Kenen kanssa Rachel Hollis seurustelee? Kaikki motivoivan puhujan henkilökohtaisesta elämästä

Treffit

WPR

Kuva yhdysvaltalaisesta bloggaajasta ja kirjailijasta Rachel Hollisista, joka ylisti venytysarpiaan, levisi vuonna 2015 ja nosti hänet kuuluisuuteen. Tyttö, pese kasvosi oli niin suosittu, että Hollis päätti kirjoittaa jatko-osan nimeltä Tyttö, lopeta anteeksipyyntö.

Sen jälkeen kun Hollista syytettiin Maja Jovanovicin Hey Ladies, Stop Apologizing -teoksen osien kopioimisesta, kirja herätti keskustelua. Hollisia syytettiin Maya Angeloun ja Eleanor Rooseveltin lainausten haltuunottamisesta ja niiden esittämisestä omina.

Katso tämä postaus Instagramissa

Rachel Hollis (@msrachelhollis) jakama viesti

Kun Rachel vaikutti siltä, ​​että hän vertaisi itseään muihin vuonna 2021, mukaan lukien Harriet Tubmaniin, hän sai internetin vihan.

Pikatiedot

Koko nimi Rachel Hollis
Ikä39
Syntymäpäivä9. tammikuuta 1983
HoroskooppiKauris
SyntymäpaikkaKalifornia
AmmattiYrittäjä
Nettovarallisuus 100 000 - 1 miljoona dollaria
KamppailutilaYksittäinen

Rachel Hollis elämäkerta

Rachel Hollis syntyi Kaliforniassa Yhdysvalloissa 9. tammikuuta 1983. Hänen ystävänsä kutsuvat häntä yksinkertaisesti nimellä Rachel, joka on Rachel Hollis.

Hän on tällä hetkellä 39-vuotias, ja 149 päivän kuluttua hän täyttää 40. BirthdayDetailsista löydät lisää kiehtovia yksityiskohtia tästä päivästä sekä omasta syntymäpäivästäsi.

Rachel on Millennial-sukupolven jäsen, sika on hänen horoskooppimerkkinsä ja hanhi on hänen henkieläimensä. Kauris on horoskoopin merkki 9. tammikuuta syntyneille. horoskoopin kuvaus.

Katso tämä postaus Instagramissa

Rachel Hollis (@msrachelhollis) jakama viesti

Tunnettu muoti- ja lifestyle-sivuston perustamisesta TheChicSite.com Hän on tullut tunnetuksi myös fiktiivisestä The Girl's -kirjasarjasta. Jackson, Sawyer ja Ford ovat kolmen pojan nimet, jotka hänellä on miehensä Davidin kanssa.

Joka vuosi monet kuuluisat suhteet puhkeavat. Tässä on katsaus Rachelin aikaisempiin suhteisiin. Rachel paljasti salaperäisen miehen, jonka Rachel tapasi ja jonka hän tapasi treffisovelluksessa. RachTalkin 7. kesäkuuta jaksossa Rachel Hollis paljasti, että hän tapaa tällä hetkellä tuntemattoman miehen.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Whitney Thore seurustelee? Seurustelevatko Whitney Thore ja hänen ranskalainen poikaystävänsä edelleen 'My Big Fat Fabulous Life' -nimisenä?

Hollis oli tehnyt tilin treffisovellukseen, josta hän etsi kumppaneita, kun hän tapasi ensimmäisen kerran mysteerimiehen. Hänen asemansa muuttuu 'etsin ystäviä' herätti paljon huomiota varsinkin tämän miehen taholta. Rachel selvensi:

'Muutin kaikkia sovellusprofiilini näkökohtia ja sanoin, että olen täällä vain ystäviä varten. Se saattoi olla koodi, jota en ollut tietoinen. On muita, kuten tämä henkilö, joka on olemassa vain ystäviä varten.

Miehet suunnittelivat olevansa ystäviä, mutta heidän siteensä vahvistui. He saivat ensimmäisen suudelmansa sen jälkeen, kun hän myönsi, että toinen henkilö oli 'erittäin upea'. Mutta Rachelin ensimmäinen suudelma tämän miehen kanssa oli hieman hankala.

Katso tämä postaus Instagramissa

Rachel Hollis (@msrachelhollis) jakama viesti

Kun pari suuteli, Rachel alkoi puhua paniikista. Hän oli lähellä hetken tuhoamista, mutta se osoittautui okei, koska he 'menevät tällä hetkellä tasaisesti'. Hän lausui:

'Kaverit, se oli todella huonoa. Niin noloa, vai mitä? Pahin tapahtui. Toinen ensimmäinen suudelmani oli se. Hän on uskomattoman söpö, ja juuri nyt seurustelemme. Näinkö nuoret viittaavat siihen? 16 vuoden avioliiton jälkeen Hollis ja hänen entinen aviomiehensä Dave Hollis erosivat vuonna 2020.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Malachi Barton seurustelee? TikTok Starin tyttöystävä vuonna 2022!

Rachel ja Dave Hollis

16 vuoden avioliiton jälkeen Rachel ilmoitti hänet avioero ex-miehensä Dave Hollisilta kesäkuun puolivälissä 2020. Instagram-julkaisun mukaan pariskunta yritti ratkaista erimielisyytensä kolmen vuoden ajan, mutta epäonnistui. Niinpä he päättivät erota.

kenen kanssa rachel hollis seurustelee

Jatkamme läheisiä ystäviä, vaikka olemme yhdessä lasten vanhempien kanssa ja johdamme liiketoimintaamme. Vaikka olen rehellinen, kulunut kuukausi on ollut yksi elämämme pahimmista, valitsemme ilon. Haluan olla rohkea, toiveikas ja vahva sinulle juuri nyt, mutta kaikki energiani on keskittynyt lapsiini.

Hän pyysi myös yksityisyyttä pariskunnan käsitellessä avioeroaan. Dave julisti Instagramissa, että 'avioliittomme on ollut voitto niin monella tapaa'. 16-vuotisen avioliiton aikana pari sai neljä lasta: Sawyerin, Noahin, Fordin ja Jacksonin.

Dave sanoi: 'Rae ja minä sovimme, että paras tapa varmistaa, että jokainen heistä [perhe ja yritys] kukoistaa, on purkaa avioliittomme samalla kun mahdollisuus kauniiseen, epätavalliseen uuteen perheeseen, ystävyyteen ja yhteistyöhön on edelleen olemassa todellisena ja toivoa täynnä oleva valinta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR