Kenen kanssa Matt James seurustelee? Voisiko hän kosia Rachael Kirkconnellille| Tarkista tästä kaikki tiedot

Treffit

WPR

4. tammikuuta 2021 The Bachelorin kahdeskymmenesviides kausi debytoi. Tällä kaudella esillä Matt James, 28-vuotias Raleigh, Pohjois-Carolina, kiinteistökauppias ja hyväntekeväisyysyrittäjä.

Kiista

Lisäksi tässä on joitain lisätietoja: ROTU JA POIKKAARINEN Kirjoittajina ovat Chris Harrison ja Rachael Kirkconnell.

Helmikuussa 2021 kilpailija Rachael Kirkconnellia syytettiin rasistisista sosiaalisen median viesteistä pitämisestä ja tytön kiusaamisesta sen vuoksi, että se seurusteli afroamerikkalaisten miesten kanssa lukiossa. Kirkconnell kuvattiin myös vuonna 2018 Antebellum South -plantaatioiden aikakauden jälkeisessä veljeysjuhlassa. Kirkconnell pyysi myöhemmin anteeksi aikaisempaa käytöstään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Matt James (@mattjames919) jakama viesti

Sen jälkeen kun Chris Harrison sanoi, että '50 miljoonaa ihmistä [osallistui Antebellum South -balliin] vuonna 2018' ja 'herännyt poliisi on siellä', häntä tuomittiin Kirkconnellin puolustamisesta. Hänen huomautuksensa jälkeen hän pyysi anteeksi.

Yli 40 000 ihmistä allekirjoitti vetoomuksen, jossa vaadittiin Harrisonin erottamista franchising-isäntänä. Tämän vuoden After the Final Rose -erikoissarja on Harrisonin viimeinen isäntänä. Hän ilmoitti lähtevänsä 13. helmikuuta 2021. Harrison ilmoitti lopettavansa franchising-toiminnan 8. kesäkuuta 2021.

Vuonna 2021 Emmanuel Acho valittiin After the Final Rose -elokuvan uudeksi juontajaksi, joka esitettiin 27. helmikuuta 2021. Achon kirjoittama Uncomfortable Conversations with a Black Man on New York Timesin bestseller.

Matt James ja Rachael Kirkconnell harkitsevat seuraavan askeleen ottamista yhdessä. First Impressions on entisen kandidaatin ensimmäinen kirja, ja hän kertoo ET:n Denny Directolle, että kihlasuoritus Kirkconnellin kanssa ei ole poissuljettu. En seurustele sellaisen kanssa, jonka kanssa en harkitse naimisiin menemistä tässä elämänvaiheessa', James sanoi ET:lle. Lopuksi: 'Tähän me pyrimme ja sen eteen teemme töitä.'

Kun James oli The Bachelorissa vuonna 2021, hän tapasi Kirkconnellin, joka oli tuolloin ohjelmassa. TikTokin käyttäjä syytti Kirkconnellia pahoinpitelystä aiemmin mustien miesten seurustelun takia, mikä herätti kiistaa ennen hänen kauden alkamista. Tämän seurauksena toinen käyttäjä syytti häntä rasistisista kuvista nauttimisesta.

Aiheeseen liittyvä: Zoey Deutchin treffit: Kuka on Zoey Deutchin uusi poikaystävä vuonna 2022?

Opiskellessaan yliopistossa hänet nähtiin myös Old Southin istutusaiheisissa juhlissa. Kirkconnellin toimintaa tukeneet ihmiset ovat sittemmin pyytäneet anteeksi ja vaatineet heidän lopettamistaan.

Rachaelia kiusasi nähdessään kaikki aikaisemmat virheensä korostettuna mediassa, kuten James kuvailee sitä kirjassaan.

Lisäksi James käsittelee yksityiskohtaisesti ongelman seurauksia, mukaan lukien hänen ja Kirkconnellin tekemä päätös 'kävellä erillään toisistaan ​​​​jonkin aikaa' ennen yhdistämistä. James 'käytti hyväkseen epäselvää, harmaata tilaamme ja yhtyi uudelleen vanhojen näkemysten kanssa' ennen kuin Kirkconnell lopetti asiat.

Katso tämä postaus Instagramissa

Matt James (@mattjames919) jakama viesti

Kun James ja Kirkconnell tapasivat ensimmäisen kerran, se johtui Kirkconnellin paljastamasta väärästä sijainnista, jonka James uskoo 'onnoksi'.

