Kenen kanssa Paris Hilton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Tom Cruisen ja Paris Hiltonin näkeminen yhdessä jälkimmäisen julkaisemassa TikTok-videossa hämmensi internetin käyttäjiä. Videon leviämisen jälkeen fanit ihmettelivät, seurustelevatko nämä kaksi julkkista.

Tunnetut hahmot eivät toisaalta ole totta. Mies, joka muistutti silmiinpistävää Top Gun -tähteä, ei myöskään ollut Tom Cruise.

Paris Hilton julkaisi äskettäin videon 6,2 miljoonan TikTok-seuraajan kanssa, jossa hänet voidaan nähdä Tom Cruisen jäljitelmän rinnalla. Sosialisti osoitti osaavansa saada fanien huomion. Monet uskoivat, että Jack Reacheria näytteli näyttelijä.

Heidät näytettiin pukeutumassa juhlavaatteisiin Tom Cruisen Top Gun: Maverick -elokuvan ensi-iltaa varten.

Seurusteleeko Tom Cruise Paris Hiltonin kanssa?

Kuka on Paris Hilton -treffit

Paris hämmästytti maailmaa, kun hän esiintyi intohimoisesti ikonisen näyttelijän vieressä Tom Cruise TikTok-videossa, joka julkaistiin hänen viralliselta tililtään 14.6.2022.

Koko klipin ajan nähdään kaksi tähteä vaihtamassa ihailevia kehuja ja tuijottavan toisiaan. Fanit tulivat nopeasti hulluiksi ja kysyivät, seurustelevatko Top Gun -lentäjä ja kuuluisa seuralainen.

Lue myös: Kenen kanssa Halsey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kuka on Paris Hiltonin aviomies Carter Reum?

Robert Reum, yhden maan suurimmista yksityisyrityksistä Amsted Industriesin toimitusjohtaja, on Carterin isä.

Carter, kuten hänen isänsä, on vakiinnuttanut asemansa menestyvänä liikemiehenä. Carter perusti veljensä kanssa VEEV Spiritsin, täysin luonnollisen vodkabrändin.

Vuonna 2016 hän myi viinayhtiön keskittyäkseen M13:een.

Perustamisestaan ​​lähtien yritys on investoinut Lyftiin, Classpassiin, Snapchatiin ja Pinterestiin.

Reum, toisin kuin Paris, ei ole tosi-tv-tähti.

Hän on kuitenkin esiintynyt kommentaattorina CBS:ssä ja Fox Newsissa.

Reumin ja hänen veljensä yhdessä kirjoittama Shortcut Your Startup: Speed ​​Up Success with Unconventional Advice from the Trenches, julkaistiin vuonna 2018.

Deepfake-tekniikka on pettänyt faneja

Kuka on Paris Hilton -treffit

Ne, jotka jo halveksivat Parisia ja Tomia, saattavat olla pettyneitä kuullessaan, että hänen lataamansa video on vitsi ja että siinä hänen rinnallaan kuvattu henkilö ei ole Tom Cruise. Paris on mukana videossa Miles Fisher , tunnettu Tom-mimic- ja TikTok-sisällöntuottaja, joka kulkee kädensijassa @deeptomcruise.

Jos tämä ei ole tarpeeksi todiste siitä, että se ei ole Tom, pariskunta työskenteli aiemmin videon parissa, joka sai katsojat hämmentyneeksi.

Milesin lähes täydellinen näkemys Tomista johtuu suurelta osin CGI-tekniikasta sekä siitä, että molemmilla on samanlaiset kasvojen rakenteet.

Joten Tom ja Paris eivät seurustele. Paris on ollut onnellisesti naimisissa Carter Reumin kanssa vuodesta 2021, kuten häntä seuraavat tietävät. Tom yhdistettiin viimeksi tyttöystävään Hayley Atwell , mutta pari näyttää eronneen toisen kerran.

Lue myös: Kenen kanssa Tanya Burr seurustelee? Tanya Burr, suosittu Youtuberi, on ilmoittanut olevansa raskaana

Milloin Paris Hilton ja Carter Reum menivät naimisiin?

Kuka on Paris Hilton -treffit

11. marraskuuta 2021 pariskunta meni naimisiin Pariisin edesmenneen isoisän Barronin 61,5 miljoonan dollarin Bel-Airin kartanolla.

Perillinen, 40, pukeutui itse suunnittelemaansa Oscar De La Renta -pukuun, jossa oli korkea pääntie ja taidokas brodeeraus.

Hänen perheensä, mukaan lukien hänen vanhempansa Kathy ja Ricky, hänen veljensä Conrad ja hänen RHOBH-tähti-tätinsä Kyle Richardsin edessä pariskunta vaihtoi lupauksia.

Emma Roberts, Paula Abdul, Bebe Rexha ja muotisuunnittelija Rachel Zoe olivat muiden merkittävien vieraiden joukossa.

Carter kosi Pariisia yksityisellä saarella käsintehdyllä Jean Dousset -timanttisormuksella yli yhdeksän kuukautta ennen häitä.

Kuherrusmatkallaan Dubaissa pariskunta julkaisi kuvia itsestään poseeraamassa kamelien kanssa.

He viettivät häämatkansa Bora Borassa, Anguillassa, Lontoossa ja Malediiveilla muiden eksoottisten paikkojen joukossa.

Lue myös: Kenen kanssa Berrettini seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Kuinka Paris Hilton ja Carter Reum tapasivat?

Kuka on Paris Hilton -treffit

Paris ja Carter ovat olleet ystäviä 15 vuotta, mutta heidän romanssinsa puhkesi kukoistukseen kiitospäivän aikoihin vuonna 2019.

'Aloimme juuri puhua, hän otti puhelinnumeroni ja flirttailimme sinä päivänä', hän sanoi The Trend Report With Mara Schiavocampo -ohjelmassa.

'Sinä iltana menimme takaisin päivälliselle. Näin juuri kuinka suloinen hän oli äitinsä kanssa, ja kun puhuimme enemmän, tunsin vain tämän uskomattoman yhteyden hänen kanssaan.

'Ja sitten meillä oli ensimmäinen suudelma, jota seurasi ensimmäiset treffimme kaksi yötä myöhemmin, ja olemme olleet erottamattomia siitä lähtien.'

Pariskunta ilmoitti romanssistaan ​​huhtikuussa 2020, neljä kuukautta sen jälkeen, kun heidät nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä Golden Globe Awards -gaalassa.

17. helmikuuta 2021 onnellinen pariskunta vahvisti kihlauksensa Peoplen kanssa.

'Tämä vuosi Covidin kanssa on nopeuttanut niin monia asioita', Paris kertoi julkaisulle.

Kuka on Paris Hilton -treffit

'Usein matkustavana minulla oli mahdollisuus istua kotona ja miettiä uudelleen, mikä minulle oli olennaista.'

'Suhteeni Carteriin ja hänen kanssaan viettämäni aika olivat siunaus. Odotan innolla seuraavaa jaksoa.'

'Minulla on ollut ainutlaatuinen tilaisuus tutustua todelliseen Pariisiin päivittäin vain me kaksi viimeisten 15 kuukauden aikana, enkä voisi olla innostunut ja onnekas saadessani hänet tulevaksi vaimoni ja kumppanini.' Carter sanoi heidän ilmoituksensa aikana.

'Hän loistaa tulevana äitinä ja vaimona ystävällisyydellään, työmoraalillaan, aitoudellaan ja äänellään tehdäkseen maailmasta paremman paikan.'