Kenen kanssa Whitney Cummings seurustelee? Kuka on hänen poikaystävänsä?

Treffit

WPR

Amerikkalaisen koomikon Whitney Cummingsin seksielämän yksityiskohdat ovat olleet tiukasti kiellettyjä tähän asti, mutta tilanne näyttää muuttuvan.

Hän on seurustellut poikaystävänsä kanssa, Alex Barnes , huomattavan pitkän ajan tässä vaiheessa. Heidän kumppanuussuhteensa alusta lähtien hän on joskus korostanut kumppaniaan romanttisessa kontekstissa Instagram-tarinoidensa yhteydessä.

Lisäksi hän on komediakeikkojensa aikana paljastanut useita intiimejä yksityiskohtia suhteestaan ​​sulhasensa kanssa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää on täällä!

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jeffree Star seurustelee tällä hetkellä? Jeffree Star Gay -huhut ja muut viimeaikaiset uutiset

Pandemian aikana Whitney Cummings ja Alex Barnes tutustuivat:

Vaikka pandemia aiheutti lukuisten kumppanuuksien katkaisun, Cummingsilla oli onni löytää rakastava poikaystävä Alex Barnesista, joka on eläinlääkäri.

Koomikon LIVE-haastattelussa Kellyn ja Ryanin kanssa elokuussa 2021 isäntä tiedusteli olosuhteita, jotka liittyivät koomikon ensimmäiseen tapaamiseen miehen kanssa, josta myöhemmin tuli hänen rakastajansa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Whitney Cummings (@whitneycummings)

Hän lisäsi selityksessään, että se tapahtui epidemian alussa. Yksi hänen kasvattamistaan ​​koirista hyökkäsi toisen hänen lemmikkinsä kimppuun, minkä seurauksena yhdeltä hänen pienemmästä koirastaan ​​lyötiin silmä. Hän meni välittömästi läheiseen eläinsairaalaan.

Toisaalta, koska se oli epidemian alku, ihmiset pelkäsivät pandemiaa. Sitten hän meni vielä pariin eläinlääkärin toimistoon, mutta he kieltäytyivät päästämästä häntä sisään, ja 'kukaan ei ollut kiinnostunut auttamaan minua verenvuotopennun kanssa', hän sanoi.

kuka seurustelee whitney cummingsin kanssa

'Ja hän [Alex] työskentelee eläinlääkärinä; kun hän näki minut, hän tuli ulos tervehtimään minua. Ja alkoi heti auttaa minua. 'Ja hän on minua nuorempi, hän on kuin 31-vuotias, ja hän on melko viehättävä', hän jatkoi.

Hän jatkoi: 'Dan Levy Schitt's Creekistä on yksi lähimmistä ystävistäni. Ja me aina vitsailimme siitä, että eläinlääkärit eivät ole aivan kuumin ammatti. Hän on kuin: 'Luota minuun. Tämä tuore ryhmä nuoria veteraaneja polttaa kuumana.”

Kun hän jatkoi, Cummings keskusteli, miltä hänestä tuntui nähdessään nykyisen poikaystävänsä ensimmäisen kerran. 'Pidän veristä pentua kädessäni ja olen sekaisin, mutta ajattelin itsekseni, että minun on otettava hänestä kuva, jotta voin antaa sen Danille.'

Haastattelun päättyessä isännät ja Cummings keskustelivat siitä, kuinka koomikko oli rakentanut takapihalleen kalliokiipeilyseinän erityisesti rakastajaansa varten. Tämä aihe otettiin esille, koska se mainittiin keskustelun lopussa.

Cummings ja Barnes aloittivat lisäviestinnän sen jälkeen, kun he olivat alun perin yhteydessä toisiinsa. Ajan myötä he alkoivat seurustella keskenään. Heinäkuu 2021 merkitsi heidän sitoutuneen kumppanuuden alkua.

Whitney Cummings kuvittelee tulevansa äidiksi Alex Barnesin kumppanina. Oli kulunut vain kolme kuukautta ennen kuin Cummings ja Barnes alkoivat seurustella, kun koomikko esiintyi Anaheimissa Kaliforniassa osana Touch Me Tour -tapahtumaansa.

Whitney Cummings on ottanut mukaan poikaystävänsä Alex Barnes Instagram-tarinoissaan useaan otteeseen. Whitney Cummings on useaan otteeseen maininnut poikaystävänsä Alex Barnesin Instagram-tarinoissaan.

kuka seurustelee whitney cummingsin kanssa

Ohjelman yhden osan aikana hän paljasti yleisölle tietoja yksityiselämästään, mitä hän ei ollut koskaan tehnyt aiemmin. Ensinnäkin hän myönsi, että hän ei ole kovin hyvä valitsemaan miehiä tai muodostamaan terveitä ihmissuhteita.

'Mutta tässä on jotain, mitä haluan julistaa teille, mitä en ole koskaan ennen sanonut niin, ettei kukaan tiedä', hän sanoi. 'Mutta tässä haluan ilmoittaa teille, mitä en ole koskaan ennen sanonut.' 'Olen tavannut jonkun ja haluaisin, että minä esitän kysymyksen hänelle.'

Jatkoa sille, mitä hän oli aiemmin huomauttanut, hän sanoi: 'Katso, olen 39. En voi auttaa häntä laatimaan ehdotusta raadonsyöjäksi juuri nyt. Koska et pysty tarjoamaan minulle unelmieni kihlasormusta, minun on kysyttävä sinulta, Alex: 'Teetkö minusta maailman onnellisimman tytön antamalla minun ostaa oman kihlasormukseni?'

Cummings jatkoi sanomalla, että hänen poikaystävänsä on ihana ja että he ovat myös edistyneet erinomaisesti suhteensa. Lisäksi hän mainitsi, että hän voisi kuvitella saavansa lapsia hänen kanssaan tulevaisuudessa, mutta hän ei halua perustaa perhettä hänen kanssaan ennen kuin he ovat suorittaneet '23 + minä' -testin. Emme voi edetä pidemmälle, ellemme saa näitä tuloksia ensin.'

Heidän yhteytensä näyttää vahvistuvan tällä hetkellä. Tällä hetkellä Barnesista ei ole saatavilla paljon tietoa. Instagramissa hän postaa kahvan alla @alex Barnes; hänen tilinsä on kuitenkin asetettu yksityiseksi, eikä julkinen voi nähdä sitä.

Aiheeseen liittyvä: Mr. Beast Girlfriend: Onko Mr. Beast vielä seurustellut Maddyn kanssa? Kuka on Mr. Beastin nykyinen tyttöystävä?

Aiemmat sitoumukset oli tehty Whitney Cummingsille:

Cummings oli aiemmin kihloissa Miles Skinner , VICE Median entinen johtaja, ennen kuin hän tapasi miehen, jonka hän nyt seurustelee, joka on hänen nykyinen poikaystävänsä.

Kerran kihlattu pariskunta tapasi ensimmäisen kerran verkossa vuoden 2016 lopulla ja pian sen jälkeen alkoi seurustella. Hän keskusteli ensimmäisen kerran yhteydestään Skinnerin kanssa Conanissa marraskuussa 2017 avoimen ja rehellisen keskustelun aikana internettreffien eduista ja haitoista.

Hän sanoi: 'Joko löydät aviomiehen tai sinut murhataan. Ei ole muuta vaihtoehtoa.' On kulunut kymmenen kuukautta siitä, kun olen ollut terveessä suhteessa, ja olemme tulleet hyvin toimeen. Sovimme tapaamisen internetissä.'

kuka seurustelee whitney cummingsin kanssa

He kihlautuivat 4. syyskuuta 2018, kun Skinner esitti Cummingsille odottamattoman kihlaehdotuksen tämän 36. syntymäpäivän johdosta. Vielä enemmän hän oli julkaissut Instagram-tililleen muutaman kuvan ja videon ehdotuksesta.

Myöhemmin, marraskuussa 2019, hän antoi eksklusiivisen haastattelun US Weeklylle, jossa hän paljasti lykkääneensä hääjärjestelyjä ja kuvaili prosessia vaikeaksi. 'Joo, tiedäthän, se on stressaavaa', hän myönsi hänelle. Se on melko kallista ottaen huomioon kaiken tapahtuneen.

'En halua olla se henkilö, joka järjestää sponsoroidut häät ja pitää tehdä niin… En halua olla se henkilö.' Yritän selvittää, miten saan sen toimimaan. Cummings jatkoi sanomalla: 'Katsotaan'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Whitney Cummings (@whitneycummings)

Vain kolme kuukautta ja päivää myöhemmin, 5. helmikuuta 2020, hän ilmoitti podcastissaan Good For You, että hän oli katkaissut kihlasuhteensa Skinnerin kanssa. Tuolloin pari oli ollut yhdessä huomattavasti pidempään ja kihloissa noin puolitoista vuotta.

'En käytä kihlasormusta. En ole enää kihloissa. Ei mitään ilkeää, ei draamaa. Minulle ei vain ollut oikea aika aloittaa häiden suunnittelua, ja koko prosessi jätti minut melko stressaantuneeksi. Minusta tuntuu, että kukaan ei usko minua, mutta se on totuus.

Hän huomautti, että kun hänen äitinsä sai aivohalvauksen, häiden järjestäminen ja tapahtumaan keskittyminen oli haastavaa. ”Äitini terveys on tällä hetkellä erittäin huonossa kunnossa. Ajatuskin suunnittelusta tuntui minusta yhtä aikaa pelottavalta ja masentavalta.

Cummings ilmaisi mielipiteensä keskustelun lopussa, joka oli, että hän uskoi, että hääsuunnittelun pitäisi olla nautinnollista eikä totaalia.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR