Kenen kanssa Noah Beck seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Dixie D'Amelio ja Noah Beck ovat TikTokin ”It”-pari, jos olet koskaan kuullut siitä. Tultuaan nopeasti fanien suosikiksi, kun he julistivat romanssinsa lokakuussa 2020, söpö pari on seurustellut yli kaksi vuotta.

Kun heidän romanssinsa oli yleisesti tiedossa, he jatkoivat sitä sosiaalisessa mediassa raivoaen rakkaudestaan ​​toisiaan kohtaan. Sekä Dixie että Noah ovat alkaneet puhua suhteensa piilottamisesta vuoden 2022 alussa, ja tämä on havaittu ihmisten keskuudessa.

Lokakuussa 2020 Noah paljasti Hollywood Fixille, että hänen ja Dixien tarkoituksena oli alun perin pysyä piilossa, kun he aloittivat seurustelun suojellakseen Dixieä. Fanien kommentit pariskunnan kuvien alla marraskuussa 2020 sai Dixien hermostumaan heidän suhteensa julkisesta vahvistamisesta, minkä hän teki 2 Chix -podcast-jaksossa, joka esitettiin saman vuoden joulukuussa.

Noah Beckin treffit

Muut hänen ympärillään olevat sanoisivat: 'Dixie ei kiinnitä häneen niin paljon huomiota.' Tähän vastaukseni on jotain 'No, en vain ollut valmis.' Hän myönsi podcastissa, että kesti häneltä hetken päästä 'online-suhteen tunnelmaan' ja tuntea olevansa valmis ilmaisemaan tunteitaan potentiaalista rakkautta kohtaan.

Tuloksena, Dixie on sittemmin muuttanut säveltään ja julkaissut valokuvia ja videoita Tiktok-parista useilla sosiaalisen median alustoilla. Dixie keskusteli poikaystävänsä ystävällisyydestä Early Late Night Show -ohjelmassa. Tämä en ollut normaalisti sellainen kuin minä olen, joten on hyvä pystyä avautumaan hänelle, koska hän on niin romanttinen ja on saanut minusta romanttisemman.

Julkisessa suhteessa on kuitenkin tiettyjä haittoja. Helmikuussa 2022 epäselvä video Dixiestä ja hänen entisestä poikaystävästään Griffin Johnson juhliin levisi Twitterissä, mikä herätti erohuhuja kahden TikTok-tähden välillä. Noahin samoissa juhlissa olleen kaverin mukaan se oli vain nopea keskustelu.

Se ei kuitenkaan pysäyttänyt heidän suosikki Internet-parin ihailua, vaan pakotti Noahin turvautumaan sosiaaliseen mediaan saadakseen selityksen. 'Tiedän kuinka paljon välitän teistä kahdesta, mutta älkäämme tehkö johtopäätöksiä, eihän?' Erohuhut ammuttiin alas, kun hän twiittasi: 'Se ei ole [reilua] ketään kohtaan.

Varmuuden vuoksi oletamme, että pariskunta yrittää pitää asiat hillitymmin sosiaalisessa mediassa. Katso kokoelmaamme nähdäksesi kaikki tilanteet, joissa pari on puhunut rakkaudestaan ​​​​mediassa.

Oletko ihastunut J-14:ään? Liity YouTube-kanavallemme, jossa julkaisemme jännittäviä elokuvia suosikkijulkkiksiesi kanssa.

Lokakuu 2020

Noah Beckin treffit

Lokakuun 2020 kumppanuusilmoituksen jälkeen Noah puhui Hollywood Fixille parin halusta pitää suhteensa salassa.

Syyskuu 2020

2. Chixissä Dixie sanoi epäröivänsä tunnustaa heidän suhdettaan, koska fanit olivat jättäneet heidän kahden yhteisten valokuvien alle.

Noah Beckin treffit

Muut hänen ympärillään olevat sanoisivat: 'Dixie ei kiinnitä häneen niin paljon huomiota.' Tähän vastaukseni on jotain 'No, en vain ollut valmis.' Hän myönsi podcastissa, että kesti häneltä hetken päästä 'online-suhteen tunnelmaan' ja tuntea olevansa valmis ilmaisemaan tunteitaan potentiaalista rakkautta kohtaan.

'Olen julkinen Noah ', hän huomautti, 'mikä on aika mukavaa.' Näin en ollut ajatellut sen olevan.” Samaan aikaan tunsin oloni sekä innostuneeksi että vihaiseksi. Vaikka olin pettynyt siihen, että hän ei antanut minun tehdä päätöstä, pidin sitä rakastavana, koska se osoitti kuinka paljon hän rakastaa minua ja teki minut onnelliseksi.'

Lue myös: Shailene Woodleyn ja Miles Tellerin suhde: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Huhtikuu 2021

Noah Beckin treffit

Kun Dixie esiintyi The Early Late Night Show -ohjelmassa joulukuussa 2020, hän käsitteli joitain kiistaa, joka liittyi valheenpaljastimen testin YouTube-videoonsa. Esiintymisensä aikana hän antoi katsojille jonkinlaisen käsityksen suhteestaan ​​Nooaan. Kun verkkopeikkolta kysyttiin, harkitsiko hän mennä naimisiin Noahin kanssa, hän kohtasi pahoinpitelytuloksen epäröivän vastauksensa vuoksi.

Tuodakseni niin paljon itsestäni esiin, en vain ollut valmis tekemään sitä. Luulen, että olen parantunut siinä viimeisen kuuden kuukauden aikana. Tämän valossa uskon olevani töykeä valheenpaljastinkokeessa tämän takia. 'Sinun täytyy vain elää ja oppia.'

Helmikuu 2022

Noah Beckin treffit

Kuten Noah sanoi E! Uutiset: 'Olen kertonut monille ihmisille, että pidämme asiat offline-tilassa.' Tämän seurauksena on ollut myönteinen vaikutus elämäämme. Jollain tapaa se on ollut kuin painon nostaminen harteiltani.'

'Me tavallaan vain nautimme yhdessä olemisesta sen sijaan, että näyttäisimme siltä, ​​että teemme sen jollain tavalla faneillemme', hän jatkoi. Olemme kaikki tässä yhdessä, ja se on tärkeintä.'

Lue myös: Kenen kanssa Kid Laroi seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Katarina Demen kanssa!

toukokuu 2022

Noah Beckin treffit

Tämä Instagram-kuva Dixieltä ja Noahilta todistaa, että he ovat edelleen yhdessä.

Toukokuun 25. päivänä Dixie ja Noah keskustelivat suhteestaan ​​podcast-haastattelussa BFF:n kanssa. 'Olemme päättäneet katkaista yhteyden Internetiin suhteemme aikana.' Se ja se, olemmeko yhdessä vai emme, on asia, johon parhaiten vastaa katsomalla Hulu-ohjelmaamme, hän sanoi.

'Emme julkaise yhdessä, emme kommentoi toistemme viestejä, vain siksi, että mitä enemmän teet sitä, sitä enemmän se vetää muita mukaan', hän vastasi, kun häneltä kysyttiin, kuinka suhde poistetaan internetistä. Kuten 'Voi luoja, he eivät pitäneet toistensa postauksesta tänään, he ovat eronneet.' 'Voi luoja, olemme mahtavia, meillä on oma elämä ja teemme töitä. Me tavallaan… tarvitsimme tauon”, kuvailisin sitä näin.