Kenen kanssa Rachel Bilson seurustelee? Vahvistiko hän vihdoin suhteensa Bill Haderiin!

Treffit

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Rachel Sarah Bilson syntyi 25. elokuuta 1981. Kaliforniassa viihdeteollisuudessa perheessä kasvanut Bilson sai televisiodebyyttinsä vuonna 2003 ja sai myöhemmin Summer Robertsin roolin hittidraamasarjassa The O.C.

Sen lisäksi, että Bilson näytteli tieteis-toimintatrillerissä Jumper (2008) silloisen poikaystävänsä Hayden Christensenin kanssa, hän teki näyttelijädebyyttinsä elokuvassa The Last Kiss (2006).

Hän näytteli Zoe Hartia CW-televisio-ohjelmassa Hart of Dixie vuosina 2011–2015. Vuonna 2018 hän näytteli Sam Swiftiä lyhytaikaisessa sarjassa Take Two.

Pikatiedot

Nimi Rachel Bilson
Nettovarallisuus17 miljoonaa dollaria
Syntymäpäivä25. elokuuta 1981
Ikä40 vuotta
Korkeus1,57 m
AmmattiAmerikkalainen näyttelijä
Kansallisuusamerikkalainen

Henkilökohtainen elämä

Kun hänen romanssi Brodyn kanssa päättyi, Bilson alkoi seurustella näyttelijä Hayden Christensenin kanssa, jonka kanssa hän näytteli elokuvassa Jumper.

Ennen suhteen julistamista kaksikko oli havaittu ja vangittu yhdessä lähes vuoden ajan Los Angelesissa tammikuuhun 2008 mennessä. Bilson esiintyi yllättäen julkisesti helmikuussa 2009 kihlasormukselta näyttävällä sormuksella.

Katso tämä postaus Instagramissa

@rachelbilson jakama viesti

Bilsonin agentti vahvisti kihlauksen peruuttamisen elokuussa 2010, mutta lisätietoja ei annettu. Kolme kuukautta myöhemmin he sovittivat tilanteen, ja lokakuussa 2014 he toivottivat tyttären.

Syyskuussa 2017 Christensen ja Bilson eronnut. Christensen ja Bilson tukivat No Kids Policy -järjestöä, jonka tavoitteena on estää julkkisten lasten valokuvaaminen ilman heidän vanhempiensa lupaa.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Demi Lovato seurustelee? Tarkista tästä saadaksesi lisätietoja hänen henkilökohtaisesta elämästään!

Rachel Bilsonin treffihistoria:

Rachel Bilsonin deittailuhistoria on täysin vailla suhteita, ja hän on nyt sinkku. Hän työskenteli tiiviisti kanadalaisen näyttelijän ja tuottajan Hayden Christensenin kanssa. 13-vuotiaana hän aloitti esiintymisen.

Hänet oli ehdolla a Kultainen maapallo ja Screen Actors Guild Award -palkinnon Samin esittämisestä vuoden 2001 elokuvassa 'Life As a House', josta hän sai positiivisia arvosteluja.

Hayden nousi kuuluisuuteen roolistaan ​​Stephen Glassina Shattered Glassissa ja Anakin Skywalker-Darth Vaderina Star Wars Prequel -trilogiassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

@rachelbilson jakama viesti

Anakin Skywalkerin osalta Star Warsin casting-johtaja katsoi yli tuhatta pelaajaa, mutta vain Hayden valittiin, koska ohjaaja George Lucas tarvitsi näyttelijän, jolla on pimeä puoli.

Kuvaus Anakin Skywalkerin muuttumisesta Darth Vaderiksi vaati sitä. Adam Brody (joulukuu 2003 – maaliskuu 2006): Rachel Bilson ja Adam Brody tapasivat 'The OC':n kuvauksissa ja seurustelivat kolme vuotta, kunnes erosivat vuonna 2006.

Muut tuolloin julkaisut väittivät, että nämä kaksi 'vain erosivat toisistaan'. Tammikuusta 2007 syyskuuhun 2017 Hayden Christensen: 33-vuotias näyttelijä Christensen ja 24-vuotias näyttelijä Bilson tapasivat alun perin Jumper-sarjassa elokuussa 2006.

