Kenen kanssa Phoebe Bridgers seurustelee? Menivätkö Paul Mescal ja Phoebe Bridgers kihloihin 2 vuoden seurustelun jälkeen?

Treffit

WPR

Phoebe Lucille Bridgers, yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, kitaristi ja levytuottaja syntyi 17. elokuuta 1994.

Hän kasvoi ja syntyi Pasadenassa, Kaliforniassa, ja liittyi Sloppy Janeen ennen soolouran aloittamista. Stranger in the Alps, Bridgersin ensimmäinen studioalbumi, julkaistiin vuonna 2017 myönteisten arvostelujen ansiosta.

Nopeat faktat Phoebe Bridgersistä:

Koko nimiPhoebe Bridgers
Ikä27
Syntymäpäivä17. elokuuta 1994
HoroskooppiLeo
SyntymäpaikkaEnkelit
AmmattiPop-laulaja
Nettovarallisuus100 000 - 1 miljoona dollaria
KamppailutilaYksittäinen

Hän julkaisi toisen albuminsa, Punisher, vuonna 2020 lisäten kriitikoiden suosiota ja laajaa suosiota. 63. vuosipäivänä Grammy-palkinnot , Bridgers oli ehdolla neljälle palkinnolle, mukaan lukien paras uusi artisti.

Normaalit ihmiset -sarjan tähti Paul Mescal kosi tyttöystäväänsä Phoebe Bridgersiä! Olemme äärettömän iloisia suloisesta parista. Jatka artikkelin lukemista saadaksesi tarkempia tietoja heidän yhteydestään.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jules LeBlanc seurustelee? Youtuberin henkilökohtainen elämä

Milloin Paul esitti kysymyksen Phoebelle?

Pari kihlautui ilmeisesti torstaina. Kun pariskunta juhlii Coachellassa viikonloppuna, on raportoitu, että Day After Tomorrow -laulaja esitteli Paulin kihlattunsa jutellessaan muutaman vieraan kanssa.

kuka seurustelee phoebe bridgersissä

Paulin nähtiin nauttivan hauskaa musiikkitapahtumassa. Kun hänen tyttöystävänsä Phoebe esiintyi tapahtumassa, hän vietti Normal People -toverinsa Daisy Edgar-Jonesin kanssa. Hän pukeutui festivaaliin mustaan ​​paidan ja valkoisiin shortseihin. Hän lisäsi valkoiset kengät täydentämään kokonaisuuttaan.

Milloin Paul ja Phoebe Spark tapasivat huhuja?

Nämä kaksi yhdistettiin alun perin vuonna 2020. Näiden kahden rakaslintujen satukirjasuhde sai alkunsa, kun amerikkalainen taiteilija kutsui häntä haastattelussa 'ihanaksi pojaksi'.

Bridgers myönsi NME-lehti että kun hän huomasi, että hän seurasi häntä Instagramissa, hän 'tunti sydämessäni pientä tyhmyyttä'.

Paul sai roolin hänen musiikkivideossaan kappaleeseen Saviour Complex samana vuonna. Myöhemmin, marraskuussa 2021, Los Angeles County Museum of Art and Film -gaalassa Phoebe ja Mescal tekivät punaisen maton ensi-iltansa. Kuukauden sisällä he tekivät romanssistaan ​​Instagram-virallisen.

kuka seurustelee phoebe bridgersissä

Ystävänpäivänä tänä vuonna Bridgers latasi sosiaaliseen verkostoitumiseen myös makean mustavalkokuvan itsestään ja Paulista. Meidän on myönnettävä, että kuva on liian suloinen sanoiksi.

Paul sai mainetta roolistaan ​​televisio-ohjelmassa Normaalit ihmiset. Connell oli hahmo, jota hän näytteli draamasarjassa. Vaikka hän ei ole koskaan puhunut heidän suhteestaan ​​julkisesti, hän on myöntänyt, että hänellä oli tyttöystävä kerran.

'On ollut ihanaa saada joku, johon nojata näin hullun, hullun ajanjakson aikana', Mescal lisäsi. Ilman häntä en todellakaan tiedä missä olisin.

Kenen kanssa Phoebe Bridgers seurustelee?

Tällä hetkellä Phoebe Bridgers on tietojemme mukaan naimaton. 17. elokuuta 1994 poplaulaja syntyi Los Angelesissa.

Amerikkalainen muusikko, jonka musiikkia on esiintynyt televisio-ohjelmissa Castle on ABC, Switched at Birth on ABC Family ja 13 Reasons Why on Netflix . Syyskuussa 2017 hän julkaisi albuminsa Stranger In The Alps.

Aiheeseen liittyvä: Kuka on Julie Bowenin poikaystävä 2022? Seurusteleeko hän jonkun kanssa?

Kenen kanssa Phoebe Bridgers on seurustellut?

Kuten useimmat kuuluisat ihmiset, Phoebe Bridgers yrittää pitää henkilökohtaisen ja romanttisen elämänsä salassa. Muista siis palata säännöllisesti, sillä pidämme tämän sivun ajan tasalla uusilla deittailuhuhuilla ja -uutisilla.

Phoebe Bridgerin poikaystävien mukaan hänen aiemmissa suhteissaan on ainakin yksi. Phoebe Bridgers ei ole koskaan ollut naimisissa. Keräämme parhaillaan tietoja menneistä päivämääristä ja yhteyksistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Phoebe Bridgers (@phoebebridgers)

Verkkotreffihistorian huhut Phoebe Bridgersistä voivat olla hämmentäviä. Phoebe Bridgersin tapaamisen saaminen selville voi olla melko helppoa, mutta hänen kosketuksiinsa, näkemyksiinsä ja eroihinsa pitäminen voi olla haastavaa.

Jokaisen julkkisten treffisivun ja suhteen aikajanan pitäminen ajan tasalla on vielä vaikeampaa. Kerro meille, jos huomaat Phoebe Bridgersistä vanhentuneita tietoja.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR