Kenen kanssa Scott Disick seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Scott Disick oli romanttisesti tekemisissä Kourtney Kardashianin kanssa, kun katsojat näkivät hänet ensimmäisen kerran Keeping Up With the Kardashians -sarjan ensi-illassa vuonna 2007. Heillä olisi kolme lasta ja heillä oli uusi, ei-uudelleen suhde vuoteen 2015 asti.

Scott piti yhteyttä perheeseensä eron jälkeen, vaikka hän jahtasi muita naisia. Vuonna 2017 hän alkoi seurustella Sofia Richien, 15 vuotta nuoremman naisen, kanssa. Scott alkoi esiintyä säännöllisesti Bravon tosi-tv-persoonallisuuden Amelia Gray Hamlinin kanssa heidän erottuaan vuonna 2020.

He seurustelivat puolitoista vuotta. Scott nähtiin sitten Netflixin Too Hot to Handlen kolmannen kauden Holly Scarfonen, nimeltä 'Hurricane Holly', sekä muutaman muun naisen kanssa.

Scott näyttää löytäneensä uuden rakkauden, eikä hän pelkää osoittaa intohimoaan häntä kohtaan julkisesti.

Joten, pitävätkö huhut vettä? Kidnapataanko Scott taas? Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Scottin Kortney Kardashianin jälkeisistä romanttisista kiinnostuksen kohteista ja suhteista.

Lue myös: Kenen kanssa Paris Hilton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Scott Disickin nykyinen tyttöystävä on Rebecca Donaldson

Kenen kanssa Scott Disick seurustelee

Daily Mailin mukaan Scott Disick ja Rebecca nähtiin ulkona Malibussa 5. huhtikuuta 2022 lounaalla yhdessä.

Pari suuntasi myöhemmin Catchiin, joka on merkittävä Los Angelesin hotspot, sekä bileet On The Roxissa julkaisun mukaan. Scott ja Rebecca nähtiin kävelevän käsi kädessä juhliin, mikä sai fanit spekuloimaan, että he seurustelevat nyt.

Rebecca on 27-vuotias brittiläinen malli, jolla on tätä kirjoitettaessa yli 40 000 Instagram-seuraajaa. Rebecca työskentelee muotialalla ja ylläpitää aktiivisten vaatteiden linjaa sivunsa mukaan.

Hänen sivunsa on täynnä kuvia hänen pukeutuneensa muodikkaisiin asuihin useilla kansainvälisillä alueilla ja osallistumassa lukuisiin brändikumppanuuksiin.

Todisteesta huolimatta Scott ja Rebecca eivät ole vahvistaneet seurustelevansa. Daily Mailin mukaan Scott on 'ihastunut' Rebeccaan ja on 'erittäin vakavasti seurustelemassa' hänen kanssaan nimettömän lähteen mukaan.

'Hän on lopettanut kaikki suhteet muihin naisiin, joita hän näki ja joiden kanssa hän jutteli, keskittyäkseen suhteeseensa Rebeccaan', he sanoivat. 'Hän ihailee häntä ja etsii pitkäaikaista suhdetta hänen kanssaan.'

Lue myös: Kenen kanssa Sonya Curry seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Scott Disick oli aiemmin linkitetty Holly Scarfoneen 'liian kuuma käsitellä' -sarjan kolmannelta kaudelta.

Kenen kanssa Scott Disick seurustelee

E!:n mukaan Scott Disickin havaittiin syömässä Holly Scarfonen kanssa illallista Malibussa, Kaliforniassa 24. helmikuuta 2022. Seuraavalla viikolla, 3. maaliskuuta, heidät havaittiin jälleen yhdessä, tällä kertaa yökerhossa Pariisissa, Justin mukaan. Jared.

Vaikka heidän julkiset esiintymisensä saattavat näyttää olevan vain kaksi kaveria, jotka hengailevat, yksi tosi-tähtien välinen Instagram-vuorovaikutus vihjasi, että he olivat jollakin tavalla romanttisessa yhteydessä, vaikka vain lyhyen aikaa.

Holly twiittasi hikoilevan kuvan itsestään alusvaatteissa Eiffel-tornin edessä. ”Rakkauksen kaupungissa rentoudun. @letthelordbewithyou lisäsi kuvan.' Scott Disickin Instagram-kahva on @letthelordbewithyou.

Scott ja Holly eivät ole koskaan julkisesti vahvistaneet suhdettaan kirjoittamishetkellä.

Hana Cross, E! News ja Bella Banos ovat Page Sixin mukaan kaksi muuta naista, joiden kanssa Scott on joskus tavattu. Jos yksi asia on selvä tästä kaikesta, se on, että Scottilta ei puutu romanttinen osasto!

Lue myös: Deittailevatko Khloe ja Scott?: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää?

Scott Disick ja Amelia Gray Hamlin erosivat syyskuussa 2021 vuoden seurustelun jälkeen

Scott ja Amelia olivat molemmat äskettäin eronneet, kun he tapasivat ensimmäisen kerran. Heidät nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä lokakuussa 2020 Halloween-juhlissa. Scott ja Amelia vaihtoivat sitten valokuvia ruoasta samasta ravintolasta Instagramissa viikkoa myöhemmin, mikä lisäsi spekulaatioita heidän seurustelemisesta.

Vaikka Amelia Gray Hamlin oli julkaissut Instagram-tarinan Scottin kanssa kiitospäivänä 2020, mutta pariskunta julisti suhteensa virallisesti vasta ystävänpäivänä 2021.

Amelia oli paikalla juhlimassa Scottin 38-vuotissyntymäpäivää toukokuussa 2021, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun he olivat Instagram-virallisia. Instagramissa hän kunnioitti poikaystäväänsä.

'Ihailen sinua', hän kirjoitti osassa viestiä osoittaen kuinka vakavasti he olivat ottaneet suhteensa.

Scott antoi Amelialle timantilla päällystetyn ristikaulakorun ja signeeratun Helmut Newton -printin hänen 20-vuotispäiväänsä kesäkuussa 2021, noin kuukautta myöhemmin.

Kenen kanssa Scott Disick seurustelee

Valitettavasti TMZ paljasti syyskuussa 2021, että Scott ja Amelia olivat lopettaneet sen. Outletin mukaan Scott erosi Ameliasta, koska hän ei nähnyt pitkän aikavälin tulevaisuutta hänen kanssaan. Seuraavat kertomukset väittivät kuitenkin, että Amelia oli se, joka oli vetänyt pistokkeen.

Pariskunnan hajoaminen seurasi skandaalia. Younes Benjima, Kourtney Kardashianin ex, julkaisi kuvakaappauksia juoruilusta, joka näytti olevan Scottilta vain muutama päivä ennen eron julkistamista. 'Onko tämä poikanen kunnossa?' Scott kommentoi kuvaa Kourtneysta nykyisen poikaystävänsä kanssa, Travis Barker . 'Mitä tämä tarkalleen ottaen on? Italian niemimaan sydämessä 'Hän jatkoi. Younesin vastaus oli: 'Sillä ei ole minulle väliä, kunhan hän on tyytyväinen. P.S.: En ole veljesi, 'DM ladattiin sitten hänen Instagram Stories -tililleen.

Aluksi näytti siltä, ​​​​että Amelia kestäisi viimeisimmän myrskyn Scottin puolella, mutta näin ei selvästikään tapahtunut. Hän vastasi lopulta omalla inhottavalla Instagram-tarinallaan: lainaus, joka sanoo osittain: 'Älä koskaan, koskaan, koskaan tyyty vähempään... varsinkin kun on kyse sydämestäsi... Sinulla on oikeus parhaaseen.'