Kenen kanssa Megan Thee Stallion seurustelee: Ovatko Pardison ja Megan edelleen suhteessa?

Treffit

WPR

Megan Thee Stallion nousi otsikoihin vuonna 2021 kaikesta korkeakoulututkinnon suorittamisesta nousemiseen yhdeksi genren tunnetuimmista naisräppareista.

Tämä on epäilemättä syy, miksi niin monet ihmiset haluavat tietää, mitä hänen henkilökohtaisessa elämässään tapahtuu. Koska monet hänen laulunsa sanoista puhuvat avoimesti seksistä, hänen rakkauselämänsä on usein keskusteltu aihe.

Fanit haluavat tietää, onko hänen rap-kappaleidensa aihe todella avainhenkilö hänen elämässään. Mitä sinun pitäisi tietää Meganista ja hänen suhteestaan?

Seurusteleeko Megan Thee Stallion nyt?

Kenen kanssa seurustelee Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallionin tunnuslausetta parafrasoidakseni voit olla kuuma tyttö, jolla on hölmö. Pardison Fontaine ja Vuoden 2021 Glamour Woman of the Year ovat onnellinen pariskunta. Kappale 'Backin' It Up', jonka Fontaine kirjoitti yhdessä Cardi B:n kanssa, teki hänestä tunnetuksi räppärinä ja tuottajana. Fontaine sai nimen Jordan Kyle Lanier Thorpe.

Tietoja Pardison Fontainesta

On erittäin tärkeää tutkia Fontainen henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ennen kuin sukeltaa Meganin ja Pardison Fontaine tapasivat ja rakastuivat ensin.

Fontaine syntyi itse asiassa Jorden Kyle Lanier Thorpesta huolimatta siitä, että useimmat ihmiset tuntevat hänet vain hänen lavanimestään. Fontaine on räppäri, samanlainen kuin Megan.

Hän on syntynyt ja kasvanut Newburghissa, New Yorkissa, ja hän säveltää omat sanoituksensa. Vuonna 2018 hän hylkäsi hittikappaleen 'Backin' It Up', jossa esiintyi kukaan muu kuin Cardi B, joka työskenteli myöhemmin Meganin kanssa.

Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listan hämmästyttävä huippu kappaleella ”Backin’ It Up” oli sijalla 40. ”Oyyy”, ”Take It Down” ja ”Shea Butter” ovat muutamia Fontainen muita tunnettuja kappaleita.

Lue lisää: Kenen kanssa Malia Obama seurustelee? Astu ulos komean mysteerimiehen kanssa toista kertaa viikossa!

Mikä on Megan Thee Stallionin treffitausta?

Savage-räppäri on ollut sidoksissa useisiin kumppaneihin vuosien varrella.

Lista Megan Thee Stallionin tapaamista miehistä sisältää:

Moneyybagg Yo

Kenen kanssa seurustelee Megan Thee Stallion

Megan aloitti seurustelun räppäri Moneybagg Yon kanssa heinäkuussa 2019, mikä merkitsi heidän julkisen romanssinsa alkua.

He työskentelivät tunnetusti yhdessä kappaleessa 'All Dat', ja pian sen jälkeen he julistivat rakkautensa Instagramissa. Tammikuussa 2020 Moneybagg Yo paljasti kuitenkin, että pari oli eronnut.

G-Eazy

Kenen kanssa seurustelee Megan Thee Stallion

Sen jälkeen kun julkaistiin video, jossa G-Eazy nuolee Meganin kasvoja, kahden julkkiksen väliset treffispekulat alkoivat nousta esiin helmikuussa 2020.

PDA:sta huolimatta Megan meni Twitteriin hälventämään huhuja.

Sitten hän jatkoi: 'Mutta minä en vittu G Eazylle', kirjoittaen: 'Lol okei, teillä on kaikki vitsit.'

Lue lisää: Kuka on Chloe Bennet's Boyfriend 2022? Seurusteleeko hän kenenkään kanssa?

Thomas Lane

Kenen kanssa seurustelee Megan Thee Stallion

Vuonna 2020 spekulaatiot hänen seurustelemisesta Tory Lanezin kanssa johtivat siihen, että yksi hänen kumppanuussuhteistaan ​​sai ehkä eniten mediahuomiota.

Megan vahvisti myöhemmin, että vaikka heillä oli erittäin kiistanalainen suhde, he eivät koskaan olleet romanttisessa suhteessa.

'Meidän välillämme ei ollut suhdetta. The New York Timesin julkaisemassa tunteellisessa artikkelissa hän totesi: ”Olin rehellisesti hämmästynyt, että päädyin tuohon paikkaan.

Lapsuus ja uran alku

Megan Thee Stallion syntyi San Antoniossa, Texasissa, 15. helmikuuta 1995; hänen oikea nimensä on Megan Jovon Ruth Pete. Välittömästi hänen syntymänsä jälkeen hänen perheensä muutti Houstoniin, missä hänen räppäriäitinsä Holly kasvatti Peteä South Parkin alueella.

Katso tämä postaus Instagramissa

Megan Thee Stallionin (@theestallion) jakama viesti

Hän muutti Pearlandiin äitinsä kanssa ollessaan 14-vuotias. Siellä Pete alkoi kirjoittaa omia rapejaan ja ilmoittautui Pearland High Schooliin. Sen jälkeen hän aloitti osallistumisen Prairie View A&M -yliopistoon.

Lue lisää: Kenen kanssa Khloe Kardashian seurustelee? Katso viimeisimmät päivitykset hänen yksityiselämästään!

Pete alkoi julkaista videoita freestyle rapistaan ​​sosiaalisessa mediassa, pääasiassa Instagramissa, ollessaan vielä yliopistossa. Hän alkoi kerätä huomattavaa seuraajaa sen jälkeen, kun yksi hänen videoistaan ​​oli levinnyt.

Pete muutti myöhemmin taiteilijanimensä Megan Thee Stallioniksi, koska häntä oli teini-iässä kutsuttu oriksi hänen pituutensa ja kookkaansa vartalonsa vuoksi.

Megan Thee Stallionin tulot

Megan Thee Stallionin kokonaisvarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hän sai parhaan uuden artistin, parhaan rap-kappaleen ja parhaan rap-esityksen Grammyt maaliskuussa 2021.

Debyyttialbuminsa ”Good News”, 2019 mixtape ”Fever”, 2020 EP ”Suga” ja 2020 EP ”Suga” julkaisun myötä hänestä tuli tunnettu suuren yleisön keskuudessa. Kappaleensa 'Hot Girl Summer' menestyksen ansiosta hän alkoi saada kansainvälistä tunnustusta.

Hän oli esillä taiteilija smashissa Cardi B kappale 'WAP' menestyneiden kappaleiden 'Savage' ja 'Body' lisäksi.