Kenen kanssa Reginae Carter seurustelee? Reaaliaikainen päivitys hänen treffielämästään!

Treffit

WPR

Räppäri Lil Wayne ja Toya Wright ovat Reginae Carterin vanhempia. Hän sai huomiota, kun hän 16. huhtikuuta 2017 esitteli upean Beyoncen inspiraation saaneen juhlamekkonsa. Lisäksi Reginae vahvistettiin esiintyvän huhtikuussa WE-television spin-off-sarjassa Growing Up Hip Hop Atlanta.

Reginae Carterin poikaystävä

Kenen kanssa seurustelee Reginae Carter

New Yorkista kotoisin oleva räppäri Lil Tjay ja Lil Waynen tytär Reginae Carter uutisoivat sen jälkeen, kun fanit huomasivat joitain yhtäläisyyksiä heidän viimeaikaisissa sosiaalisessa mediassa. Vaikuttaa siltä, ​​että meillä voi olla uusi suhde alalla kahden jäävuorten lähetetyn kuvan jälkeen.

Reginae Carterin ja Yfn Luccin välinen suhde

Kun he alkoivat seurustella vuonna 2018 tavattuaan Fendi-myymälässä, Reginae ja YFN Lucci eivät yrittäneet salata suhdettaan, koska he julkaisivat siitä usein verkossa, mukaan lukien kiistansa.

Reginae Carterin äiti ilmaisi huolensa T.I. & Tiny: The Family Hustle, huomauttaen, että hänen tyttärensä suhteesta Lucciin oli varoitusmerkkejä tämän väitetyn omistushalun vuoksi.

Räppäri tapasi äitinsä ohjelmassa, jossa pari myös esiintyi.

Myöhemmin hän twiittasi, ettei hän enää koskaan seurustele räppärin tai miehen kanssa, jolla on lapsia, sen jälkeen kun pari erosi vuoden 2019 lopussa.

Kenen kanssa seurustelee Reginae Carter

Kuitenkin sen jälkeen, kun Reginaen pääpanta löydettiin hänen Instagram-tarinansa taustalta, ihmiset olivat spekuloineet muutaman viikon ajan, että pariskunta oli taas yhdessä.

Hän keskusteli heidän suhteestaan ​​Wendy Williamsin kanssa ohjelmansa marraskuussa ja sanoi: 'Tällä hetkellä keskitymme vain ystävyyteemme ja syvemmän linkin luomiseen suhteeseen.'

Lue lisää: Kenen kanssa John Mayer seurustelee? Katso hänen huhuttu tyttöystävänsä!

Reginae Carterin elämäntarina

Katso tämä postaus Instagramissa

Reginae Carterin (@itsreginaecarter) jakama viesti

Louisianassa, Amerikassa, Reginae Carter syntyi sunnuntaina, 29. marraskuuta 1998. Reginae Carter on hänen etunimensä, mutta hänen ystävänsä kutsuvat häntä vain nimellä Reginae. Hän on tällä hetkellä 23-vuotias, ja 102 päivän kuluttua hän täyttää 24 vuotta. Vieraile BirthdayDetailsissa saadaksesi lisää kiehtovia tietoja tästä päivästä sekä omasta syntymäpäivästäsi.

Reginae on jäsen Tuhatvuotinen sukupolvi , ja tiikerit ovat sekä hänen horoskooppi- että henkieläimiä.

Baby Carter on muusikko, joka esittää R&B:tä ja hip hopia. Hän on Lil Waynen (tunnettu räppäri) tytär. Neal Carter, Cameron Carter ja Dwayne Carter III ovat hänen kolme sisarustaan.

Lue lisää: Kenen Chantel seurustelee nyt? Huhutaanko Chantel Everettin tapaavan toisen tosi-tv-tähden!

Ura

Kenen kanssa seurustelee Reginae Carter

Reginae Carteria, joka syntyi tunnetuille vanhemmille, hänen vanhempiensa seuraajat kutsuivat 'Baby Carteriksi' hänen pienestä pitäen. Hän esitteli musiikillista kykyään ensimmäisen kerran vuoden 2009 videodokumentissa 'The Carter', kun hänet voidaan nähdä kymmenenvuotiaana laulamassa ja räppäilemässä.

Noin samaan aikaan hän alkoi esiintyä äitinsä tosi-sarjassa Tiny and Toya. Kun hän liittyi naispuoliseen ryhmään OMG, joka tunnettiin silloin nimellä OMG Girlz , vuonna 2009 hän aloitti musiikillisen uransa.

Hän kuitenkin jätti ryhmän sen jälkeen, kun debyyttikappale ”Ain’t Nobody” julkaistiin jatkaakseen soolouraa. 14-vuotiaana hän teki levysopimuksen isänsä yrityksen kanssa. 2. heinäkuuta 2014 hän debytoi debyyttimusiikkinsa 'Mind Goin Crazy'.

Lue lisää: Lili Reinhartin treffit: Hänen Coachella-ilmeensä herättää deittailuhuhuja Spencer Nevillen kanssa

Skandaalit ja ristiriidat

Reginae Carter on usein päässyt lehdistön otsikoihin suorapuheisista kommenteistaan, erityisesti niistä, joita hän usein twiittasi isänsä hyväksi aina, kun tämä joutuu johonkin ongelmaan.

Hän on saanut kritiikkiä siitä, että hän on valinnut konflikteja vanhempien muusikoiden kanssa, usein ihmisten kanssa, joiden kanssa hänen isänsä työskenteli samaan aikaan.

Yksi tällainen jakso tapahtui marraskuussa 2016 sen jälkeen, kun Lil Waynen ystävä ja aikalainen räppäri T.I. julkaisi pitkän avoimen kirjeen, jossa tuomitsi viimeksi mainitun hänen huomautuksistaan ​​siitä, kuinka hän irrottautui Black Lives Matter -liikkeestä.

Hän vastasi, että hän saattoi lähettää isälleen nämä tiedot tekstiviestillä sen sijaan, että olisi julkaissut ne verkossa herättääkseen huomiota.

Hän teki aiemmin paljon melua sosiaalisessa mediassa maaliskuussa 2015 sen jälkeen, kun räppäri Young Thug, joka sai vaikutteita Lil Waynen 'Tha Carter' -albumisarjasta, paljasti, että hänen tuleva albuminsa tulee olemaan nimeltään 'Carter 6'.

Hip-hop artistin jälkeen Kodak musta aloitti sarjan halveksivia lausuntoja isästään haastattelussa tammikuussa 2017, ja hän turvautui jälleen sosiaaliseen mediaan puolustaakseen isäänsä.