Kenen kanssa Tasya Van Ree seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Amber Heardiin!

Julkkis

WPR

Jatkuvan oikeudenkäynnin 17. päivänä Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez ristikuulusteli Amber Heardia. Hän viittasi Tasya Van Reeen, näyttelijän entiseen kumppaniin, koko kuulemistilaisuudessa.

Amber viimeisteli todistuksensa 17. toukokuuta. Oikeudenkäynti lähenee loppuaan, ja sen on määrä päättyä tämän kuun 27. päivänä.

Tiedämme Tasyasta ja hänen suhteestaan ​​Amberiin seuraavasti.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Amberin entisestä kumppanista Tasya Van Reesta

Tasya Van Ree on amerikkalainen taidemaalari ja valokuvaaja. Hän on 46-vuotias nainen. Hän syntyi Havaijilla, mutta asuu tällä hetkellä Los Angelesissa.

Ree on myös oraakkelipakkakorttien The Untamed Elementalin luoja. Hänet tunnetaan työstään haastaakseen väärinkäsityksiä ihmisten identiteetistä. Haastattelussa hän huomautti, että hän yrittää tuhota kaikki ennakko-oletukset siitä, millainen henkilön pitäisi olla.

Tasya on työskennellyt useiden tunnettujen Hollywood-hahmojen kanssa, mukaan lukien Michelle Rodriguez The Fast and Furiousista, Katherine Moennig Lincoln Lawyerista ja Matt Dallas Baby Daddysta. Hänen töitään on myös ollut esillä useissa museoissa eri puolilla maata.

Lue myös: Kenen Jess Hilarious tapailee? Katso hänen nykyinen poikaystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Kuka on Tasya Van Ree?

Tasya on valokuvaaja ja taidemaalari Yhdysvalloista. Hän on 46-vuotias ja syntyi Havaijilla, mutta asuu nyt Los Angelesissa.

Hän on myös oraakkelipakkakorttien The Untamed Elementalin luoja.

Tasya haastaa taiteensa avulla oletuksia ihmisten identiteetistä ja ennakkokäsityksiä siitä, millaisia ​​heidän pitäisi olla, hän sanoi haastattelussa.

Hänellä on yli 80 000 Instagram-seuraajaa ja profiili täynnä upeita kuvia.

Michelle Rodriguez , Katherine Monnig ja Matt Dallas ovat Tasyan ampumia kuuluisuuksia.

Hänen töitään on myös ollut esillä museoissa ympäri maailmaa.

Amber ja Tasya alkoivat seurustella vuonna 2008

Vuonna 2008 Aquaman-näyttelijä sytytti spekulaatiot suhteesta Reeen. Vuodesta 2008 vuoteen 2012 he olivat yhdessä neljä vuotta. Mirror UK:n mukaan Amber ja Tasya ovat olleet kotisuhteessa tapaamisvuodesta lähtien.

Heard muutti sukunimensä Van Leeksi koko seurustelun ajan. Kun pari erosi vuonna 2012, hän palasi tyttönimekseen.

Kenen kanssa seurustelee Tasya Van Ree

Heidän eronsa pääsyytä ei koskaan mainittu tuolloin. Eron jälkeenkin kerrotaan, että he pysyivät läheisinä.

Lue myös: Kenen kanssa Kelly Osbourne seurustelee? Katso hänen nykyinen poikaystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Pahoinpitelikö Amber Heard todella ex-tyttöystäväänsä Tasya Van Reeta?

'Useat ihmiset, jotka ovat olleet suhteessa neiti Heardin kanssa, ovat tulleet kertomaan henkilökohtaisista kokemuksistaan ​​vakavasta väkivallasta ja muusta pahoinpitelystä rouva Heardin käsissä', Depp väitti kunnianloukkausoikeudenkäynnin aikana. Seattle-Tacoman kansainvälisellä lentokentällä vuonna 2009 käydyn kiistan jälkeen Heard pidätettiin, mutta häntä ei nostettu syytteeseen Van Reen kotiväkivallasta.

Valokuvaaja kuitenkin totesi vuonna 2016, että näyttelijän toimet oli 'tulkittu väärin'.

'Amber syyllistyi virheellisesti kohtaamiseen, jonka kaksi auktoriteettiasemassa olevaa henkilöä käsitteli väärin ja sensaatioita', Van Ree kertoi Us Weeklylle. 'Kun he huomasivat, että olimme kotimaisia ​​kumppaneita emmekä vain 'ystäviä', muistan vihjeitä naisvihaisista näkemyksistä meitä kohtaan, jotka myöhemmin muuttuivat homofobisiksi.

Häntä vastaan ​​esitetyt syytteet hylättiin välittömästi, ja hänet vapautettiin pian sen jälkeen. Vaikka ei ole tarpeeksi todisteita osoittamaan Heardin syyllisyyttä heidän raportoidussa tappelussaan, kannattajat uskovat sen liittyvän hänen väitettyyn Deppin hyväksikäyttöön.

Ireland Baldwin, Alec Baldwinin tytär, puhui. ”Tunnen naisia, jotka ovat juuri tällaisia.

He ovat kylmiä ja manipuloivia, ja he käyttävät hyväkseen naisellisuuttaan näytelläkseen uhria ja kääntääkseen maailman miehiä vastaan, koska elämme yhteiskunnassa, jossa on hyväksyttävää väittää, että kaikki miehet ovat pahoja ja blaa blaa vittu blaa. Instagram-postaus, Baldwin lisäsi.

'Miehiäkin voidaan pahoinpidellä, ja Amber Heard on ilkeä ihminen. Toivon, että Johnny saa maineensa ja elämänsä takaisin.

Lue myös: Zac Efronin deittailuhistoria: Hänen exien ja suhteiden aikajana!

Milloin kunnianloukkaustapaus päättyy?

Kenen kanssa seurustelee Tasya Van Ree

Johnny Depp ja Amberin kunnianloukkausjuttu huipentuu 27. toukokuuta. Aquaman-näyttelijä lopetti todistuksensa 17. toukokuuta.

Asian oli määrä päättyä 19. toukokuuta, mutta tauon vuoksi tuomioistuin joutui lykkäämään sitä.

Oikeudenkäynnin viides viikko on tulossa lisää todisteita.

Johnny Depp haastaa Amber Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta Washington Postin vuonna 2018 kirjoittaman väitteen johdosta. Heard haastaa Deppin oikeuteen kostoksi.