Katso tämä postaus Instagramissa

@rachelbilson jakama viesti

Yleensä vaatimaton ja hillitty pariskunta ilmoitti kihlauksestaan ​​joulukuussa 2008, mutta he erosivat elokuussa 2010 ennen kuin tekivät sovinnon kolme kuukautta myöhemmin. 21. toukokuuta 2014 pariskunta ilmoitti iloisesti odottavansa ensimmäistä lastaan.

Marraskuusta 2019 heinäkuuhun 2020 Bill Hader yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja, tuottaja ja ohjaaja Bill Hader on tunnettu. Hän syntyi Yhdysvalloissa 7. kesäkuuta 1978.

kahdelle ensimmäiselle tuotantokaudelle HBO:n tumma komediasarja Barry (2018–tällä hetkellä), jonka hän loi, tuotti, kirjoitti ja näytteli, hän sai kaksi Emmy-ehdokkuutta ja oli myös ehdolla kolmeen muuhun. Lisäksi hän ajoittain ohjaa ohjelman jaksoja.

Ensimmäistä kertaa Rachel Bilson keskustelee entisestä romanssista

Bilson myönsi, että hän seurusteli aiemmin Bill Haderin äskettäisessä podcastissaan Broad Ideas with Parks and Recreation alum Aubrey Plaza.

Keskustelu heidän vuoden 2013 elokuvastaan ​​The To Do List, jossa myös Hader näytteli, nosti aiheen esiin. Sitten Bilson, 40, kertoi seurustelevansa 44-vuotiaan Haderin kanssa 'noin kaksi vuotta sitten'.

Plaza, 37, väitti, ettei tiennyt, että Bilsonilla oli mitään yhteyttä Saturday Night Liven entiseen näyttelijään, kun uutinen vahvistettiin. 'Vitsailetko?' Plaza tiedusteli. 'Minulla ei ole aavistustakaan. Minulla ei ole tietoa.'

rachel bilson tapailee

Bilson selvensi edelleen: 'Me lähdimme ulos. Hän kutsui minut mukaansa Golden Globes -tapahtumaan.' Kun he osallistuivat yhdessä Golden Globe -tapahtumaan vuonna 2019, kaksikko debytoi punaisella matolla parina.

Heidän suhteensa päivämäärä näyttää osuvan siihen, mitä Bilson on kuvaillut yhdeksi hänen vaikeimmista eroistaan, vaikka hän on harvoin puhunut yhteydestään Haderiin.

Julkisuuden jälkeen Bill Hader ja Rachel Bilson erosivat kuusi kuukautta myöhemmin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bill Haderin (@billfreakinghader) jakama viesti

Hart of Dixie -näyttelijä keskusteli heidän erostaan, joka tapahtui COVID-epidemian huipulla, edellisessä podcast-jaksossa.

'Ymmärrätkö, kuinka en voinut lähteä kotoani? Minulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin istua siinä, selviytyä siitä ja tuntea se 'Sisään Mandy Moore -sarjan pääosassa, Bilson antoi selityksen. Se oli epäilemättä vaikein asia, jonka olen koskaan tehnyt – vaikeampaa jopa kuin synnytys.

Aiheeseen liittyvä: Lili Reinhartin treffit: Hänen Coachella-ilmeensä herättää deittailuhuhuja Spencer Nevillen kanssa

Lisäksi Bilson väitti, että COVID-aikataulu ei helpottanut hänen edistymistään. Eron aikana kokemansa eristäytyminen, hän jatkoi, 'satui kuin äitiä'

Jos kohtaat sen aidosti, hän sanoi, saatat selvitä siitä tunteella, että 'OK, tein sen ja olen valmis seuraavaan asiaan.' Vaikuttaa 'vakavalta'. Bill Hader ja Rachel Bilson viettävät paljon aikaa yhdessä.

rachel bilson tapailee

Lähde kertoi PEOPLElle helmikuussa 2020, että Bilsonin ja Haderin välinen side vahvistui. Lähde sanoi: 'He viettävät paljon aikaa yhdessä ja se näyttää vakavalta suhteelta.'

Lähde jatkoi: 'Se vaikuttaa hienolta suhteelta', huomauttaen, että Bilson 'ei lakkaa nauramasta ollessaan Billin kanssa'. Lähde sanoi: 'Hän on todella ystävällinen ja huomaavainen häntä kohtaan.' Nopeasti avautuvat ovet ja osoittavat suurta huomiota yksityiskohtiin.

Mutta vain viisi kuukautta myöhemmin eri lähde paljasti, että Hader ja Bilson olivat Hajonnut.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR