Kenen kanssa Sonya Curry seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Sonya Curry, amerikkalainen kouluttaja, on ollut valokeilassa jo jonkin aikaa. Huolimatta siitä, että hän on osavaltiotason urheilijoiden äiti, Sonya on ollut otsikoissa enemmän kuin hänen lapsensa.

Kaikki ovat hämmentyneitä hänen suhteistaan ​​tällä hetkellä. Ex-syytteiden ja aviomiehensä jälkeen kaikki haluavat tietää, onko Sonya Currylla poikaystävää. Oletko sinäkin utelias? Jos näin on, jatka lukemista loppuun asti. Ilmoitamme sinulle tämän päivän artikkelissa, onko Sonya Currylla poikaystävää vai ei. Jos on, kuka hän on? Tutustumme myös Sonya Curryn henkilökohtaiseen elämään.

Sonya Curry on yhdysvaltalainen opettaja ja Stephen ja Seth Curryn, kahden Yhdysvaltain tunnetuimman koripalloilijan, äiti. Sonya Curry syntyi työväenluokan vanhemmille Virginiassa vuonna 1966. Hän pelasi jääkiekkoa ja lentopalloa Virginia Techissä ja valmistui arvosanoin.

Sonyan sanottiin olevan yksi joukkueensa parhaista pelaajista ja yksi tärkeimmistä syistä Virginia Techin naisten lentopallojoukkueen menestykseen tuolloin.

Nuorena hänet nimettiin Metro Conferencen koko konferenssitiimiin. Curry väittää, että hänellä oli vaikea taloudellinen kasvatus. Sonya on tällä hetkellä Lake Normanin Christian Montessori Schoolin puheenjohtaja. Hän perusti laitoksen yli 25 vuotta sitten.

Lue myös: Kenen kanssa Tanya Burr seurustelee? Tanya Burr, suosittu Youtuberi, on ilmoittanut olevansa raskaana

Kenen kanssa Sonya Curry seurustelee juuri nyt?

Kuka on Sonya Curry-treffit

lausunnon kanssa, Stephen Curry ja Seth Curryn vanhemmat ilmoittivat julkisesti erostaan ​​'Olemme päättäneet lopettaa avioliittomme vuoden koetuksen ja pohtimisen jälkeen.

Tavoitteemme ja toiveemme on perheemme jatkuva onnellisuus huolimatta siitä, että siihen liittyy valtavasti tuskaa.”

IHMISTEN kanssa puhuneiden Sonyan ja Dellin mukaan 'Olemme uskomattoman kiitollisia kaikista monista siunauksistamme ja saavutuksistamme! Tulemme jatkossakin olemaan sitoutuneita ja tukemaan lapsiamme ja lastenlapsiamme. Pyydämme, että yksityisyyttämme kunnioitetaan ja että perheemme puolesta rukoillaan, kun etenemme.'

Todellisuus näyttää kuitenkin olevan pitkä itku miellyttävästä kuvasta, jota he yrittivät kuvata. Oikeuden hakemusten mukaan 'Sonya Curry aloitti avioliiton herra Johnsonin kanssa koko avioliiton ajan ja ennen eropäivää, ja hän valehteli Dell Currylle joka kerta, kun hän petti häntä.' Raporttien mukaan Sonya asuu tällä hetkellä Johnsonin kanssa Tennesseessä, minkä vuoksi Dell Curry kieltäytyy maksamasta hänelle elatusapua.

Hän on kuitenkin syyttänyt edellistä Charlotte Hornets pelaaja, joka sulkee hänet Curry-perheen Pohjois-Carolinan kodista. Hän jatkoi, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa Johnsonin luo Dellin ja hänen virallisen eronsa jälkeen maaliskuussa 2020.

Huolimatta Sonyan syytöksistä toistuvasta aviorikoksesta, Dell Curry on aina ollut tunnettu perheen miehenä. Sonya puolestaan ​​aiheutti kohun vuonna 2016, kun sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa hänen 'saalis törmäsi' miestä pelin aikana.

'kivinaamainen' Dell Curry istui kahden paikan päässä suositussa videoleikkeessä.

Kuka on Sonya Curry-treffit

Internet meni hulluksi huhujen kanssa Sonyan suhteesta salaperäiseen mieheen, mutta tytär Sydel Curry tyrmäsi nämä huhut nopeasti.

Jason Richards , Steph Curryn läheinen ystävä, oli osa juhlaelettä, joka saattoi näyttää rivolta kameran silmissä. Dell Curry oli lähellä hymyillen, joten hänen spontaani juhlansa todettiin vaarattomaksi.

Lue myös: Kenen kanssa Berrettini seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Miksi Sonya Curry ja Dell Curry eroavat?

Huhuista mahdollisesta uskottomuudesta huolimatta pari ilmoitti erostaan ​​toimittajille oikeudenkäynnin jälkeen.

Ennen avioeron ilmoittamista pariskunta oli ollut naimisissa yli kolme vuosikymmentä.

'Pitkän harkitun harkinnan jälkeen olemme päättäneet lopettaa avioliittomme', Sonya ja Dell sanoivat People-lehdelle antamassaan lausunnossa heidän suunnitelmastaan ​​hakea avioeroa.

'Koska tähän liittyy paljon tuskaa, keskitymme ja haluamme, että perheemme ilo jatkuu.'

”Olemme uskomattoman kiitollisia kaikista lukuisista siunauksistamme ja saavutuksistamme!

Kuka on Sonya Curry-treffit

'Olemme sitoutuneet ja tukemaan lapsiamme ja lastenlapsiamme ja seuraamme jatkossakin heidän jalanjäljänsä.'

'Pyydämme, että yksityisyytemme säilytetään ja että perheemme puolesta rukoillaan, kun etenemme', hän lisäsi.

Lue myös: Kenen kanssa Paris Hilton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Sonya Curryn poikaystävä ja treffihistoria

Sonya Curryn aikaisemmat suhteet ja kumppanit ovat tuntemattomia. Vaikka Sonya näkee tavallisesti helposti, on vaikeampaa pitää kirjaa kaikista hänen kosketuksistaan, pommituksistaan ​​ja eroistaan. Jopa vuonna 2022 julkkikset hämmästyttävät meitä edelleen sillä, kuinka yksityisenä he pitävät elämänsä.

Sonya Curryllä oli pieni määrä romanttisia suhteita. Hän on lapseton äiti.

Kuka on Sonya Curry-treffit

Sonya Curry ei ole koskaan ollut naimisissa. Tutkimusten mukaan yli 40 % miehistä sanoo 'rakastan sinua' ensimmäistä kertaa puolisolleen parisuhteen ensimmäisen kuukauden aikana, vaikka miehet odottavat keskimäärin 90 päivää ja naiset keskimäärin 134 päivää.