Kenen kanssa Whitney Thore seurustelee? Seurusteleeko hän edelleen ranskalaisen poikaystävänsä kanssa| Katso tästä saadaksesi lisätietoja!

Treffit

WPR

Whitney Way Thore, amerikkalainen televisiopersoona, joka syntyi 14. huhtikuuta 1984, tunnetaan parhaiten esiintymisistään TLC-ohjelmassa My Big Fat Fabulous Life.

Lapsuus ja koulutus

Glenn ja Barbara Thore toivottivat Whitney Way Thoren tervetulleeksi maailmaan 14. huhtikuuta 1984 Greensborossa, Pohjois-Carolinassa.

Thore hyväksyttiin vuonna 2000 Meredith Collegen Pohjois-Carolinan kuvernöörikoulun Theatre Summer Enrichment -ohjelmaan. Thore tuli sisään Appalachian State University Boonessa, Pohjois-Carolinassa, suoritettuaan lukiokoulutuksensa siellä vuonna 2002 ja valitsi opiskella teatteria.

Thore muutti Etelä-Koreaan opettamaan englantia koululaisille suoritettuaan perustutkintonsa.

Kuka on mysteeriranskalainen?

Vaikka Whitney ei ole koskaan kertonut henkilöllisyyttään, huhujen mukaan hän seurustelee ranskalaisen räppärin kanssa Nail Rayner. Whitney näytti viittaavan Nail Rayneriin, varsinkin sen jälkeen, kun hänen nimensä paljastettiin ohjelman jälkeen toistetussa puhelinleikkeessä.

kuka seurustelee whitney thoren kanssa

Hän valmensi Whitneyä ranskaksi, kun hän näki 'Nail… soittavan' kannettavan tietokoneensa Facetime-ikkunassa. Viime vuonna hän alkoi tehdä elokuvistaan ​​yksityisiä ja antoi faneille vaikutelman, että hän kuvasi 'My Big Fat Fabulous Life'.

Hänet on kuulemma valittu Whitneyn arvoitukselliseksi poikaystäväksi, vaikka ei kumpikaan TLC eikä näyttelijä ole vahvistanut tätä. Hän väitti aiemmin, että elokuussa 2021 hän alkoi tuntea tunteita ranskan tutoropettajaansa kohtaan ennen kuin lopulta rakastui häneen.

Aiheeseen liittyvä: Evan Petersin treffit: Milloin hänen suhteensa Halseyyn päättyi?

Seurusteleeko Thore edelleen ranskalaisen poikaystävänsä kanssa?

Thore myöntää, että hän seurustelee edelleen ranskalaisen kanssa aivan uudessa esikatselussa tulevalle kaudelle. Video, joka on ote tulevasta My Big Fat Fabulous Life -jaksosta, näyttää Thoren ja hänen entisen poikaystävänsä. Lennie Alehat puhuvat suhteistaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Whitney Way Thore (@whitneywaythore)

Alehat tulee ehdottomasti esiintymään tulevalla kaudella, sillä Thore on palkannut hänet auttamaan häntä online-fitness-videoiden kuvaamisessa. Kuvamateriaalissa Thore ja Alehat kertovat aiemmista yhteistyöpyrkimyksistään.

Thore sanoo tämän jossain vaiheessa: 'Mutta haluan yksinkertaisesti tehdä selväksi, ettei yhteydessämme ole mitään outoa. Mikään siinä ei ole sopimatonta.' Sitten hän vahvistaa olevansa edelleen parisuhteessa sanomalla: 'Onneksi kaverini ei ole äärimmäisen mustasukkainen eikä välitä sinusta.'

Milloin 'My Big Fat Fabulous Life' -kausi 10 on TLC:llä?

Thoren ja Alehatin yhteistyö vahvistettiin jo TLC:n julkaisemassa Season 10 -videossa. Ystävien varauksista huolimatta Thoren voidaan nähdä painottavan, että he pitävät yhteytensä videolla täysin ammattimaisena.

'Jotkut saattavat uskoa, että exän pitäminen on vaarallinen ennakkotapaus. Saatan kompastua ja kaatua, mutta en aio kaatua Lennieen”, hän väittää.

Thoren nähdään kamppailevan äitinsä Babsin aivohalvauksen seurauksista toisessa My Big Fat Fabulous Life -trailerin kohtauksessa. Vaikka Babsin aivohalvaus varmistettiin aiemmin tänä vuonna, näyttää siltä, ​​että COVID-19 on saattanut pahentaa hänen terveyttään paljon.

Perhe saa tietää, että Babsilla, Glennillä ja Hunterilla on COVID-19, kun Babs on saanut aivohalvauksen; Ohjelman kauden 10 ensimmäisen jakson virallisen yhteenvedon mukaan Whitneyn ystävät kokoontuvat ilman perhettään, kun hän yrittää pysyä vahvana vaikeiden aikojen yli.

Thore Family My Big Fat Fabulous Life

Veli Hunter Way Thore, äiti Babs ja isä Glenn näkyvät Whitney Way Thoren kanssa vuoden 2019 valokuvassa. Uusi “Iso lihava upea elämäni” jaksot sisältävät ne.

Tulevan jakson juonen yhteenveto kuuluu: ”Käittyään aivohalvauksesta, COVID-19:stä ja tulehduksesta Thrones on hämmästynyt nähdessään Babsin toipuvan ihmeellisesti; kaikki toivovat innokkaasti, että se riittää, että hänet hyväksytään kuntoutukseen; Whitney ei ole valmis luovuttamaan ilman taistelua.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Malachi Barton seurustelee? TikTok Starin tyttöystävä vuonna 2022!

Kuinka paljon Whitney Way Thore tienaa jaksoa kohden?

Whitney työskenteli ensimmäisen kerran englannin opettajana korealaisille opiskelijoille 2000-luvun alussa ennen kuin hän otti johtoaseman tosi-sarjassa. Kotiin palattuaan hän työskenteli tuottajana North Carolina -radioasemalla 107.5 KZL:n Jared & Katie in the Morning -ohjelmassa.

Hän jakoi ensin 'A Fat Girl Dancing' -videonsa tämän radioaseman YouTube-kanavalla, mikä nosti hänet myöhemmin Internet-suosioon. Whitneyn tarkka My Big Fat Fabulous Life -palkka ei ole julkistettu, mutta Cheat Sheetin mukaan hän voi odottaa saavansa 5 000–10 000 dollaria jaksoa kohden.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Whitney Way Thore (@whitneywaythore)

Todellisuustuottaja Terence Michael sanoi E-uutiset Vuonna 2009 TLC antaa näyttelijöille usein 10 % tuotantobudjetista.

Hän selitti, että jotkut reality-tähdet saavat alle tuon 10 prosentin palkkaa: 'Jos näyttää siltä, ​​että ohjelma tuo enemmän rahaa sen esittämälle liiketoiminnalle, tuottajat pääsevät maksamaan tähdelle paljon vähemmän.'

The Little Couplen Ben Kleinin ja Jen Arnoldin sanotaan ansaitsevan 25 000–40 000 dollaria jokaisesta jaksosta, kun taas Counting On -sarjan Duggar-lasten kerrotaan ansaitsevan suunnilleen saman verran. Koska enemmän ihmiset katsovat näitä ohjelmia kuin My Big Fat Fabulous Life -ohjelmaa, Whitney ansaitsee vähemmän rahaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR