Kenen kanssa Stormzy seurustelee? Tutustu hänen Lady Fortune -ohjelmaan tarkistamalla!

Treffit

WPR

Stormzy on yksi Iso-Britannian suosituimmista räppareista, ja se on hallinnut listoja vuosia, mutta yleisön huomio ei ole kiinnittänyt pelkästään hänen musiikkiaan.

Croydonista kotoisin oleva Stormzy, jonka oikea nimi on Michael Omari, oli julkisessa suhteessa radio- ja tv-juontaja Maya Jamaan neljän vuoden ajan ennen kuin he lopettivat sen elokuussa 2019.

Siitä lähtien laulajat Jorja Smith ja Alexandra Burke sekä ruotsalainen malli Yasmine Aisha Khalifa Holmgren ovat olleet romanttisessa yhteydessä Vossi Bop -räppäriin. Mutta ketä Stormzy näkee juuri nyt?

Kuka on Stormzy-treffit

Neljä vuotta kestäneen suhteensa katkettua pitkäaikaisen kumppaninsa Maya Jaman kanssa vuonna 2019 Stormzy on elänyt yksinäistä elämää.

Muutama viikko sen jälkeen, kun he voittivat ITV2:n todellisuustreffishown viidennen kauden, Amberin romanssi Love Island -toverinsa kanssa päättyi.

Viime viikolla Lontoossa järjestetyssä GQ Awards -gaalassa Stormzy ja 27-vuotias Maya nähtiin touhuilemassa.

Seremoniaan, joka pidettiin kaksi vuotta heidän romanssinsa päättymisen jälkeen, osallistuivat molemmat hymyillen.

Siitä lähtien televisiojuontaja Maya on seurustellut australialaisen koripalloilijan Ben Simmonsin, 25, kanssa.

Lue lisää: Kenen kanssa Angela Yee seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Heidän kahden on huhuttu seurustelevan viime vuodesta lähtien, ja heidän suhteensa vahvistivat tämän vuoden toukokuussa tehdyt flirttailevat Instagram-huomautukset.

Katso tämä postaus Instagramissa

Maya Jaman (@mayjama) jakama viesti

Heinäkuussa, kun he esiintyivät ensimmäisen kerran merkittävässä julkisuudessa parina, pariskunta lukitsi huulensa pelatessaan nielurisatennistä urheilufanien keskellä Wimbledonissa.

Tämän vuoden toukokuussa eräs lähde sanoi aiemmin: ”Benin ja Mayan suhde kuumenee. Hän lensi Philadelphiaan hänen kanssaan, mikä kertoo paljon siitä, kuinka syvästi rakastunut he ovat.

”Kaksi viikkoa vietettiin yhdessä. On mukava nähdä hänen ilonsa.'

Vuosina 2018–2019 Ben oli aiemmin yhteydessä Kardashianien tahdissa tähti Kendall Jenner.

Onko Stormzy ja Maya Jama sovittu?

Kuka on Stormzy-treffit

Näyttää siltä, ​​​​että Stormzy ja Maya Jama eivät ole enää pari.

Vielä tammikuussa 2020 Stormzy väitti Charlammagne Tha Godille haluavansa silti mennä naimisiin Bristolin kaunotar Mayan kanssa ja että hän ihailee häntä edelleen.

'Vaikka en ole varma, haluaisin todella sen tapahtuvan. Toivon, että voisin olla se mies, jonka kanssa hän seurustelee. Haluaisin tehdä kaikki vaiheet, jotka vaaditaan, jotta se toimisi. Hän on joku, jonka kanssa haluan mennä naimisiin ja saada lapsia. siinä kaikki.'

”Ihailen häntä yli kaiken; ei ole ketään, jota rakastan enemmän kuin hän.'

Lue lisää: Kenen kanssa Louise Redknapp seurustelee? Tässä on kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä!

Stormzyn elämäkerta

Maanantaina 26. heinäkuuta 1993 Croydonissa Englannissa Stormzy syntyi. Stormzy on hänen syntymänimensä, ja hän on tällä hetkellä 29-vuotias. Leijona on 26. heinäkuuta syntyneiden horoskooppi. Kukko on hänen horoskooppieläinnsä.

Stormzy on englantilaisen räppäri Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr.:n taiteilijanimi.

Hänet valittiin seuraajaksi BBC:n vaikutusvaltaisella Sound of 2015 -listalla ja hän voitti parhaan grime-teoksen palkinnon. MOBO Palkinnot vuosina 2014 ja 2015.

Hänen tähän mennessä suosituin kappaleensa on 'Shut Up', BPI:n platinaa myyvä freestyle, joka julkaistiin ensimmäisen kerran YouTubessa. Kun Stormzy ilmoitti kampanjasta päästäkseen Ison-Britannian sinkkulistan jouluksi kärkeen, kappale julkaistiin virallisesti ja ylsi sijalle kahdeksan.

Hänet kasvatettiin Thornton Heathissa Lontoossa, ja 11-vuotiaana hän alkoi kilpailla MC:itä vastaan ​​naapuruseuroissa.

Lue lisää: Kenen kanssa Malachi Barton seurustelee? TikTok Starin tyttöystävä vuonna 2022!

Stormzyn nettovarallisuus:

Kuka on Stormzy-treffit

25 miljoonaa dollaria on Stormzyn arvioitu nettovarallisuus. Hänet tunnetaan yhtenä Ison-Britannian tunnetuimmista räppareista.

Hänen freestylensä ja grime-biittinsä ovat tunnettuja. Vuonna 2017 Stormzy julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa Gang Signs & Prayer. Irlannissa ja Isossa-Britanniassa albumi debytoi ykkösenä.

Vuonna 2019 Stormzy julkaisi albumin Heavy Is the Head, joka nousi ykköseksi Isossa-Britanniassa, kolmannelle sijalle Irlannissa ja sijalle kuusi Tanskassa. Hänen kappaleensa 'Vossi Bop' nousi ykköseksi Isossa-Britanniassa ja neljänneksi Irlannissa.

Stormzyn kappale ”Own It”, jossa myös mukana Ed Sheeran ja Burna Boy ”sijoittuivat ykköseksi Isossa-Britanniassa ja kahdeksaan Irlannissa. Britannian Artists for Grenfell -singleissä 'Bridge over Trouble Water' ja Ed Sheeranin 'Take Me Back to London' -singleissä hän oli molemmat esillä.