Kenen kanssa Tayshia Adams seurustelee? Seurusteleeko Tayshia Adams kenenkään jälkeen eron jälkeen Zac Clarkista?

Treffit

WPR

Tayshia Adams, amerikkalainen televisiojuontaja ja persoona syntyi 4. syyskuuta 1990. Kilpailtuaan Bachelor in Paradisen kuudennen kauden ja The Bachelorin kauden 23 aikana hän saavutti laajaa mainetta.

5. marraskuuta 2020 Adams otti The Bachelorette -sarjan kauden 16 poikamiehenä Clare Crawleyn sijasta. Adams isännöi The Bachelorette -elokuvan kausia 17 ja 18.

Yksityiselämä

Adams meni naimisiin Josh Bourellen vuonna 2016, ja he erosivat vuonna 2017. Kun he olivat yhteydessä The Bachelorettessa, hän kosi Zac Clark Vuonna 2020. Suhde päättyi marraskuussa 2021. Hän on kiinnostunut sisustussuunnittelusta, arkkitehtuurista ja kiinteistöistä.

Monet 'Bachelor Nation' -fanit uskovat nähneensä uuden suhteen kahden edellisen osallistujan välillä, koska he harvoin jäävät huomaamatta mitään ohjelmasta. Tämä yhdistelmä saa epäilemättä aikaan paljon puhetta, jos se osoittautuu todelliseksi. Voisiko Dale Moss, edellinen The Bachelorette -sarjan kilpailija, seurustella nyt Tayshia Adamsin kanssa?

kuka seurustelee tayshia adamsissa

Dale julkaisi Instagramiin 7. toukokuuta kuvan, joka sai paljon huomiota. Hänet nähtiin kuvassa hymyilevän rullalautailija Ishod Wairin ja Tayshian rinnalla hänen leikitellen 'hiljaiseksi yöksi'.

Hän jatkoi sanomalla, että hän oli osallistunut Future-esitykseen 'joidenkin uusien kavereiden kanssa' ja luullut tapahtuman olleen 'Seuraava taso!' Dale julkaisi useita kuvia, mutta ensimmäinen hänestä, joka seisoi lähellä Tayshiaa, herätti eniten huomiota.

Tämä tapahtuma vahvistettiin Miamissa isännöidyksi jahtijuhlaksi Patron Instagram -sivulla olevan julkaisun kautta, ja Dale kommentoi viestiä, että se oli 'Yksi kirjoille!'

kuka seurustelee tayshia adamsissa

'The Bachelorette'-fanit huomasivat paljon potentiaalia Tayshian ja Dalen tulevassa suhteessa, vaikka kuva heistä vain näki heidät seisomassa vierekkäin, Ishodin ollessa Tayshian toisella puolella.

Te kaksi yhdessä!' yksi henkilö huudahti muutamalla emojilla, ja useat muut ihmiset olivat samaa mieltä. hyvin huomattu! Heillä näyttää olevan sama energia ja he ovat niin sopusoinnussa sen kanssa, missä he haluavat olla elämässään.

'En tiedä, miksi en ole nähnyt tätä ennen, mutta nyt olen hillitty riippuvainen', sama juliste jatkoi. Olisi upeaa. 'Olen tukenut @dalemoss13:n ja @tayshian yhdistämistä ikuisesti. Joku muu kehotti: 'Ole hyvät kaverit, yrittäkää. Luulen, että olisitte niin kauniita yhdessä.

Aiheeseen liittyvä: Zoey Deutchin treffit: Kuka on Zoey Deutchin uusi poikaystävä vuonna 2022?

Tayshia ja Dale esiintyivät Miami-tapahtumassa samaan aikaan:

Vuoden 2022 F1 Miami Grand Prix pidettiin viikonloppuna 7. toukokuuta – muiden tapahtumien ohella – ja jahtijuhlat olivat vain yksi niistä. Dale ja Tayshia onnistuivat molemmat saamaan kuvia räppäri Bad Bunnyn kanssa hänen ollessaan Miamissa. Taysia julkaisi kuvan itsestään Bad Bunnyn kanssa Twitter-sivulleen ja sanoi, että tämä oli hänen viikonloppunsa kohokohta.

Bad Bunny oli pukeutunut samaan asuun kuin kuvassa Tayshian kanssa, kun Dale julkaisi heidän yhteisen kuvansa Instagramissa. Tämä osoitti, että vaikka Tayshian ja Dalen kuvia ei otettu samanaikaisesti, ne molemmat olivat peräisin samasta Miamin tapahtumasta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Tayshia Adams (@tayshia)

Ihmiset, jotka kommentoivat Dalen Instagram-kuvaa Tayshian kanssa, ovat saattaneet ilmaista paljon innostusta tulevasta romanssista, mutta Reddit ei aina ollut samaa mieltä. 'Tayshia on upea tässä kuvassa.

Eräs kommentoija kirjoitti: 'Ja rakastan hänen kehonkieltään, joka osoittaa, että hän ei tule toimeen Dalen kanssa. Joku muu vitsaili: 'Kuvittele, että he alkoivat seurustella, vaikka Clayshia-kausi päättyi isompaan juonensokkiin.'

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Matt James seurustelee? Voisiko hän kosia Rachael Kirkconnellille| Tarkista tästä kaikki tiedot

Tämä viittaa selvästikin siihen, kuinka 'The Bachelorette' -kuvaukset etenivät kesällä 2020. Fanit muistavat, että alle kaksi viikkoa tapaamisen jälkeen Dale kosi Clare Crawleya. Sitten Tashia tuli kuvaan ja hänestä tuli myös 'The Bachelorette'.

kuka seurustelee tayshia adamsissa

Hän päätti Zac Clarkin, ja he kihlautuivat, mutta molemmat liitot ovat sittemmin eronneet. Tayshia ja Dale näyttävät toimivan tällä hetkellä vartioituna, jos heidän välillään kasvaa jonkinlaista rakkauskemiaa.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR