Kenen kanssa Noah Schnapp seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Millie Bobby Brown ja Noah Schnapp ovat enemmän kuin vain näyttelijöitä Netflix-menestyssarjassa; he ovat olleet tosielämän ystäviä sarjan ensimmäisestä kaudesta lähtien vuonna 2015.

Vaikka Eleven ja Will Byers (Brown ja Schnapp) eivät olleet paljon vuorovaikutuksessa ruudulla kolmen ensimmäisen kauden aikana, heistä kahdesta on tullut melko läheisiä kulissien takana.

Brownilla ja Schnappilla on aina hauskaa, olipa he repimässä punaisia ​​mattoja, kuvaamassa TikTok-haasteita tai hyppäämässä tanssilattialle palkintotapahtuman jälkijuhlissa.

He ovat myös kasvaneet yhdessä! Brown oli 11-vuotias, kun hän osallistui Stranger Thingsin koe-esiintymiseen ensimmäistä kertaa. Schnapp oli tuolloin 9-vuotias. Brown on nyt 18-vuotias ja Schnapp 17-vuotias, kun komediasarja lähestyy toiseksi viimeistä neljättä tuotantokautta.

Katso Brownin ja Schnappin vuosien ystävyydestä heidän hauskoista videoistaan ​​ja söpöistä kuvistaan.

Seurustelevatko Millie ja Noah Schnapp?

Kenen kanssa Noah Schnapp seurustelee

Monet ihmiset ovat ihastuneet Noah Schnapp ja Millie Bobby Brown, vaikka he eivät ole koskaan vahvistaneet mitään. Useimmat lähteet väittävät, että he eivät seurustele, ainakaan virallisesti. Noah Schnapp puolestaan ​​näyttää seurustelevan Millie Bobby Brownin näyttelijän Finn Wolfhardin kanssa.

Noah Schnappia pyydettiin muutama kuukausi sitten merkitsemään kaksi hahmoa ohjelmasta, jotka saattavat haluta olla yhteydessä tosielämään. Noah Schnapp merkitsi yllättäen Millie Bobby Brownin ja Finn Wolfhardin. Millie Bobby Brown on ollut yhteydessä Stranger Things -sarjan näyttelijään Finn Wolfhardiin, koska heidän hahmonsa seurustelevat.

Kaksi nuorta näyttelijää puolestaan ​​ovat jatkuvasti kiistäneet nämä huhut. Millie Bobby Brown ja Finn Wolfhard väittävät olevansa vain hyviä ystäviä aina, kun heidän suhteensa tutkitaan. Kun Noah Schnapp merkitsi Millien Finniin, monet spekuloivat heidän suhteensa jälleen kerran.

Millie Bobby Brown yhdistettiin kuuluisaan rugbypelaajaan Joseph Robinsoniin tämän vuoden tammikuussa. Hän jopa julkaisi kuvan itsestään ja Joseph Robinson .

Jotkut seuraajat tulkitsivat myös Millen kuvatekstiä väärin tarkoittaen, että hän jumaloi Josephia. Millie Bobby Brown ei ole vielä vahvistanut tai kiistänyt huhuja hänen läheisestä yhteydestään Joseph Robinsonin kanssa.

Jacob Sartorius ja Millie Bobby Brown seurustelivat virallisesti muutaman kuukauden. Kuitenkin tuntemattomista syistä heidän tiensä erosivat. Millie Bobby Brownin seuraajat arvaavat myös hänen seurustelevan Romeo Beckhamin kanssa, vaikka tämä väite on täysin perusteeton.

Millie Bobby Brownin seuraava rooli on Stranger Thingsin neljännellä tuotantokaudella. Hän palaa Elevenina / Jane Hopper. Stranger Things Season 4:stä on jo traileri saatavilla. Kauden virallista julkaisupäivää ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

Lue myös: Kenen kanssa Savannah Chrisley seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Kenen kanssa Millie Bobby Brown on seurustellut?

Kenen kanssa Noah Schnapp seurustelee

Millie seurusteli Jacob Sartoriuksen kanssa noin seitsemän kuukautta ennen kuin heidän suhteensa päättyi heinäkuussa 2018. Hän seurustelee tällä hetkellä Jon Bon Jovin pojan kanssa, Jake Bongiovi . Maaliskuussa 2022 pariskunta debytoi punaisella matolla British Academy Film Awards -gaalassa.

Millie Bobby Brownin ja Noah Schnappin ensimmäinen päivä The Stranger Things -sarjassa

Huolimatta siitä, että Stranger Things -elokuvan ensimmäinen kausi aloitti kuvaamisen syyskuussa 2015, Schnapp kertoi ensimmäisen päivänsä kuvauksissa Instagram-kuvalla, joka julkaistiin 16. joulukuuta.

Brown seisoi innokkaasti Schnappin rinnalla, kun taas muut näyttelijät – Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo ja Finn Wolfhard – tungosivat ympäriinsä valokuvaa varten.

'Päivä ensimmäinen, näillä mennään', Schnapp sanoi kuvatekstissä.

Lue myös: Kenen kanssa Kehlani seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Millie Bobby Brownin ja Noah Schnappin ensimmäinen punainen matto yhdessä

Kenen kanssa Noah Schnapp seurustelee

11. heinäkuuta 2016 Brown ja Schnapp kävelivät punaisella matolla ensimmäistä kertaa yhdessä Stranger Things -sarjan kauden 1 ensi-illassa. Winona Ryder, McLaughlin, Matarazzo ja Matthew Modine olivat mukana valokuvauksessa.

Millie Bobby Brown ja Noah Schnapp The Bafta Tea Partyssa

Millie Bobby Brown ja Schnapp osallistuivat vuotuiseen BAFTA Tea Party -tapahtumaan Beverly Hillsissä 7. tammikuuta 2017 ennen palkintoshow-kierrosta, jossa Stranger Things -näyttelijät olivat hyvin tunnettuja.

Dynaaminen yhdistelmä oli tuolloin uusia tulokkaita tähtimaailmassa, mutta he varmistivat, että he ottivat selfien Justin Timberlaken kanssa.