, 50, puhui tilastaan ​​vaimonsa kanssa BBC:n aamiaisessa. Hän sanoi, että hyvinvointitarkastuksen aikana häntä kehotettiin testaamaan eturauhanen korkean tason takia Eturauhasspesifisen antigeenin (psa) tasot. Biopsia paljasti myöhemmin, että siellä oli 'jotain', mitä pitäisi varoa.

Lue lisää: Chance Luperin sairaus: Onko hänen terveydestään nyt päivityksiä?

Logan korosti, että 'tärkeä asia, jonka [konsultti] sanoi minulle, oli, että '40 prosentilla ystävistäsi on tämä [jotain ja he elävät sen kanssa], he eivät yksinkertaisesti ole tietoisia siitä.'

kenny loganin sairaus

Hän sai myöhemmin helmikuussa eturauhassyöpädiagnoosin. Logan paljasti, että hänelle tehtiin eturauhasen poistoleikkaus ja sanoi: ”Se oli suuri shokki.

Logan sanoi olevansa hämmästynyt uutisesta, koska hänellä ei ollut oireita, ja väitti olevansa nyt '95%' palannut normaaliksi. Logan jatkoi: ”Olen todella onnekas. En nähnyt sen tulevan. Minun piti mennä metsästämään sitä.

Vuosina 1993-2002 Logan pelasi 70 Skotlannin maaottelua. Hän pelasi Waspsin kanssa seitsemän vuotta ja voitti heidän kanssaan Valioliigan vuonna 2003. Logan pelasi myöhemmin Glasgow'ssa ja London Scottishissa ennen kuin jäi eläkkeelle vuonna 2005.

Loganin haastattelua katsoneet sosiaalisen median käyttäjät ylistivät hänen rohkeuttaan hänen ongelmansa paljastamisesta julkisesti, kun taas muut, jotka näkivät sen, sanoivat aikovansa järjestää eturauhaskonsultaatiot kuultuaan Loganin kokemuksesta.

Prostate Cancer UK arvioi, että joka kahdeksas mies sairastuu eturauhassyöpään, ja yli 50-vuotiailla on vielä suurempi riski.

Gabby Logan twiittasi myöhemmin: ”Hyvin ylpeä @KennyLogan haluaa jakaa tämän vuoden kokemuksensa. Te kaikki tietyn ikäiset kaverit älkää odottako oireita. Mene tarkastukseen. #eturauhassyöpätietoisuuskuukausi'

Henkilökohtainen elämä

kenny loganin sairaus

Logan, joka sai lapsena lukihäiriödiagnoosin, kääntyi yleisurheilun puoleen saadakseen mukavuutta. Hän meni Wallace High Schooliin, mutta hän ei jäänyt lukukauden kokeiden päätökseen.

Muutettuaan Lontooseen ja seurusteltuaan toimittaja Kirsty Youngin kanssa kolme vuotta, Logan ja Young erosivat vuonna 1999. Hän meni naimisiin tv-juontaja Gabby Yorathin kanssa heinäkuussa 2001. Pariskunta asuu Lounais-Lontoon Kew'ssä. Heille tehtiin IVF-hoito, ja 28. heinäkuuta 2005 syntyivät kaksoset.

BBC:n julkkiksetanssikilpailun Strictly Come Dancing viidennellä kaudella Logan ja hänen vaimonsa kilpailivat. James Jordan ja Ola olivat Kennyn ja Gabbyn kumppaneita. Logan sijoittui viidenneksi. Gabby tuli sisään numerolla kaksitoista.

Lasten hyväntekeväisyysjärjestö Sparksin aiempia johtajia ovat Logan ja hänen vaimonsa. Logan ja Sparks tekivät yhteistyötä järjestääkseen Logan's Challenge -tapahtuman, joka on vuotuinen massaosallistujatapahtuma, vuonna 2009.

Lue lisää: Toni Braxtonin sairaus: kuinka hän on toipunut lupuksesta?

kenny loganin sairaus

Logan oli yksi 200 julkisuuden henkilöstä, jotka allekirjoittivat The Guardianille elokuussa 2014 kirjeen, jossa he ilmoittivat haluavansa, että Skotlanti äänestäisi pysyäkseen osana Yhdistynyttä kuningaskuntaa maan syyskuussa pidetyssä kansanäänestyksessä aiheesta.

Logan on Rangers FC:n fani. Loganilta poistettiin eturauhanen vuonna 2022 syövän leviämisen estämiseksi.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR