Kenen kanssa Sydney Brooke Simpson seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Sen lisäksi, että Sydney Brooke Simpson on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja yrittäjä, hän työskentelee myös kiinteistönvälittäjänä. Hänen isänsä, entinen NFL-pelaaja O. J. Simpson, antoi hänelle mainetta tyttärenä. Sen lisäksi, että Simpsonin isä on tunnettu jalkapallolegenda, hän on myös keskeinen päähenkilö Nicole Brown Simpsonin murhaoikeudenkäynnissä, joka on nimetty 'Vuosisadan oikeudenkäynniksi'.

Sydney Brooke Simpson, joka oli tuskin kahdeksanvuotias, kun hänen äitinsä ja koko media murhattiin, joutui murhatapauksen valtavan huomion uhriksi.

Sydney Brooken elämäkerta

Sydney Brooke Simpson

Sydney Brooke Simpson syntyi 17. lokakuuta 1985 Yhdysvalloissa. Hänen etunimensä on Sydney Brooke Simpson. Koska hän syntyi ja kasvoi Yhdysvalloissa, häntä pidetään kyseisen maan kansalaisena. Syntymästään Vaaka Simpson samaistuu afroamerikkalaisten syntyperänsä kulttuuriin. Nicole Brown synnytti Sydneyn, O.J. Simpsonit nuorempi sisar, pienessä kylässä, jossa pariskunta varttui.

Hän ja hänen nuorempi veljensä Justin Ryan Simpson kasvatettiin yhdessä. Muuttaakseen uraa ammattilaisjalkapallon pelaamisesta isänsä kaltaiseksi näyttelijäksi Nicole joutui jättämään tarjoilijan työnsä elättääkseen perhettä. Aaren ja Arnelle Simpson ovat hänen isänsä muita lapsia aiemmista avioliitoista.

Siitä huolimatta, että hän syntyi varakkaaseen perheeseen, hänen kasvatusnsa oli kaikkea muuta kuin kuninkaallista, sillä hän oli vain kahdeksanvuotias, kun hän menetti sekä äitinsä että parhaan ystävänsä hirveässä murhassa-itsemurhassa. Kun heidän äitinsä murhattiin, Sydney ja Justin nukkuivat samassa huoneessa hänen kanssaan.

Lopulta heidän pahimmat pelkonsa toteutuivat, kun heidän isänsä vapautettiin äitinsä murhasta. Esiteini-iässä Sydney ja Justin olivat todistamassa isänsä oikeudenkäyntiä omin silmin. Murhasta tuomittu OJ tuomittiin 33 vuodeksi vankeuteen.

Hänen koulutuksensa alkoi Gulliver Academyssa ja jatkui Bostonin yliopistossa, jossa hän opiskeli sosiologiaa tuskallisesta kasvatuksestaan ​​huolimatta. Vaikka hän oli vanhin lapsi, hänen oli vaikea jättää menneisyyttään taakseen.

Lue myös: Kenen kanssa Mulatto seurustelee? Hänen deittailusuhteensa viimeisin päivitys!

Sydney Brooken pituus ja paino

Sydney Brooke Simpson on viehättävä 30-vuotias nainen, jolla on tyypillinen vartalo. Hän on upea katseltavaa. Hän on 1,72 metriä pitkä ja painaa 69 kiloa. On vaikea olla huomaamatta samankaltaisuutta hänen ja hänen isänsä ihonvärin, hiusten värin ja silmien värin välillä.

Sydney Brooken poikaystävä, treffit

Sydney Brooke Simpsonin treffit

Robert Blackmon ja Sydney Brooke Simpson seurustelevat nyt. Sen lisäksi, että Blackmon on Yhdysvaltain kaupunginvaltuustoehdokas, hän seurustelee myös maan kaupunginvaltuustoehdokkaan kanssa vuodesta 2017. Toisin kuin Sydneyn lapsuudessa, pariskunta on ollut yhdessä yli neljä vuotta ja pitää suhteensa salassa.

Hänellä oli viiden vuoden suhde Stuart Alexander Leen kanssa vuosina 2007–2012. Hän ja hänen kissansa Robert asuvat tällä hetkellä kotonaan. Mitä tulee heidän isänsä asiaan, Nicole Brown ja Sydneyn täti Tanya Brown ovat iloisia siitä, että hän ja hänen sisarensa ovat pysyneet mykkäinä.

Lue myös: Kenen kanssa Lamelo Ball seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Sydney Brooken nettovarallisuus

Sydney Brooke Simpsonin treffit

Sydney Brooke Simpson on menestyvä liikenainen, joka ansaitsee hyvät tulot. Sydney työskenteli aluksi tapahtumakoordinaattorina, mutta nousi nopeasti oman yrityksensä Simpsy LLC:n toimitusjohtajaksi.

Vaikka Sydneyä kutsutaan usein OJ Simpsonin tyttäreksi, hän on tehnyt kaikkensa löytääkseen oman identiteettinsä ja löytääkseen oman tiensä maailmassa. Noin 500 000 dollarin nettovarallisuudellaan hänen kaupalliset hankkeensa ovat selvästi hänen pääasiallinen tulonlähde.