Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee? Tiedä täydelliset tiedot hänen poikaystävästään! 

Julkkis

WPR

Yksityiskohdat Bella Hadidin romanttisesta elämästä ovat pysyneet yksityisinä.

Malli on ollut pidättyväinen keskustelemasta henkilökohtaisesta elämästään siitä lähtien, kun hänen korkean profiilin liitto taiteilija The Weekndin kanssa päättyi.

Fanit olivat innokkaita oppimaan lisää Hadidin uudesta poikaystävästä Marc Kalmanista, joten kun hän näytti vahvistavan heidän suhteensa heinäkuussa 2021, he tekivät sen heti.

Pariskunta on pitänyt suhteensa yksityiskohdat salassa, mutta Hadid puhui aiemmin joistakin suhteistaan ​​ennen Kalmanin tapaamista.

Supermalli paljasti, kuinka vaikeaa hänen oli ollut asettaa 'rajoja' menneisyydessä, ja sanoi: 'Palasin jatkuvasti miesten - ja myös naisten - puoleen, jotka olivat pahoinpidellyt minua, ja sieltä se ihmisten miellyttävyys tuli.'

Paljastus tehtiin esiintyessään Victoria’s Secretin VS Voices -podcastissa tammikuussa 2022. Hoidon, meditaation ja sosiaalisen median välttämisen ohella hän lisäsi, että nämä käytännöt ovat auttaneet hänen toipumisessaan.

Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee?

Vaikka malli pitää uuden romanssinsa hiljaisena, ihailijat ovat innoissaan nähdessään Hadidin rakastuneena nyt, kun hän on positiivisemmassa mielentilassa.

Huolimatta työstään suunnittelun ja taiteen parissa sekä yhteistyöstä tunnettujen muusikoiden, kuten Travis Scottin, kanssa, Kalmanilla itsellään on matalan profiilin elämä.

Joten kenellä miehellä on yksi tunnetuimmista malleista maailman sydämessä? Marc Kalman, Bella Hadidin poikaystävä, on käsitelty alla olevissa tiedoissa.

Hän työskentelee muodin ja taiteen parissa

Kalman on muotialan työntekijä, aivan kuten hänen supermallityttöystävänsä. Hänen työnsä keskittyy ensisijaisesti brändäykseen, albumien taiteeseen ja myynnin suunnitteluun, mutta se on tyypillisesti enemmän kulissien takana kuin Hadidin.

Vaikka Kalmanin virallinen verkkosivusto näyttää olevan poissa, Seventeen on raportoinut, että hän on työskennellyt useiden korkean profiilin asiakkaiden kanssa, mukaan lukien Milk Studios, MADE Fashion Week, KNG Records ja silmälasiyhtiö Smoke x Mirrors. Japanilainen muotimerkki A Bathing Ape tilasi hänet luomaan vaatteita, E! Uutiset.

Corey Damon Black ja Kalman ovat kuulemma olleet kumppaneita luomassa taidetta yhdessä vuosia vuoden 1985 profiilin mukaan.

Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee?

Vaikka he molemmat asuivat lapsina samassa kaupungissa, he eivät olleet koskaan tavanneet ennen kuin he 'saivat jälleen poluille, sopivasti, Art Baselin aikana'.

Lehti viittasi heidän yhteistyöhönsä Blackiin 'taiteilijaksi' ja Kalmaniin 'taiteelliseksi johtajaksi', viitaten Blackiin 'nuoreksi Fabien Baroniksi, Charles Saatchi , ja Steve Jobs kaikki käärittynä yhdeksi.

Profiilissa Black kuvaili myös, millaista on työskennellä Kalmanin kanssa ja sanoi: ”Marc hallitsee impulsiivista käyttäytymistäni.

Marc on käytännössä ainoa, jonka kanssa juttelen työskennellessäni jotain. Luola on paikka, johon menen. Kenenkään muun mielipiteet eivät ole minulle tärkeitä.'

