Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee? Reaaliaikainen päivitys hänen treffielämästään!

Treffit

WPR

Ei ole mikään salaisuus, että Miley Cyrusilla on aiemmin ollut rakkaussuhteita useiden tunnettujen julkkisten kanssa. Hänen tunnetuin näistä oli hänen avioliittonsa Liam Hemsworthin kanssa.

Sarjan tähti Hannah Montana on tunnettu sydänsuruista kertovista lauluista, joita hän on pystynyt ilmaisemaan musiikkinsa kautta ja tuonut faneilleen joitakin viime vuosien suurimpia menestyksiä!

Fanit ovat havainneet hänet hyvin avoimeksi tunteistaan ​​vuosien ajan, olipa hän parisuhteessa tai nauttii sinkkuuden itsenäisyydestä. Ja en voi muuta kuin ihailla sitä.

Miley Cyrus: Kenen kanssa hän seurustelee?

Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee

Huhujen mukaan 23-vuotias Maxx Morando on Mileyn poikaystävä.

Se on heidän välillään virallista, lähde kertoi E! News ja lisäsi, että Miley ja Maxx ovat 'onnellisia deittailuja'.

Miley ja Maxx havaittiin osallistuvan Guccin Love Parade kiitotien show yhdessä marraskuussa 2021, mikä herätti suhdehuhuja.

Kuka on Maxx Morando?

Morando soitti rumpuja punk rock -yhtyeessä The Regrettes vuosina 2015–2018 ennen kuin liittyi nelihenkiseen Los Angeles -yhtyeeseen Lilly. He esiintyivät jopa Conanissa vuonna 2017. Hän ja Cyrus ovat tunteneet toisensa jonkin aikaa ja heillä on paljon yhteisiä ystäviä.

Lue lisää: Kenen kanssa John Mayer seurustelee? Katso hänen huhuttu tyttöystävänsä!

Onko heidän romanssinsa vahvistettu?

29-vuotias Morando, 23, ja Cyrus oli nähty yhdessä punaisella matolla Gucci Love Parade -muotinäytöksessä Los Angelesissa marraskuussa. Vaikka Cyrus ei ole julkisesti myöntänyt seurustelevansa Morandon kanssa, heidän suhteensa ei ole aivan salaisuus.

Lisäksi lähde kertoi juuri E! Uutinen, että he seurustelevat kiistatta.

Ilmoittajan mukaan 'Hän seurustelee onnellisesti Maxxin kanssa.' He ovat tehneet siitä virallisen.

Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee

He sanoivat: 'He ovat sekä taiteellisia että luovia, joten he suhtautuvat muusikkoina olemiseen.' ja paljastivat osallistuneensa NYE-juhliin ja sanoivat: 'Hän oli kulissien takana Miley ja Pete [Davidson] kanssa uudenvuodenaaton harjoituksissa ja nauhoitti. hauskaa heidän kanssaan. He kaikki tulivat hyvin toimeen ja näyttivät nauttivan olostaan.

He ovat seurustelleet salaa jonkin aikaa, Entertainment Tonight väitti raportissa, joka julkaistiin 1. maaliskuuta. Sisäpiiriläisen mukaan 'Miley ja Maxx ovat pitäneet hauskaa yhdessä.'

He ovat seurustelleet lyhyen aikaa ja ovat tyytyväisiä liittoonsa. Miley arvostaa sitä, että he pitävät suhteensa hillittynä ja ovat molemmat omistautuneet tekemään omia juttujaan ja viettämään aikaa niiden kanssa, jotka tekevät heidät onnelliseksi, mukaan lukien Maxx.

Sitten 14. huhtikuuta pari nähtiin suutelemassa West Hollywoodissa, mikä vahvisti romanssiaan ilman PDA:ta. Heidän nähtiin lähestyvän toisiaan ja suutelevan salongin edessä. Sitten he kävelivät rinta rinnan kadulla, näyttäen selvästi parilta.

Lue lisää: Kenen Chantel seurustelee nyt? Huhutaanko Chantel Everettin tapaavan toisen tosi-tv-tähden!

Miley Cyrus: Kenen kanssa hän on seurustellut?

'Wrecking Ball' -laulaja yhdistettiin Cody Simpson pian sen jälkeen, kun Miley ja hänen ex-miehensä Liam ilmoittivat erostaan ​​elokuussa 2019.

Ennen eroaan epidemian aikana pari seurusteli 10 kuukautta. Instagram Livessä Miley jopa puhui avoimesti heidän erostaan ​​'Poikaystäväni ja minä olemme eronneet, se paljastui tänään.

Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee

'Luotettava lähde' ​​vahvisti sen, vaikka parisuhteessa kukaan ei ole luotettava kuin kaksi mukana olevaa henkilöä.'

Sitten hän sanoi: 'Mutta toistaiseksi kaksi osaa eivät muodosta kokonaisuutta, joten meidän jokaisen on keskityttävä parantamaan itseämme, jotta voimme tulla sellaisiksi ihmisiksi, joita haluamme olla. Älä siis tee siitä draamaa, jos menemme ulos viettämään aikaa tai tilaamme pizzaa seuraavalla viikolla. Olemme olleet ystäviä kymmenen vuotta ja tulemme olemaan ystäviä jatkossakin.'

Miley, panseksuaali, joka samaistui Codyyn, havaittiin suutelevan bloggaajana Kaitlynn Carter Italiassa muutama kuukausi ennen kuin he alkoivat seurustella. Kuukautta myöhemmin raporttien mukaan heidän tiensä erosivat.

Lue lisää: Kenen kanssa Leonardo Dicaprio seurustelee? Leonardo DiCaprio tapasi 24-vuotiaan mallin ja näyttelijän!

Miley Cyrusin arvo

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley Cyrusin nettovarallisuus oli noin 160 miljoonaa dollaria elokuussa 2022. Tennesseessä syntynyt Miley Cyrus on amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä.

Miley Stewartina Disney Channel -televisiosarjassa Hannah Montana, hän nousi kuuluisuuteen teini-idolina vuonna 2006.

Sarjassa, joka kesti neljä kautta vuoteen 2011 asti, oli mukana myös hänen isänsä, taiteilija Billy Ray Cyrus. Häntä pidetään yhtenä maailman eniten albumeja myyvistä naisartisteista.