Kenen kanssa Sabrina Carpenter seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Onko tämä siis viimeinen luku? Se nousi otsikoihin, kun Olivia Rodrigo, Joshua Bassett ja Sabrina Carpenter julkaisivat kappaleita rakkauskolmiosta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, ​​että nämä kolme naista ovat sovittaneet erimielisyytensä.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Olivia Rodrigosta, Joshua Bassettista ja Sabrina Carpenterista tässä dramaattisessa rakkauskolmiossa.

Reunion: Bizaardvarkin alum ja Skin-laulaja, molemmat 22, tapasivat tämän vuoden Met-gaalassa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.

Valokuvaaja Sinna Nasseri julkaisi 4. toukokuuta Voguen viralliselle Instagram-tilille sarjan 'blink-and-you'll-miss-it -hetkiä'.

Sinä aikana, jolloin sosiaalisen median käyttäjät keskittyivät Rodrigon ja Carpenterin suhteeseen, näyttelijä Sebastian Stan katsoi suoraan kameraan.

39-vuotias Falcon and the Winter Soldier -tähti jäi kiinni teoista kahden Disney-kanavan alumnille nauttimassa yksityisestä keskustelusta. Grammy-voittajan kulmakarvat rypistyivät, kun hän nojautui keskusteluun Carpenterin kanssa.

Muutamia raportoituja yhteyksiä Carpenteriin on ilmestynyt vuosien varrella, mutta hän pitää mieluummin yksityiselämänsä piilossa.

Hän on tehnyt selväksi, että hänen yhteytensä Corey Fogelmanisin, toiseen Girl Meets World -alunaan, on platoninen. Heillä oli 'suloisin platonisin yhteys', kun Carpenter kirjoitti Instagram-julkaisun juhlistaakseen Fogelmanisin syntymäpäivää elokuussa 2019.

Tässä on kuitenkin katsaus Carpenterin väitettyihin seksikumppaneihin, mukaan lukien hänen väitetty suhde Bassettiin.

Lue myös: Chelsea Han ja Jo Koy d ler treffit? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Seurustelevatko Sabrina Carpenter ja Joshua Bassett?

Kenen kanssa Sabrina Carpenter seurustelee

Heidän esiintymisensä jälkeen Black Lives Matter -mielenosoituksessa heinäkuussa 2020, Sabrina Carpenter ja Bassettista tuli ensimmäinen, joka yhdistettiin. Sen jälkeen huhut alkoivat, eivätkä ne ole loppuneet.

Pian sen jälkeen paparazzit saivat heidät nauttimaan lounasta yhdessä Los Angelesissa, Kaliforniassa – Just Jared Jr. paljasti kuvat kuukautta myöhemmin. Tilanne rauhoittui hetkeksi sen jälkeen.

Kun Bassett ja Carpenter julkaisivat TikTok-videon, jossa he olivat pukeutuneet Sharkboyksi ja Lavagirliksi Halloween 2020 -juhliin, se julkistettiin jälleen. Eräs fani näki heidät yhdessä Park Cityssä Utahissa tammikuussa 2021 ja julkaisi heistä kuvia Twitterissä, joka levisi viruksen leviämiseen.

Olivia Rodrigo , Bassettin väitetty entinen tyttöystävä, julkaisi 'Drivers License' -kappaleen, jonka monet uskovat viittaavan Bassettin ja Carpenterin huhuttuihin suhteisiin.

'Ja olet luultavasti sen blondin tytön kanssa', Rodrigo laulaa, 'joka aina sai minut epäilemään / Hän on niin paljon minua vanhempi.'

Jo kuukausien ajan kappaleen sanoissa on lukenut 'brunette tyttö' yleisemmin käytetyn 'blonditytön' sijaan. Carpenter sen sijaan on vanhempi kuin Rodrigo.

Voit yrittää päästä ihoni alle, kun hän on minun päälläni, Carpenter laulaa. ”Joo, kaikki ihollani”, Carpenter laulaa kappaleessa.

Kenen kanssa Sabrina Carpenter seurustelee

Kolme romanssissa mukana olevaa henkilöä ovat olleet kolmiossa useita kertoja. Yksi asia on pidettävä mielessä Joshua Bassett ja Rodrigon yhteyttä ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

Samaa voidaan sanoa Carpenterin ja Bassettin väitetystä romanssista. Vaikka Carpenter ja Bassett ovat edelleen yhteydessä, mitään uutta tietoa ei ole ilmaantunut. Tästä huolimatta huhut ovat saaneet tarpeeksi huomiota jäädäkseen huomaamatta.