Kesti neljä tuntia saada selville kaikki asiat, jotka olivat pitäneet meidät erillään – hänen ja minun virheensä, epävarmuutemme ja perheidemme draaman, julkisen käsityksemme ja kaiken muun.' ”Päätin kehittää itseäni eteenpäin. Hän oli työskennellyt itsensä kehittämiseksi, mutta minä en. Lupasin antaa kaikkeni, kun hän pyysi minua. En olisi voinut valita parempaa vaihtoehtoa.'

Jos kysyt Jamesilta, heidän ylä- ja alamäensä kertominen hänen kirjassaan ei ollut niin vaikeaa:

Jamesille vaikein osa showssa olemisesta oli itse asiassa sen jatkuminen, koska hänellä oli varauksia sen suhteen, toimisiko mikään tällainen vai ei. 'Suhteeni Rachaeliin on antanut minun unohtaa nuo epäilykset, ja olen siitä kiitollinen. Vaikein osa minulle oli tuoda itseni ulos. Oli helppoa laittaa se paperille, kun olin tehnyt sen.'

Kun James kertoi suhteensa kivikkoisesta alusta Kirkconnellin kanssa, hän oli tietoinen Kirkconnellin tunteista.

”Kun puhut näistä asioista, tallaat ohutta jäätä, koska se on totta. Rachaelin panoksen saaminen oli minulle tärkeää kertoessamme kertomustamme, joten tein tärkeäksi pitää häneen yhteyttä koko prosessin ajan. ”Sitten, hän sanoi. Tarkkailin joka askeleella itseäni, [yhteiskirjoittaja] Cole Brownia, jonka kanssa työskentelin, ja sitten Rachaelin kanssa varmistaakseni, etten höpöttele sillä tavalla, mikä hänen kannaltaan piti.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Rachael Kirkconnell (@rachaelkirkconnell) jakama viesti

Kun James puhui ET:lle, hän sanoi: 'Hänellä ei ole ollut tilaisuutta puhua siitä [tai] valosta, joka minulla on tällaisilla mahdollisuuksilla.' Vain varmistaakseni, etten tuhlaa aikaani kuolleelle hevoselle, halusin varmistaa, että teen hänelle oikein. Tästä huolimatta James ei koskaan ajatellut jättää heidän kertomustaan ​​pois kirjastaan.

Koska 'Annan täydellisen kertomukseni, ja sen täytyy sisältää kaikki, hyvä ja kamala ja ruma', James sanoi. 'Löydät sen useista romaaneista. Minusta on ihailtavaa, kun ihmiset kommunikoivat avoimesti elämänsä synkistä ja vaikeista puolista. Et voi jatkaa ennen kuin hyväksyt ja pääset niistä yli.'

Kun James ja Kirkconnell jatkavat elämäänsä, hän uskoo heidän suhteensa saavan edelleen tukea. ”Uskon, että kun ihmiset oppivat tuntemaan Rachaelin ja minut, he ymmärtävät paremmin yhteytemme. Se ei anna kokonaiskuvaa esityksen kontekstista ja sen esittämisestä.

Se ei ole heidän vastuullaan… Heidän on mahdotonta sisällyttää kaikkea 'James kommentoi. ”Ihmiset jatkavat tukemme niin kauan kuin he näkevät, että olemme aitoja, että rakkautemme toisiamme kohtaan on aitoa ja että se ei ole vain esittelyä. Se on kaksi kunnollista yksilöä.'

Jamesin voittoa tavoittelemattoman toiminnan tulevaisuus ABC Cuisine Tours , joka kouluttaa köyhien yhteisöjen lapsia New Yorkin ruoasta ja fyysisestä aktiivisuudesta, on hänelle tärkeämpää kuin suhteen ylläpitäminen Kirkconnellin kanssa. Koko uransa ja henkilökohtaisen elämänsä ajan James odottaa 'paljon henkilökohtaista kasvua ja paljon takaisin antamista'.

Aiheeseen liittyvä: Kenen kanssa Jennifer Hudson seurustelee? Miksi hän salailee suhteitaan

Toisaalta, 'jos on aloitteita, joita voin toteuttaa, ja koulutusalustoja, jotka rakennetaan talouslukutaidon, ruokaturvan tai vain henkilökohtaisen terveyden ja hyvinvoinnin ympärille', hän sanoi ET:lle. – Pandemian aikana näin, kuinka ihmisten henkinen ja fyysinen terveys heikensi.

Koska niin monet ihmiset kärsivät edelleen tuon ajan vaikutuksista, minun on vaikea sanoa sitä. Minulla on moraalinen velvollisuus tehdä paremmin ja auttaa niitä, joita se vahingoitti, tietäen, mitä tiedän nyt.'

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR