Kenen kanssa Sofia Franklyn seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Sofia Franklyn ja Alexandra Cooper olivat Call Her Daddy -podcastin isäntinä ennen internet-konfliktia David Portnoyn kanssa. Vuosi exän kiistan jälkeen Sofia on aloittanut oman podcastin, Sofia F-kirjaimella, ja suunnittelee yrityksen perustamista.

Hänen lautasella on tällä hetkellä paljon asioita, mukaan lukien COVID-19-epidemia. Tästä huolimatta monet Sofian faneista haluavat edelleen tietää hänestä lisää.

Podcastissa Sofia ja Alex puhuivat paljon seurustelusta mainitsematta mitään tiettyä miestä Soita hänen isälleen nimen mukaan, mutta syvällisesti heidän kokemuksistaan.

Miten hänen rakkauselämänsä on muuttunut sen jälkeen, ja onko arvoituksellinen 'Suitman' edelleen hänen elämässään? Fanilla on paljon kysymyksiä aiheesta, mutta Sofian salailuhalu aiheen suhteen tarkoittaa, että monet näistä kysymyksistä jäävät vastaamatta.

Kenen kanssa Sofia Franklyn seurustelee juuri nyt?

Selvittää kuka Sofia Franklin poikaystävä kiinnostaisi ketään. Monet ihmiset uskovat, että näyttelijä on seurustellut HBO:n urheilujohtajan kanssa pitkään. Johtajan nimi on Peter Nelson. Lisäksi pariskunta yritti pitää suhteensa yksityiskohdat yksityisinä. Hiljaisuuden seurauksena Nelson on vahvistettu uudelleen 'pukumieheksi'.

Hän alkoi kutsua häntä 'Whitmaniksi' hänen oman nimensä sijaan piilottaakseen hänen henkilöllisyytensä. Näyttelijä ja hänen äitinsä asuvat tällä hetkellä Utahissa viruksen vuoksi.

Sofia Franklynin treffit

Huhtikuun podcast-jakso tarjosi kuuntelijoille tietoa hänen turvallisesta paluustaan ​​New Yorkiin sen jälkeen, kun hänet oli asetettu karanteeniin Utahissa epidemian vuoksi.

Kun hän etsi asuntoa New Yorkista, hän löysi yhden makuuhuoneen asunnon SoHosta, josta hän oli innoissaan, mutta hänen poikaystävänsä kysyi, voisivatko he jakaa sen.

Vaikka hän oli asunut nykyisen rakastajansa kanssa pitkään, hän oli epävarma halusiko hän asua hänen kanssaan ja puhui haluavansa asua yksin koko podcastin ajan. Jos ei muuta, voimme olla varmoja, että tämä mies ei ole tuore lisä hänen elämäänsä, vaikka emme koskaan oppisikaan, kuka hän on.

Lue myös: Kuka on Jonathan Scottin treffit: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Sofia Franklyn, kuka hän on?

Sofia Franklynin treffit

Sofia Franklyn on yhdysvaltalainen internetjulkkis. Hän on podcaster ja bloggaaja, joka syntyi 22. heinäkuuta 1992. Hänen nimensä on Sofia Franklyn, ja hän on 28-vuotias. Hän suoritti kandidaatin tutkinnon taloustieteessä ja valmistui Utahin yliopistosta. Ennen viihdealalle ryhtymistä hän työskenteli aiemmin rahoituspalveluorganisaatiossa.

Hän erosi tehtävästään ja muutti LA:han. Ensimmäisessä työpaikassaan hän työskenteli Barstool Sportsilla bloggaajana ja podcasterina. Hänen kiinnostuksensa podcasteihin heräsi kokemuksen seurauksena. Sofia Franklynin houkuttelevan kehon ansiosta podcast sai aivan uuden tason houkuttelevuutta ja juonittelua.

Lue myös: Kenen kanssa Ncuti Gatwa seurustelee? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Mikä on Sofia Franklynin nettoarvo?

Sofia Franklynin treffit

Vuodesta 2014 lähtien Sofia Franklynin nettovarallisuuden arvioitiin olevan 500 000 dollaria . 'Call Her Daddy' -podcast, jota isännöivät Sofia Franklyn ja Alexandra Cooper , teki heistä kuuluisia.

Sofia Franklyn syntyi Salt Lake Cityssä Utahissa kesällä 1992. Hän on näyttelijä ja laulaja. Yli 300 000 ihmistä seuraa häntä Instagramissa. Valmistuttuaan Utahin yliopistosta Sofia Franklyn löysi työpaikan pankkialalta.

Lue myös: Kenen kanssa Jesse Williams seurustelee? Katso hänen nykyinen tyttöystävänsä, treffit ja rakkauselämä

Sopimusero:

Sofia Franklynin treffit

Sofia/Alexandra yritti erota Barstoolista muutaman viikon umpikujan jälkeen, toukokuussa 2020 ilmestyneen New York Postin artikkelin mukaan. New York Post raportoi, että naisille maksettiin 75 000 dollaria vuodessa tapauksen aikaan.

Lisäksi, jos jakso vetää 10 % enemmän yleisöä kuin ohjelman keskiarvo, voittajat saavat kukin 2500 dollaria. Franklyn ja Cooper pitivät protestitauon jaksojen kuvauksista huhtikuun 2020 alussa. Erään lähteen mukaan Sofian poikaystävä ja HBO:n johtaja Peter Nelson, jolla oli edelleen sopimus, väitettiin saaneen parille uuden sopimuksen toisesta yrityksestä.

Barstoolin luoja David Portnoy on paljastanut kahdesta uudesta sopimuksesta, joissa on korkeat kuusinumeroiset palkat ja mahdollisuus saada takaisin immateriaaliomaisuutensa. Asiaan perehtyneen henkilön mukaan Cooper oli valmis hyväksymään tarjouksen, mutta Franklyn ei.

Jossain vaiheessa Sofia päätti käynnistää oman show'n 'Sofia with an F.'