Kenen kanssa Olivia Rodrigo seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Olivia Rodrigolle asiat ovat menneet SOURista makeaksi. Pop-punk-laulaja ei ole vain Glossierin uudet kasvot ja tarjoaa tanssiaiset kiertueella, vaan hänen elämäänsä saattaa tulla uusi kumppani. E! Uutiset saivat valokuvia Livistä kävelemässä New Yorkissa DJ Zack Bian kanssa, mikä herätti huhuja, että he saattavat seurustella. Jos raportti on aito, tämä on Livin ensimmäinen laiva sen jälkeen, kun hän murtui entisen poikaystävänsä Adam Fazen kanssa tammikuussa 2022.

Liv ja Zack eivät ole virallisesti puhuneet tarinoista väitetystä rakkaussuhteestaan, mutta he ovat oppineet tuntemaan toisensa jo jonkin aikaa. E:n mukaan! Uutiset, raportoitu pari alkoi viettää aikaa yhdessä Super Bowlissa helmikuussa. 'Hän kutsui hänet Super Bowl -bileisiin, että hän oli DJ:nä sinä viikonloppuna, ja hän osallistui tukemaan häntä', lähde kertoi sivustolle. 'He osuivat siihen ja ovat olleet rennosti hengailla.'

Odottaessamme lisää tietoja Olivian ja Zackin suhteesta, lue eteenpäin, mitä tiedämme Zack Biasta.

Zack on DJ ja sosiaalisen median vaikuttaja

Katso tämä postaus Instagramissa

@zackbia jakama viesti

Zack Bia , jonka koko nimi on Zack Bialobos, on DJ, sosiaalisen median vaikuttaja, entinen klubin promoottori ja yrittäjä. Zack johtaa indie-levy-yhtiötä nimeltä Field Trip Recordings ja omistaa myös vodkabrändin Kylie Jennerin parhaan kaverin Stas Karanikolaoun kanssa.

Forbes on nimennyt Zackin 'yöelämän tapahtumapaikaksi', ja USC:stä valmistuneen henkilön oletetaan olevan tunnettu ympäri kaupunkia yksityisten tapahtumien järjestämisestä.

Lue myös: Nick Youngin treffihistoria: täydelliset tiedot täältä!

Olivia ja Zack nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä helmikuussa 2022

Kenen kanssa Olivia Rodrigo seurustelee

Olivia Rodrigo ja Zack Bia nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä jo helmikuun puolivälissä sen jälkeen, kun Zackin kerrottiin tuoneen Traitor-laulajan pariin bileeseen, joissa hän DJ oli Super Bowl -viikonloppuna, lähde kertoi. JA! uutiset .

Siitä lähtien 25-vuotias DJ ja 19-vuotias laulaja 'ovat olleet rennosti yhdessä', kun Zack osallistui Olivian 19-vuotissyntymäpäiväjuhliin 21. helmikuuta ja poseerasi yhdessä Instagram-ryhmäkuvassa.

Huhtikuun 25. päivänä Olivia ja Zack kuvattiin poistumassa italialaisravintolasta yhdessä New Yorkissa. Epäilty pariskunta valokuvattiin uudelleen 26. huhtikuuta illan jälkeen kavereiden kanssa Olivian neitsytkeikan jälkeen Radio City Music Hallissa. Olivia soittaa parhaillaan Sour-konserttikiertuellaan ja päätti äskettäin kahden yön työjakson Radio Cityssä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Just Jared Jr.:n (@justjaredjr) jakama viesti

Zack on se, mitä TikTok kutsuu 'julkkisnaapuriksi'

Zack tunnetaan parhaiten siitä, että hän on kuuluisien ihmisten kuuluisa kaveri – ja TikTokin käyttäjä @hannahzookpop on jopa kutsunut häntä 'julkkisnaapuriksi'.

Kuten TikTokin käyttäjä @lexniko huomasi, monet ihmiset ovat tunnistaneet Zackin lukuisten nuorten julkkisten sosiaalisen median kuvien ja videoiden taustalta. Zack on läheisiä ystäviä Kendall Jennerin, Luka Sabbatin ja Addison Raen kanssa, ja vuoden 2020 profiilissa GQ:n kanssa paljasti, että hän pitää Drakea 'isoveljenä'.

Katso tämä postaus Instagramissa

@zackbia jakama viesti

Yksinkertainen selaus Zackin henkilökohtaisessa Instagramissa on kuin pelaisi 'Name That Celeb' -peliä. Zackilla on kuvia Jack Harlowin, Gunnan, Doja Cat , Dominic Fike, Baby Keem, Winnie Harlow, The Weeknd, monia kuvia 'isoveljen' Draken kanssa ja jopa edesmenneen Virgil Ablohin kanssa. Mielenkiintoista.

Lue myös: Kenen kanssa Jordyn Woods seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Karl-Anthonyn kanssa!

Zack seurusteli aiemmin toisen laulajan kanssa

Kenen kanssa Olivia Rodrigo seurustelee

Ennen kuin Zack Bia oli oletettavasti seurustellut Olivia Rodrigon kanssa, hän oli eniten suhteessa laulajaan. Madisonin olut . Peoplen mukaan pari oli yhdessä lähes vuoden ennen eroaan maaliskuussa 2019. Madisonilla ja Zackilla oli julkisesti kiistanalainen suhde, ja maaliskuussa 2019 Madison räjähti sarjan twiittejä, jotka viittasivat heidän eroon.

'Ooo, olen todella velkaa itselleni suurimman anteeksipyynnön esittämisestä, jota en koskaan ansainnut', Madison twiittasi 15. maaliskuuta. 'Single Madison kukoistaa', hän twiittasi uudelleen 19. maaliskuuta.

Joulukuussa 2021, tammikuuhun 2022 asti, Zack oli myös romanttinen sidoksissa Outer Banksin tähteen Madelyn Clineen – Zack väittää kuitenkin, että he eivät olleet koskaan 'virallisesti' seurustelleet.

Helmikuun puolivälissä 2022 – suunnilleen samaan aikaan kuin Super Bowl, *eye emojis* – useat myyntipisteet ilmoittivat Olivian eron 24-vuotiaasta musiikkivideotuottajasta Adam Fazesta. Ennen Adamia Olivian uskottiin myös seurustelevan High School Musical: The Musical: The Series -yhtyeensä Joshua Bassettin kanssa, mutta kumpikaan ei vahvistanut julkisesti suhdettaan.