Kenen kanssa Royce Reed seurustelee? Tiedä täydelliset tiedot hänen poikaystävästään!

Julkkis

WPR

Royce Reed sai maailmanlaajuista mainetta esiintyessään VH1-tosi-showssa Basketball Wives vuonna 2010. Hän nousi otsikoihin maaliskuussa 2022, kun paljastui, että hänet oli pidätetty, ja nyt yleisö jää ihmettelemään, miksi hänet alun perin pidätettiin. Fanit haluavat myös tietää, kuka Royce Reedin poikaystävä on.

Joten tässä viestissä käymme läpi kaiken hänestä. Keskustelumme keskittyy Royce Reediin, mutta ensin muutama sana hänestä. Royce Reed, 'Basketball Wives' -sarjan tähti, on tunnettu tosi-tv-julkkis sekä tanssija ja kirjailija.

Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​muun muassa VH1-ohjelmissa Basketball Wives, Inside Edition ja First Lady. Reed on tanssiyhtiö Fantastiquen perustaja ja omistaja sekä Dwight Howardin entinen tyttöystävä.

Ryan Reed, hänen vanhempi veljensä, syntyi 22. kesäkuuta 1980, ja he molemmat asuvat Yhdysvalloissa. Reedin vanhemmat ja sisarukset sekä muut tiedot heistä ovat edelleen tuntemattomia.

Hän valmistui Dr. Phillips High Schoolista ja jatkoi Florida A&M -yliopistossa Gainesvillessä ansaitakseen tutkinnon teatterikasvatuksesta. Reed aloitti ammattiuransa tanssijana ennen kuin hän työskenteli Hootersissa cocktailtarjoilijana.

Royce Reed työskenteli Walt Disney Worldissä koordinaattorina, Universal Studios Orlandossa näyttelijänä ja Studio 305 Dance Studiossa koreografina. Hän on esiintynyt tanssijana muun muassa Miami Heatissa ja Orlando Magicissa.

Sen jälkeen Royce jatkoi näyttelijänä tosi-tv-ohjelmassa Basketball Wives, jota hän teki vuoteen 2013 asti. Hän esiintyi ensin Inside Editionissa vuonna 1998, sitten First Ladyssa vuonna 2018, ja sen jälkeen häntä on julkaistu useissa muissa aikakauslehdissä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Royce Reedistä.

Kuka on Royce Reedin poikaystävä?

Kuka seurustelee Royce Reedillä

Royce Reed näyttää olevan sinkku tällä hetkellä. Reed on yksinäinen susi, jolla ei ole koskaan ollut rakkaussuhdetta. Hän saattoi olla pakkomielle oikeudellisesta tilanteesta, jolloin hän ei voinut omistaa tarpeeksi aikaa henkilökohtaisiin asioihinsa.

Hän oli seurustellut Howardin kanssa elokuvan julkaisusta vuonna 2005 lähtien. Dwight Howard , Los Angeles Lakersin koripallotähti, oli hänen edellinen rakastajansa.

Lue myös: Kenen kanssa Elin Nordegren seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Heillä oli fantastinen suhde ja heillä oli poika yhdessä

18. marraskuuta 2007 he toivottivat ensimmäisen lapsensa Braylon Joshua Robertin tervetulleeksi maailmaan. Jonkin ajan kuluttua kaikki kuitenkin päättyi, ja heidän oli pakko vetää pois lapsensa tapaus.

Vaikka Royce pysyi ensisijaisena hoitajana, Dwight jatkoi isojen lasten elatusapujen maksamista. He tapasivat heinäkuussa 2004, kun hän tanssi Orlando Magicille, jotka seurustelivat tuolloin. Eronsa jälkeen Howardista hän alkoi seurustella Dezmon Briscoe , amerikkalaisen jalkapallon laajavastaanotin; romanssi ei kuitenkaan kestänyt kauan, ja kaksi tapaa erosi.

Kuka on Royce Reedin vauvaisä?

Kuka seurustelee Royce Reedillä

Royce, joka syntyi 22. kesäkuuta 1980, on 41-vuotias. Dwight Howard, hänen ex-miehensä, syntyi 8. joulukuuta 1985. Hän on nyt 36-vuotias.

Arvioiden ja internetistä löytyneiden tietojen mukaan parilla on viiden vuoden ikäero. Hänen ex-miehensä on häntä puolitoista vuotta vanhempi.

Kuten aiemmin todettiin, pariskunta sai esikoisensa vuonna 2007. Braylon Howard on hänen etunimensä. Kun Royce ja Dwight erosivat, heidän lapsensa huoltajuuskiista kiihtyi.

Dwight jatkoi Roycen lasten elatusmaksujen maksamista, kun taas Royce pysyi ensisijaisena talonmiehenä. Näin ei ollut. Pian tämän jälkeen Royce käynnisti suullisen kiusauksen, joka johti lopulta ensimmäiseen kahdesta oikeusjutusta.

Lue myös: Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Royce Reedin treffihistoria

Royce Reed, kuten muutkin julkkikset, rakastaa pitää henkilökohtaisen ja romanttisen elämänsä yksityisenä, joten käy usein, sillä jatkamme tämän sivun päivittämistä uusilla treffiuutisilla ja huhuilla.

Royce Reedin entiset poikaystävät: Hän on ollut ainakin yhdessä suhteessa aiemmin. Royce Reed ei ole koskaan naimisissa.

Kuka seurustelee Royce Reedillä

Vuodesta 2009 vuoteen 2011 Dwight Howardilla ja Royce Reedillä oli suhde. Etsimme parhaillaan tietoa aikaisemmista päivämääristä ja yhteyksistä.

Verkkotreffiraportit Royce Reedsin menneisyydestä voivat olla hämmentäviä.

Lue myös: Kenen kanssa Jacob Bertrand seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Onko Royce Reed vankilassa? Maksujen selitys

Basketball Wivesin tähti Royce Reed pidätettiin keskiviikkona MTO-uutiset . Poliisi on syyttänyt todellisuuspersoonallisuutta lasten laiminlyönnistä. Hänet pidätettiin 10. maaliskuuta 2022 Orangen piirikunnassa.

Viranomaiset eivät ole paljastaneet uutta tietoa tähdestä, joten tapaus ei ole edennyt.

Teemme kuitenkin kovasti töitä kerätäksemme mahdollisimman paljon tietoa, jotta voimme tuoda lukijamme ajan tasalle mahdollisimman pian.

Royce piti tauon parrasvaloista poistuttuaan Magicista ja perusti Fantastiquen, urbaanin tanssistudion, joka esiintyy kaikkialla Floridassa.

Kuka seurustelee Royce Reedillä

Basketball Wives, VH1-tosi-show, on tuonut hänet julkisuuteen.

Basketball Wives, uraauurtava tosi-show, joka esitettiin VH1:llä aiemmin tänä kesänä, sisälsi Roycen.