Kenen kanssa Rosalia seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Ruusufinni on ollut lukuisten treffispekulaatioiden kohteena hänen vuoden 2019 singlensä ”Con Altura” julkaisun jälkeen.

Huolimatta siitä, että 29-vuotias laulaja on ollut yhteydessä kaikkiin, Bad Bunnysta J Balviniin, hän on pitänyt suhteensa salassa… tähän asti.

Rosacea paljasti seurustelevansa puertoricolaisen räppäri Rauw Alejandroon Instagram-kuvassa. Rosacea kirjoitti kuvan tekstiksi 'Bliss' sen jälkeen, kun pariskunta vietti 29-vuotissyntymäpäivänsä pelaamalla videopelejä yhdessä.

Kuka on Rosalia?

Rosalia on espanjalainen laulaja-lauluntekijä. Hän kehittää intohimoaan musiikkiin jo nuorena. Hän suoritti musiikin kandidaatin tutkinnon Catalonia College of Musicista.

Kenen kanssa Rosalia seurustelee

Hänen ensimmäinen hittisinglensä julkaistiin vuonna 2019. Hän työskenteli tällä singlellä J Blavinin kanssa. Sitä on myyty noin seitsemän miljoonaa kappaletta. Billboard on myös valinnut sen vuoden parhaaksi kappaleeksi.

Rosalia saavuttaa paljon menestystä tämän kappaleen ansiosta. Hänen tunnustuslistansa on laaja. Hän on saanut uransa aikana seuraavat kunnianosoitukset.

Lue myös: Kenen Chunkz seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Seurustelevatko Rosalía ja Rauw vielä?

Rosala ja hänen rakastajansa, Raaka Aleksanteri , pitävät hauskaa. Heidät havaittiin romanttisella treffiillalla Los Angelesissa äskettäin. Heidät löydettiin juuri hengailusta 2. maaliskuuta 2022.

Rauw Alejandro on osoittanut rakkauttaan Rosalaa kohtaan vuodesta 2018 lähtien.

Rosala tunnetaan ensisijaisesti nykyaikaisista flamencomusiikin tulkinnoistaan. Hän julkaisi ensimmäisen muinaisen flamencomusiikin albuminsa vuonna 2017.

Siitä lähtien näyttää siltä, ​​että Ral Ocasio Ruiz, joka tunnetaan paremmin lavallaan Rauwina, on ollut hänen päätukijansa. Fanit kerääntyivät sosiaaliseen mediaan saatuaan tiedon heidän suhteestaan ​​näyttääkseen kuinka paljon Rauw ihailee Rosalaa.

Rauw twiittasi 'RAUW X ROSALA' vuonna 2018 sekä joukon sivusilmähymiöitä. 'Minulla on asiaa Rosalassa', hän tunnusti MoluscoTV:lle vuonna 2019.

Kaikki tiesivät, kuinka paljon hän piti Rosalasta vuoteen 2020 mennessä, mutta se ei estänyt häntä puhumasta hänestä uudelleen Latinalaisen TV-tähden Tony Dandradesin haastattelussa.

'En aio valehdella, uskon, että Rosala on planeetan upein nainen', hän huomautti tuolloin ja lisäsi, että hän yritti kaikkensa herättääkseen hänen huomionsa.

Vuonna 2020 pariskunta teki yhteistyötä kappaleen 'Dile an Él' parissa, joka tarkoittaa 'ilmoita hänelle'.

Vuodesta 2018 lähtien Rauw Alejandro on ilmaissut tunteitaan Rosalaa kohtaan.

Nykyaikaisista flamencotulkinnoistaan ​​laajalti tunnettu Rosala julkaisi ensimmäisen flamencoklassikoiden albuminsa vuonna 2017.

Kenen kanssa Rosalia seurustelee

Siitä lähtien Rauw (todellinen nimi: Ral Ocasio Ruiz) näyttää olleen hänen päätukijansa. Heidän suhteensa julkistamisen jälkeen ihailijat osoittivat sosiaalisessa mediassa kuinka paljon Rauw ihailee Rosalaa.

Lue myös: Kenen kanssa Kodak Black seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

'RAUW X ROSALA' twiittasi vuonna 2018 lukuisilla sivusilmähymiöillä, ja vuonna 2019 MoluscoTV:n haastattelussa hän myönsi: 'Olen ihastunut Rosalaan.'

Hänen tunteensa Rosalaa kohtaan olivat hyvin tiedossa vuoteen 2020 mennessä, mutta se ei estänyt häntä puhumasta hänestä uudelleen haastattelussa Latinalaisen TV-persoonallisuuden kanssa. Tony Dandrades .

'En aio valehdella, Rosala on upein nainen, jonka olen koskaan nähnyt', hän sanoi tuolloin ennen kuin lisäsi, että hän oli yrittänyt kaikkensa kiinnittääkseen hänen huomionsa.

Vuonna 2020 pariskunta teki yhteistyötä kappaleen 'Dile an Él' parissa, joka tarkoittaa 'ilmoita hänelle'.

Kaikkien Rauwin näennäisten tunnustusten jälkeen nämä kaksi ovat nyt virallisesti esine. Fanit huomasivat, että he julkaisivat kuvia samasta asunnosta maaliskuussa 2020, ja jopa näkivät Rauwin auton yhdessä Rosalan kuvista.

Rosala ja Rauw ilmoittivat uutisesta faneilleen Instagramissa vasta syyskuussa 2021.

'Vaikka aurinko laskee, päivä ei lopu koskaan sinun kanssasi', Rauw kirjoitti ensimmäisen Instagram-kuvansa Rosalan kanssa. Sittemmin pariskunta on julkaissut sosiaalisessa mediassa lukemattomia PDA-kuvia, joita fanit ovat ihailleet. Rosalan twiitti yhdessä lomailevasta parista sai sydänsilmä-emojin Kylie Jenner .

Se on niin makeaa!

Lue myös: Kenen kanssa Ramona Agruma seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Onko Rosalía koskaan seurustellut Bad Bunnyn kanssa?

Kenen kanssa Rosalia seurustelee

Vuonna 2019 yleisö alkoi uskoa Rosalan ja Bad Bunnyn seurustelevan nähtyään uskomattoman söpöjä kuvia kahdesta laulajasta Instagramissa, joista toinen Bad Bunny kommentoi 'Creo que me enamoré' tai 'Uskon, että rakastuin'. espanjaksi.

Rosala puolestaan ​​on kiistänyt seurustelevansa Conejo M alon kanssa ja kertoi Entertainment Tonightille tuolloin: 'Hän on hyvä ystäväni. Hän on hyvä kaveri.'

Loppujen lopuksi Bad Bunny näkee edelleen väitetyn morsiamensa, Gabriela Berlingheri , joka uutisoi elokuussa 2020, kun hän twiittasi videon itsestään tanssivan tarttuvan melodian mukaan autossa, ja ihmiset olivat innokkaita lähentämään valtavaa timanttia, jota hän piti vasemmassa kädessään.

Pariskunta esiintyi ensimmäisen kerran punaisella matolla syyskuussa 2021, vain muutama päivä ennen kuin Rosala julkaisi ensimmäisen viestinsä Rauwin kanssa.

Joten nyt, kun Rosala ja Rauw ovat Instagram-virallisia, näyttää siltä, ​​​​että voimme vihdoin saada nämä treffihuhut rauhoittumaan!