Kengan Ashura kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Anime

WPR

Netflix on viime vuosina merkittävästi lisännyt japanilaisen animaation tuotanto- ja jakelukapasiteettiaan kaikkialla maailmassa. Yasuke Netflixissä on hyvä esimerkki tästä. Doraemon ja Yabako Sandrovich loivat Kengan Ashuran, japanilaisen animoidun animesarjan. Tarina on täynnä tunteita, jännitystä, toimintaa ja jännitystä.

Elokuvan taustalla asevoimat uhraavat henkensä suojellakseen varakkaita. Heidän ponnistelunsa ansiosta mangan tekijöistä tuli tuttuja nimiä melkein välittömästi. Manga, joka kesti 2012–2018 ja sisälsi 27 osaa ja monipuolisen hahmosarjan, ilahdutti faneja.

Tämän seurauksena Netflix päätti mukauttaa tarinan ja tehdä siitä uskomattoman animesarjan. Kengan Ashuran ensimmäinen tuotantokausi sisälsi 24 jaksoa. Ensimmäiset 24 jaksoa lähetettiin kahden kuukauden välein, ja toinen jakso esitettiin lokakuussa.

Ohjelman valtavan suosion vuoksi Netflixillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin julkaista kausi 2. Fanit sen sijaan ovat tyytymättömiä. He eivät voi saada tarpeekseen Kengan Ashuran korkeaoktaanisesta toiminnasta eivätkä malta odottaa kauden 3 saapumista. Kengan Ashuran kolmannen Netflix-ominaisuuden julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Kengan Ashura kauden 3 julkaisupäivä

Kengan Ashura kausi 3

Netflix tai Larx Entertainment eivät ole vielä ilmoittaneet Kengan Ashura -kauden 3 virallista julkaisupäivää. Kengan Ashuran kolmannessa luvussa puhutaan kuitenkin paljon sosiaalisessa mediassa ja animeyhteisöissä.

Fanit ovat innoissaan, eivätkä he malta odottaa näkevänsä lisää jännittäviä toimintahetkiä Kengan Ashura -kaudella 3.

Joten jos Netflixin tekijät ilmoittavat uuden luvun kesällä 2022, saatamme odottaa seuraavan kauden debyyttivän vuoden 2023 lopulla.

Pysy kuulolla, sillä ilmoitamme sinulle heti, kun Netflix-kehittäjät toimittavat virallisia tietoja Kengan Ashura -kaudesta 3.

Lue myös: No Game No Life Season 2 Julkaisupäivä: Vahvista tai peruuta! Tarkista tästä!

Kausi 3 Kengan Ashuran näyttelijät

Kengan Ashura kausi 3

Kaiji Tang tarjoaa Ohma Tokitan, elokuvan päähenkilön englanninkielisen äänen. Suuri Ashura (lempinimeltään Ashura). Sanemi Shinazugawa elokuvassa 'Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train', supervoimainen professori Satoru Gojou elokuvassa ' Jujutsu Kaisen ”, mielenkiintoinen Aikawa ”Dorohedorossa” ja monet muut kuuluvat Tangin kunnianosoituksiin.

Tatsuhisa Suzuki on Ohman japanilainen ääninäyttelijä, joka on aiemmin esittänyt päähenkilöä Masaaki Yuasan 'Kick-Heart' -elokuvassa ja useita hahmoja useissa Pokémon-animaatiosarjoissa.

Keith Silverstein näyttelee Kazuo Yamashitaa, sarjan pääjohtajaa ja Ohman manageria englanniksi. Cho esittää japanilaista hahmoa.

Ohman sijaisisän Tokitan Keiji Fujiwaran ääni kuoli huhtikuussa 2020, joten jos 'Kengan Ashura' uusitaan kolmanneksi tuotantokaudeksi, sarjan tuottajien on löydettävä korvaaja. Jos 'Kengan Ashura' herätetään henkiin, Tang, Suzuki ja muu alkuperäinen ääni palaavat todennäköisesti takaisin.

Kengan Ashura kauden 3 juoni

Kengan Ashura kausi 3

Elokuvassa 'Kengan Ashura' palkkamies Kazuo Yamashita saa tehtäväkseen valvoa pelottavaa Ohma Tokitaa ja voittaa Japanin aristokraattisen talousluokan isännöimän vuosittaisen kilpailun.

Kahden kauden sarja ”Kengan Ashura” päättyy, jos Ohma kukistaa Raian-nimisen salamurhaajan kesken kilpailun.

Kun Ohma etenee 'Kengan Ashuran' kolmannelle kierrokselle, kolmas kausi 'Kengan Ashura' pystyy todennäköisesti lopettamaan taistelun.

”Kengan Ashura” perustuu Yabako Sandrovichin ja Daromeonin sarjakuvakokoelmaan. Toisen kauden viimeinen jakso vastaa alkuperäisen mangasarjan lukua 135.

Jollain tapaa 'Kengan Ashura' -mangan luku 236 päättyy, ja suuri osa myöhemmästä sisällöstä keskittyy meneillään olevaan kilpailuun. Tämä tarkoittaa, että animen tekijöillä on runsaasti juoniideoita työstettäväksi luodessaan uusia vuodenaikoja.

'Kengan Ashuran' kausi 3 olisi voinut olla alkuperäinen spinoff-ohjelma nimeltä ' Leveä Omega ”, jossa on kaksi upouutta hahmoa Redditin teorian mukaan. Ohjelman sisältö on kuitenkin täysin arvailua, kunnes saamme kirjallisen vahvistuksen, että 'Kengan Ashura' -kausi 3 tullaan tuottamaan.

Lue myös: Konosuba kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Onko 'kengan Ashura' -kauden 3 traileri virallinen?

Kolmannelle kaudelle ei ole virallista traileria, koska odotamme edelleen, uusitaanko 'Kengan Ashura' vai ei. Päivitämme tämän sivun, kun saamme virallisen vahvistuksen tuotannon alkamisesta ja kolmannen kauden virallisen trailerin.

Toistaiseksi voit katsoa Kengan Ashuran kahden ensimmäisen kauden virallisen trailerin.