Hän on tehnyt yhteistyötä Travis Scottin kanssa

Vuoden 1985 mukaan taiteilija Travis Scott palkkasi Kalmanin ja Blackin luomaan albumin kuvitusta ja brändäystä.

Luova tiimi työskenteli jopa Scottin kanssa SX Tumblr IRL -festivaaleilla vuonna 2015, kun heidän taideteoksensa olivat esillä paikassa, jossa Scott esiintyi.

Hänen kerrotaan seurusteleneen Hadidin kanssa vuodesta 2020 lähtien

Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee?

Hadidin ja Kalmanin väitetään alkaneen seurustella joskus vuonna 2020 tiettyjen huhujen mukaan.

He olivat 'seurustellut salaa vuoden ajan', Page Sixin heinäkuun 2021 artikkelin mukaan.

Mukana on myös valokuva parista julkaisun raportoimasta ensimmäisestä julkisesta havainnosta heinäkuussa 2020. Aimee Leon Dore kahvila New Yorkissa.

Hän on esiintynyt useita kertoja Hadidin Instagramissa

Hadid esittelee Kalmania usein Instagramissaan huolimatta siitä, etteivät he keskustele suhteestaan ​​julkisesti.

Kun Hadid vihjasi ensimmäisen kerran romanssistaan, se tapahtui heinäkuussa 2021. Hän julkaisi siitä lähtien poistetun kuvan kahdesta halailusta ja tekstin: 'Elämää muuttava kokemus, olen onnellinen, terve ja rakastettu.'

Jakamalla useita kuvia heistä yhdessä ja kutsumalla Kalmania 'suosikkipäivälliseksi' ystävänpäivänä Hadid antoi jälleen romanttisia vihjeitä.

Henkilökohtaisen verkkopersoonansa suhteen Kalman on vaihtanut Instagram-tilinsä yksityiseksi. Lavalla Kalman ja Hadid kuitenkin seuraavat toisiaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän ja Hadid ovat tehneet yhteistyötä työn ulkopuolella

Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee?

Kaksikko on tehnyt yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa muotialan työskentelyn lisäksi. Hadid ja Kalman panostivat aikaansa Bowery Missionissa New Yorkissa helmikuussa 2022.

Vaikka Kalman ei sisältynyt Instagram-kuviin, jotka Hadid jakoi retkeltä, Daily Mail onnistui saamaan kuvia pariskunnasta, joka saapui turvakotiin.

Hän matkustaa usein Hadidin kanssa

Joissakin maailman henkeäsalpaavimmissa paikoissa pariskunta on harjoitellut PDA:ta.

Heinäkuussa 2021, pian sen jälkeen, kun Kalman debytoi Instagramissa Hadidin tilillä, Page Sixin hankkimissa kuvissa pariskunta halailee matkalla Ranskan Rivieralle.

Kun Hadid matkusti Pariisiin muotiviikolle huhtikuussa 2022, taiteellinen johtaja meni sinne hänen kanssaan.

Kun he kävelivät yhdessä kaupungin kaduilla, Hadid julkaisi videon, jossa hän ja Kalman nauttivat suudelmasta ja ihailevat ympäristöä.

Kalmanin voitiin nähdä istuvan Hadidin vieressä, kun hän maisteli jäätelötötteröä kuvien karusellissa, jonka malli julkaisi lomaltaan Roomaan.

Hän on tavannut Hadidin perheen

Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee?

Kalman meni tyttöystävänsä kanssa New Yorkiin huhtikuussa 2022 juhlimaan Gigi Hadidin 27-vuotissyntymäpäivää. Veljensä Anwarin lisäksi Hadidin vanhemmat, Yolanda ja Mohamed, osallistuivat tapahtumaan tähtikokoonpanolla.

Gigin syntymäpäivänä aiemmin päivällä Kalman ja Hadid havaittiin myös tuomassa ilmapalloja hänen asuntoonsa, E! Uutiset.