Lopuksi todettakoon, että Carpenter ja Bassett eivät ole virallisesti vahvistaneet väitettyä romanssiaan. Myös Carpenterin rakkauselämä vuonna 2022 on mysteeri, sillä hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä. Tästä syystä mistään ei voida sanoa mitään ennen kuin se on todistettu.

Lue myös: Seurustelevatko Channing Tatum ja Sandra Bullock? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Lyhyt katsaus Sabrina Carpenterin treffihistoriaan

The Girl Meets World -tähden nykyinen rakkauselämä on hyvin varjeltu salaisuus, mutta hänellä on ollut ainakin kaksi aikaisempaa suhdetta.

Yhdessä vaiheessa hän oli tekemisissä näyttelijä Bradley Steven Perryn kanssa, joka oli hänen ensimmäinen rakkautensa. J-14 väittää, että Perry kosi Carpenteria ihastuttavimmalla mahdollisella tavalla, kun he aloittivat seurustelun vuonna 2014. Carpenter pohdiskeli kokemusta ja sanoi: 'Oli todella luova tapa pyytää joku ulos.'

'Se oli kuin merirosvoelokuvissa, kun he lähettävät meren yli pieniä pulloja, joissa oli muistiinpanoja, kuten yksi niistä, ja hän laittoi setelin sisään.' 'Se oli ihanaa', hän lisäsi.

Kenen kanssa Sabrina Carpenter seurustelee

He olivat seurustelleet vuoden, kun he tuntemattomista syistä erosivat viime vuoden joulukuussa. Laulaja ruokki deittailuhuhuja vuonna 2017 erottuaan Perrystä. Hänet yhdistettiin muusikko Bradley Simpsoniin.

Carpenter teki Seventeenin haastattelussa lopun nuo spekulaatiot. 'Me vain jätämme sen huomiotta', hän huomautti. Ensinnäkin minulla ei ollut aavistustakaan tästä. Samoin et löydä paljon Bradleysta sosiaalisessa mediassa. Mielestäni teemme vain parhaamme pysyäksemme todellisen maailman pohjalla.

Corey Fogelmanis, Carpenterin näyttelijä Girl Meets Worldissa, on myös yhdistetty romanssihuhuun. Vuonna 2018, vuosia syytösten ilmestymisen jälkeen, näyttelijä lopetti huhut lähettämällä Fogelmanisille hauskan syntymäpäiväviestin.

'Hyvää syntymäpäivää Corey', hän sanoi kuvatekstissä. Olen ylpeä saadessani kutsua sinua ystäväksi mahdollisen romanttisen kumppanin sijaan. Arvostan sitä, että olet tukenasi, vaikka et ole kiinnostunut tapailemaan minua. Ihailen sinua koko sydämestäni. Platonisesti.'

Carpenter’s Tall Girl -sarjan näyttelijä Griffin Gluck on myös yhdistetty häneen. He julkaisivat usein ihastuttavia kuvia itsestään yhdessä, mikä teki selväksi, että he seurustelivat. Kumpikaan heistä ei kuitenkaan koskaan keskustellut väitetystä romanssistaan.

Vuoden 2020 toisen puoliskon jälkeen he lopettivat kuvien vaihdon keskenään. Bustle raportoi myöhemmin elokuussa 2020, että Carpenter ja Gluck olivat eronneet.

Lue myös: Kenen supermalli Bella Hadid seurustelee? Tiedä täydelliset tiedot hänen poikaystävästään!

'Sähköpostit, joita en voi lähettää' on Sabrina Carpenterin uusi CD!

Viime heinäkuussa Carpenter julkaisi viidennen studioalbuminsa, Emails I Can't Send, kokoelman kappaleita rakkaudesta, sydänsuruista ja kahden viime vuoden aikana joutuneesta Internet-tutkimuksesta.

Rolling Stone -haastattelija kysyi häneltä albumin säveltämisestä: 'Minun piti voittaa impulssi tehdä sitä, mitä teen aina – peittää se itsevarmuudella – ja sen sijaan vain todella tuntea nuo tunteet.' 'Toleranssini hölynpölyyn on selvästi heikentynyt viimeisen kahden vuoden aikana.'

Nuorena on paljon helpompaa antaa ihmisten vaikutukselle asettamien sanojen ja tarrojen tulla osaksi identiteettiäsi, hän lisäsi. 'Se on aluksi hieman pelottavaa, mutta se tuntuu myös vapauttavalta, kun alkaa kapinoimaan sitä vastaan. Tämän seurauksena koko sen valmistusprosessi tuntui tuskalliselta piinalta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR