Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Dylan Arnoldiin!

Julkkis

WPR

Victoria Pedretti näyttää seurustelevan Sinä-kaverinsa Dylan Arnoldin kanssa, vaikka heidän suhteestaan ​​ei tiedetä mitään.

Dylan Arnold ja Victoria Pedretti ovat tuttuja Netflixin ahmimisen katsojille. Vaikka Penn Badgley on epäilemättä Netflix-hitin You tähti, Arnold ja Pedretti on äskettäin liitetty toisiinsa, ja näyttää siltä, ​​​​että ohjelman fanit ovat innoissaan siitä, että he tapaavat tosielämässä.

Tänään käymme läpi kaiken, mitä tiedämme Victoria Pedretin ja Dylan Arnoldin suhteesta. Vaikka nämä kaksi näyttävät haluavan pysyä poissa valokeilasta ja pitää henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä, heistä tiedetään joitain faktoja. Jatka vierittämistä saadaksesi selville kaiken, mitä sinun on tiedettävä kahdesta tähdestä, heidän tapaamisestaan ​​​​kumpi on näistä kahdesta vanhin!

Seurustelevatko Victoria Pedretti ja Dylan Arnold edelleen?

Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee

Love ja Theo saattavat olla matkalla onnelliseen loppumiseen tosielämässä! Kauden ensi-illasta lähtien Pedretti ja Arnold on kuvattu hengailla ja hoitamassa asioita yhdessä Los Angelesissa. Mukaan Viihdettä tänä iltana , näyttelijät seurustelevat.

Victoria Pedretti seurustelee Sinä-kumppaninsa kanssa! ET:n mukaan Pedretti, 26, ja hänen 27-vuotias näyttelijätoverinsa Dylan Arnold seurustelevat ruudun ulkopuolella.

'Victoria Pedretti ja hänen You-kumppaninsa, Dylan Arnold , ovat seurustelleet muutaman kuukauden”, sisäpiiriläinen sanoi.

Sunnuntaina Pedretti ja Arnold nähtiin ajelemassa Los Angelesissa kahvia ja elintarvikkeita kädessään.

Netflix-sarjan kolmannella kaudella Pedretti näytteli Love Quinnin, Joe Goldbergin ( Penn Badgley ) vaimo. Arnold näytteli Theo Engleriä, Joen ja Loven opiskelijanaapuria, huolimatta siitä, että hän on vanhempi kuin hän tosielämässä.

Lue myös: Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Katarina Demen kanssa!

Dylan Arnold ja Victoria Pedretti tapasivat Netflixin draamasarjassa 'sinä'

Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee

Vaikka tämä saattaa tuntua selvältä niille, jotka ovat nähneet Netflix-ohjelman You, se voi tulla yllätyksenä niille, jotka eivät ole nähneet Dylan Arnoldia ja Victoria Pedrettiä aiemmista projekteista ja ovat tuttuja.

Sinun lisäksi Dylan Arnold on esiintynyt elokuvissa, kuten After ja sen jatko-osassa After We Collided, sekä Halloweenissa ja sen jatko-osassa Halloween, Kills; ja Victoria Pedretti on esiintynyt elokuvissa, kuten Netflix-antologiaohjelmassa The Haunting, sekä elokuvissa Once Upon a Time in Hollywood ja Shirley.

Netflixin Youn kolmannen kauden kuvaukset aloitettiin marraskuussa 2020, jolloin Dylan Arnold ja Victoria Pedretti tapasivat todennäköisesti ensimmäisen kerran.

Dylan Arnold on itse asiassa vuoden vanhempi kuin Victoria Pedretti

Vaikka Dylan Arnold näyttelee You-sarjassa paljon nuorempaa hahmoa kuin Victoria Pedretti, molemmat esiintyjät ovat itse asiassa melko lähellä ikää tosielämässä. Itse asiassa Dylan Arnold on vanhempi.

Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee

Victoria Pedretti syntyi 23. maaliskuuta 1995 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa ja on 26-vuotias. hän täyttää 27 tässä kuussa, kun taas Dylan Arnold syntyi 11. helmikuuta 1994 Seattlessa, Washingtonissa ja on 28-vuotias.

Lue myös: Roman Reigns -treffihistoria: Hänen exensä ja suhteidensa aikajana!

Victoria Pedrettin ja Dylan Arnoldin huhutaan seurustelevan vasta

'Uusi söpö pariskunta: SINÄ', sanoo sähköpostin, jolle lähetettiin, aiherivillä TwoMe , ja viesti kuuluu: 'Victoria Pedretti ja Dylan Arnold, Theoa näyttelevä kaveri YOU:n kaudella 3, seurustelevat ja hän on erittäin intohimoinen häneen!!'

DeuxMoi totesi alun perin, että tarina oli totta, mutta myöhemmin käänsi väitteensä, kun uutta tietoa tuli saataville.

Pedretti ja Arnold näyttävät pitävän treffihistoriansa yksityisenä

Kenen kanssa Victoria Pedretti seurustelee

Victoria Pedretti seurusteli aiemmin julkistamattoman pitkäaikaisen rakastajan kanssa TikTok-vinkin mukaan, mutta hän on tällä hetkellä sinkku. Pedretti on tunnettu siitä, että hän osallistuu punaisen maton tapahtumiin, juhliin ja muihin tapahtumiin yksin, ei koskaan seuralaisen kanssa.

Hänellä ei ole valokuvia sosiaalisen median tileillään, mutta hän käyttää joskus Instagram-tarinaansa.

Hän totesi myös viime vuonna InStylen haastattelussa olevansa hyvin yksityinen henkilö 'Haluaisin heidän tietävän vähemmän. Haluan ihmisten ymmärtävän, etten ole kiinnostunut heidän arvailemasta sitä, mitä he eivät tiedä.'

Arnoldin treffihistoria on samoin epäselvä; siitä huolimatta hän on aiemmin esittänyt hahmoa, jolla on ruudulla suhde elokuvassa 'After', jossa hän esittää lukion poikaystävää; hänen roolinsa elokuvassa 'Sinä' on kuitenkin paljon romanttisempi kuin hänen edellinen esitys 'Afterissa'.