Kenen kanssa Tanya Burr seurustelee? Tanya Burr, suosittu Youtuberi, on ilmoittanut olevansa raskaana

Julkkis

WPR

Tanya Burr on vahvistanut sinnikkyytensä YouTube-tähtenä. On kulunut melkein vuosikymmen siitä, kun Tanyan fanikunta kasvoi sisältämään todellisia näyttelijöitä sekä muita korkean profiilin mahdollisuuksia.

Vaikka Tanyan näyttelijäammatti ja sosiaalinen media voivat olla tuttuja miljoonille seuraajille, he eivät välttämättä ole niin perehtyneet hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Kuuluessaan uutiseen, että hän on raskaana, julkkis teki äskettäin suuren ilmoituksen tällä alueella, ja fanit huutavat nyt lisätietoja. Ketä Tanya nyt näkee? Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja ongelman nykytilasta.

Kenen kanssa Tanya Burr seurustelee?

Kysy Burr Dating

Heidän nousuaan online-julkkis Tanyaksi on leimannut hänen ilmeinen avoimuus faneilleen yksityiselämänsä kaikilla osa-alueilla, erityisesti suhteestaan ​​isäänsä. Hän meni naimisiin YouTube-toverinsa kanssa Jim Chapman vuonna 2015, ja heistä tuli tunnetuksi 'Mr. ja rouva YouTube' yhdessä tekemiensa videoiden takia.

Tämän vuoden maaliskuussa julkistettu avioero Jimistä sai hänet arvioimaan uudelleen, miten hän suhtautuu romanttisiin suhteisiin jatkossa.

Hän seurustelee nyt tuntemattoman miehen kanssa, jonka henkilöllisyys on jäänyt mysteeriksi tämän artikkelin päivämäärästä lähtien. Sikäli kuin tiedämme, Tanya ei ole paljastanut uuden rakkauskiinnostuksensa henkilöllisyyttä. Kun The Telegraph haastatteli häntä vuonna 2021, hän paljasti, miksi hän teki niin dramaattisen muutoksen tavassa, jolla hän kuvasi rakkauselämäänsä.

Lue myös: Sophia Bushin treffihistoria: täydellinen suhteen aikajana täällä!

Julkkis ei myöntänyt ylijakamista aloittaessaan verkkouransa. 'Hallitin sen todella', diiva kertoi People-lehdelle tuolloin. 'Yleisöni on tottunut siihen, että olen hyvin yksityinen, joten he eivät odota paljon enempää.'

'Se on melko jännittävää', Tanya sanoi ja lisäsi: 'Olen erittäin onnellinen.' Hän sanoi myöhemmin, että rakastuminen uudelleen oli 'maailman nautinnollisin asia'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut tanya burr (@tanyaburr)

Mikä on Tanya Burrin eräpäivä? Hän ja hänen mysteeripoikaystävänsä odottavat lasta.

Se, että kysyä on haluton paljastamaan nykyistä suhdetilaansa, ei tarkoita, että hän pitää seuraajansa täysin pimeässä. 14. kesäkuuta 2022 Tanya julkaisi Instagramiin kuvan, jossa hänen kasvava vauvapullistumansa keinuu jonkun hänen kumppaniltaan näyttävän käsivarsissa. Sitä seurasi maapähkinän emoji, jota hän käytti elokuvan kuvatekstinä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut tanya burr (@tanyaburr)

Tanyan eräpäivä ja hänen nykyisen rakastajansa henkilöllisyys pidetään molemmat toistaiseksi salassa. Uteliaiden fanien on parasta seurata näyttelijän sosiaalisen median tilejä mahdollisten päivitysten varalta, joita hän saattaa tehdä raskaustilastaan.

Toivotamme hänelle kaikkea hyvää Tanyan vauvan syntymän johdosta