Kenen kanssa Savannah Chrisley seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Savannah Chrisley on amerikkalainen tosi-tv-julkkis, joka tunnetaan parhaiten Chrisley Knows Best -ohjelman isännöimisestä perheensä kanssa. Ohjelma seuraa rikkaan kiinteistömoguli Todd Chrisleyn ja hänen perheensä elämää. Growing Up Chrisley, spin-off, sai ensi-iltansa huhtikuussa Yhdysvalloissa.

Savannah ja hänen veljensä Chase ovat tarinan keskipisteessä, kun he pyrkivät menestymään vanhempiensa varjon ulkopuolella. Savannah on entinen kilpailun voittaja, joka on kruunannut Miss Tennessee Teen USA:n vuonna 2015. Hän kilpaili Miss Teen USA -kilpailussa heinäkuussa 2016 ja pääsi semifinaaliin.

Kenen kanssa Savannah Chrisley seurustelee?

Kenen kanssa Savannah Chrisley seurustelee

Savannah Chrisley näkee Nic Kerdiles, hänen entinen poikaystävänsä. Savannah Chrisley sanoo, että hän 'ottelee asioita päivä kerrallaan ex-sulhasen Nic Kerdilesin kanssa'. Huolimatta siitä, että heidän häät peruttiin yli vuosi sitten, Savannah Chrisley on päättänyt jatkaa romanssia Nic Kerdilesin kanssa.

Savannah Chrisley kulkee virran mukana, kun on kyse hänen ylösnousseesta romanssistaan. Kasvaminen Chrisleyn 24-vuotias tähti sanoi äskettäin E! Uutisia, että hän elvyttää suhdettaan entiseen sulhasensa Nic Kerdilesiin.

Jaettuaan romanssinsa alkuvaiheen maailman kanssa, Chrisley paljasti, että pariskunta on päättänyt tehdä rakkauselämästään yksityisemmän eteenpäin.

Lue myös: Kenen kanssa Dani Dyer seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Jarrod Boweniin!

Savannah Chrisleyn poikaystävä piilottaa häneltä synkän salaisuuden.

Nic Kerdilesin Instagram-tili oli ollut lepotilassa lähes kolme kuukautta, kun fanit järkyttyivät nähdessään, että hän oli julkaissut monia Instagram-tarinoita tiistaina. He olivat myös yllättyneitä siitä, että nuo pienet videoleikkeet paljastivat Nicin synkän salaisuuden. Hänen Jeep Grand Cherokee… oli likaista äskettäin.

sekä sisältä että ulkoa Ennen ja jälkeen -filmit näyttävät auton profiilin sekä sisällä vallitsevan kaaoksen. Nic jopa avaa takaluukun nähdäkseen likaa, olkia ja roskat, jotka ovat tunkeutuneet tavaratilan alueelle.

Hän lainaa seuraavassa tarinassaan tiliä @cody car detail, joka on Nashvillen autojen yksityiskohtia tarjoava yritys. Nic näyttää ajaneen likaisella autollaan heidän liikepaikalleen ja jättäneen heidät sitten harjoittamaan taikuuttaan. Kun seuraavan kerran näemme Nicin ajoneuvon, se on muuttunut kurpitsasta upeaksi vaunuksi.

Kenen kanssa Savannah Chrisley seurustelee

Useat tiedotusvälineet ovat teoriassa, että pariskunta sytyttää rakkautensa uudelleen vuotta myöhemmin, mutta he ovat pitäneet sen salassa yleisöltä. Heitä ei ole nähty toistensa sosiaalisen median profiileissa. Savannahin artikkelit keskittyvät hänen perheeseensä ja taloudellisiin pyrkimyksiinsä.

Kun Nic kirjoitti postauksia, hänellä oli tapana puhua retkistä kavereiden kanssa tai saavutuksistaan ​​Nashvillen kiinteistötyössä. Jotkut ihailijat uskovat, että pariskunnan toistuva läsnäolo sosiaalisessa mediassa vaikutti heidän eroon.

Seurusteleeko Savannah Chrisley taas Nicillä?

Savannah Chrisley ja Nic Kerdiles ovat palanneet yhteen huolimatta siitä, että he poistivat kaikki yhteiset valokuvansa yksittäisistä Instagram-profiileistaan ​​erottuaan.

'Nic on edelleen elämässäni', reality-tähti kertoi E! Uutiset elokuussa 2021, ja lisäten: 'Yritämme edelleen oikaista asioita.'

Pariskunta julkaisi aiemmin suhteestaan ​​sosiaalisessa mediassa, mutta sen jälkeen he ovat pitäneet sen yksityisenä ja pitäneet kaiken poissa internetistä.

Lue myös: Kenen kanssa Calvin Harris seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Savannah Chrisley ei kiinnitä huomiota juoruihin

Kenen kanssa Savannah Chrisley seurustelee

Todd oli paljastanut tyttärensä henkisen tilan jo muutama päivä ennen tämän videon kuvaamista. Hän väitti, että Chrisley ei ollut huolissaan henkilökohtaista elämäänsä koskevista huhuista.

Hän ilmaisi myös ylpeyden siitä, että hän ja Kerdiles 'löivät edelleen tiensä läpi elämän'. Mutta hän epäili, että he päätyisivät yhteen.

Todd ja hänen äitinsä, Julie Chrisley , ei sekaantunut heidän suhteeseensa, mutta Julie toivotti tyttärelleen kaikkea hyvää elämässä.

”Haluan, että tyttäreni olisi tyytyväinen. Haluan hänen olevan miehen kanssa, joka hoitaa häntä emotionaalisesti ja psykologisesti ja joka on innoissaan hänen saavutuksistaan ​​”Hän kertoi siitä Life & Stylelle.

Todd halusi samaa Kerdilesille, koska hän oli ollut kuin perheenjäsen niin kauan.

'Jos he eivät voi tarjota niitä toisilleen', Todd huomautti, 'niin minä rukoilen.' 'Rukoilen ihmisen puolesta, jonka Jumala on luonut heille molemmille, että he tapaisivat heidät ja integroivat heidät elämäänsä ja että he edistyisivät ja tulisivat paremmiksi ja vahvemmiksi ikuisesti.'

Todd oli positiivinen, että hänen tyttärensä ja Kerdiles olisivat aina toistensa elämässä riippumatta siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtui romanttisesti.