Kenen kanssa Milo Manheim seurustelee? Peyton tai Meg!

Treffit

WPR

Siitä lähtien, kun Disney-elokuvasarjan ensimmäinen elokuva julkaistiin vuonna 2018, franchising on ollut suuri menestys. Milon ja Megin luomat Zed ja Addison olivat välittömiä hittejä yleisön keskuudessa.

Zombies-elokuvasarjan fanit ovat toimittaneet kaksi tähteä ensimmäisen elokuvan ilmestymisestä lähtien. He ovat vihdoin puhuneet julkisesti heidän ympärillään riehuneista deittailuhuhuista.

Kuka on Milo?

Milo Manheim , näyttelijä, syntyi 6. maaliskuuta 2001 Yhdysvalloissa. Hän saavutti mainetta roolistaan ​​Zedin päähenkilönä sekä Zombiesissa (2018) että sen jatko-osassa Zombies 2:ssa (2020). Tanssii tähtien kanssa -kauden 2018 aikana hän sijoittui toiseksi.

kuka seurustelee milo manheimilla

Manheim syntyi ja kasvoi Los Angelesin Venetsian kaupunginosassa. Camryn Manheimin lisäksi hänellä on vanhempana entinen malli Jeffrey Brezovar.

Hänen bar mitsvansa pidettiin maallisessa juutalaisyhteisökoulussa, koska hän on juutalainen. Manheim soittaa esityksissään ukulelea, kitaraa, rumpuja, pianoa ja erilaisia ​​puhallinsoittimia.

Lue lisää: Deittailevatko Stranger Things Stars Sadie ja Finn vuonna 2022?

Onko Meg Donnelly Milo Manheimin tyttöystävä?

Fanien ei pitäisi nostaa toiveitaan; Meg ei seurustele Milon kanssa.

Hän näkee Noah Zulfikarin, joka esiintyi myös Zombies 2:ssa. Heidän suhteensa alusta on kulunut melkein kaksi vuotta.

Joo julkaisi useita visuaalisia kunnianosoituksia poikaystävälleen Noahille tammikuussa 2022.

Katso tämä postaus Instagramissa

Milon (@milomanheim) jakama viesti

Kuvateksti sanoi: 'Juhlimme sinua tänään ja aina, ilman sinua ei ole elämää.' Postaus kuvasi parin suloisia ja intiimejä hetkiä yhdessä. Vastaanottaja vastaa: 'Ihailen sinua, Shmeefus.'

Sekä näyttelijä että Noah ovat jakaneet useita muita kuvia yhdessä.

Lue lisää: Sofia Carson Dating - Purple Hearts Starin treffielämä!

Kuka on Milo Manheimin tyttöystävä?

ZOMBIES-fanit ovat pitkään teoriassa, että Milo ja Holiday Kriegel seurustelivat lyhyesti vuonna 2018, jolloin Milo tuli laajalti tunnetuksi. He osallistuivat Incredibles 2 -elokuvan ensi-iltaan saman vuoden heinäkuussa.

milo manheim treffit

Disney-tähti kertoi Entertainment Tonight -lehdelle lokakuussa 2018, että hän oli 'sinkku' ja 'valmis lähtöön', ja nimesi Kendall Jennerin julkkispakkomiellekseen, vaikka he eivät koskaan puhuneet raportoidusta romanssistaan ​​julkisesti.

Saman haastattelun aikana Milo sanoi: '[DWTS-joukkuetoveri] Witney [Carson] on yrittänyt yhdistää minut ihmisten kanssa koko viikon.' Emme aio kertoa ketä hän ajattelee juuri nyt, mutta tiedämme kuka hän on.

Puhuin siitä juuri kuin kaksi tuntia sitten', hän kertoi Us Weeklylle marraskuussa 2018. Puhuja sanoi: 'Hän on loistava. Haluaisin tutustua häneen paremmin. Toivottavasti tämä ei ole ystävyytemme loppu, mutta meidän on odotettava ja katsottava.

Hän myönsi lisäksi, että Alexis Ren, hänen kumppaninsa Dancing with the Stars -ohjelmassa, oli toinen julkkis, jota hän oli rakastanut.

Seuraavina kuukausina he itse joutuivat romanttisten spekulaatioiden kohteeksi. Pariskunta kuvattiin halailemassa Coachella-musiikkifestivaalin aikana huhtikuussa 2019. On epäselvää, mitä heidän välillään tapahtui, koska malli nousi julkisuuteen Noah Centineon kanssa pian sen jälkeen.

Lue lisää: Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee? Uusimmat päivitykset hänen uudesta suhteestaan!

Milo Manheim ja Peyton Elizabeth Lee: Treffit vai vain ystäviä?

Toukokuussa 2022, Peyton ilmoitti, että Milo liittyy Disney+ -sarjasarjansa Doogie Kamealoha, M.D., toiselle kaudelle käsivarret hänen ympärillään kuvassa, mikä saa monet uskomaan, että Prom Pactin hahmot olivat enemmän kuin kavereita. Kysymykset heidän todennäköisestä parisuhteestaan ​​valtasivat kommenttiosion. Mutta he pitivät äitiä kukoistavasta suhteestaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Peyton Elizabeth Leen (@peytonelizabethlee) jakama viesti

Milo ei lähetä henkilökohtaista elämäänsä, mutta hän kertoi Us Weeklylle, mitä hän etsii kumppaniltaan.

Siihen puhuja vastaa: 'Oi, huh. Joku, joka saa minut vain nauramaan, Disney-tähti sanoi. Haluan vain sen. Koska tyytyväisyyden löytäminen elämässä on perimmäinen tavoite. Niin kauan kuin naurat, kaikella muulla ei ole merkitystä. Mitä enemmän hän saa minut nauramaan, sen parempi. Toistaiseksi se on kaikki mitä vaadin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR