Kenen kanssa Nessa Diab seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Colin Kaepernickin kanssa!

Julkkis

WPR

Colin Kaepernick, entinen NFL:n pelinrakentaja, josta tuli kansalaisoikeusaktivisti, on erittäin suorapuheinen sosiaalisista asioista ja henkilökohtaisista vakaumuksistaan. Colin sai kansainvälistä näkyvyyttä vuonna 2016 polvistumalla 'The Star-Spangled Bannerin' aikana, mikä sytytti hänen kannatuksensa.

Colin ei ole pelannut ammattilaisjalkapalloa viiteen vuoteen, mutta näyttää siltä, ​​että hän on vihdoin löytänyt jotain, mistä nauttii. Uusissa Netflix-dokumenteissa Colin in Black & White hän selittää varhaiskasvatustaan ​​ja mitä tarkoittaa olla musta adoptoidun valkoisen perheensä kotona.

Vaikka miljoonat ihmiset osoittavat tukensa Colinille päivittäin, on vain yksi henkilö, joka haluaa olla hänen rinnallaan loputtomiin.

Tapaa Nessa Diab, Colin Kaepernickin tyttöystävä.

Kuka on Nessa Diabin treffit

TMZ:n mukaan spekulaatiot Colinin ja Nessan seurustelusta alkoivat vuonna 2015, mutta pari tunnusti suhteensa vasta helmikuussa 2016, jolloin he osallistuivat yhdessä ystävänpäivän hyväntekeväisyystapahtumaan.

Nessa Diab on tunnettu radio- ja televisiopersoona. Arkisin klo 15 alkaen. klo 19 asti, hän isännöi New Yorkin Hot 97 -radioasemaa. 'Nessa on 18-34-vuotiaiden kanssa iltapäivisin ykkönen Hip-Hop Show', kertoo hänen elämäkertansa.

Hänen aikaisempia tv-teoksiaan ovat Girl Code ja muut MTV:n ja MTV2:n isännöintityöt, kuten Teen Mom, Real World ja Snooki & JWoww. Nessa isännöi nyt NBC:n keskusteluohjelmaa Talk Stoop.

Lue myös: Kenen kanssa Allison Stokke seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Rickie Fowleriin!

Kuka on Nessa Diab, Colin Kaepernickin tyttöystävä?

Nissa Diab , joka tunnetaan usein nimellä 'Nessa', on televisio- ja radiopersoona Yhdysvalloista. Hänen egyptiläinen isänsä ja Lähi-idän äitinsä kasvoivat täällä Etelä-Kaliforniassa.

Hän on nuorin kahdesta veljestä. Isänsä työsuhteen vuoksi neljähenkinen perhe muutti Saudi-Arabiaan, missä hän kasvoi. Vuonna 2001 hän suoritti kandidaatin tutkinnon joukkoviestinnässä Kalifornian yliopistosta Berkeleyssä.

Kuka on Nessa Diabin treffit

Nessa on tunnettu amerikkalainen televisio- ja radiolähetystoiminnan harjoittaja afrikkalaisista ja Lähi-idän sukujuuristaan ​​huolimatta. Hänen ensimmäinen työnsä oli radioasema Wild 94.9 KYLD. Hänen viehätyksensä ja lahjakkuus johtavat menestyksekkääseen uraan ammatissa. Hän on työskennellyt lukuisilla radioasemilla, mukaan lukien Energy 92.7 ja 101.5 JAMZ, sekä televisio-ohjelmissa, kuten 'Ain't That America', 'Charlamagne & Friends', 'Teen Mom Aftershow' ja 'The Real World Aftershow'.

Hän on isännöinyt MTV:n ja YouTuben julkkishaastatteluja. Hän siirtyi Angie Martinezille New Yorkin ikoniselle radioasemalle Hot97:lle vuonna 2015, jossa hän isännöi omaa ensi-aika-ohjelmaansa 'The Nessa Show'. Hän siirtyi NBCUniversalin Talk Stoopin juontajaksi vuonna 2018.

Nessa, kuten hänen NFL-pelinrakentajapoikaystävänsä Colin Kaepernick, on suorapuheinen rodullisista epäoikeudenmukaisuudesta ja poliisin väkivallasta Yhdysvalloissa. Hän toimi kampanjajohtajana Plan B:n vuoden 2016 lisääntymisterveyttä ja -oikeuksia koskevassa kampanjassa.

Nessa on ollut NBC Universal -ohjelman Talk Stoop juontaja vuodesta 2018 lähtien.

Kuka on Nessa Diabin treffit

Onko Nessa Kaepernick Colinin vaimo?

Colin Kaepernick, NFL:n vapaan viraston pelinrakentaja, ja radiojuontaja Nessa Diab eivät ole vielä naimisissa. He ovat seurustelleet lähes vuosikymmenen.

Lue myös: Kuka Persia White deittailee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Joseph Morganin kanssa!

Seurusteleeko Colin Kaepernick edelleen Nessan kanssa?

Colin Kaepernick ja Nessa Diab seurustelevat nyt ja näyttävät pitävän hauskaa. Colin ja Nessa ovat aina tukena toisilleen. Colin sai Nessalta paljon tukea, kun hän otti kannan institutionaalista rasismia vastaan. Heidän romanssinsa sanotaan alkaneen vuonna 2015, vuotta ennen kuin he julkaisivat sen.

Kuinka kauan Colin Kaepernick on nähnyt Nessan?

Kuka on Nessa Diabin treffit

On arveltu, että Nessa ja Kaepernick alkoivat seurustella vuonna 2015, paljon ennen virallista julistustaan ​​helmikuussa 2016. Pariskunta on ollut yhdessä seitsemän vuotta.