Kenen kanssa Marjorie Harvey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Koomikkona Steve Harvey on aina ollut uutisissa sekä hyvistä että kauheista syistä. Muutamat ihmiset yllättyivät hänen Miss Universe -huijauksestaan ​​vuonna 2015, mutta hänen rakkauselämästään on sittemmin tullut paljon keskustelua. Steve on solminut häät kolmannen kerran etsiessään oikeaa elämänkumppania. Marjorie Elaine Harvey on todennäköisin ehdokas elämänsä rakkaudesta, jonka hän on löytänyt matkallaan.

Aikainen elämä

Marjorie Harveyn treffit

Doris Bridges synnytti Marjorie Elaine Ridgen 10. lokakuuta 1964. Hän oli pariskunnan ainoa lapsi. Hänen isänsä henkilöllisyys on edelleen mysteeri yleisölle.

Hän jatkaa kuitenkin Instagram-postausten tekemistä isästään. Saatuaan tietää, että hänen isänsä sairastaa Parkinsonin tautia ja dementiaa, hän kirjoitti äskettäin blogiinsa pyrkimyksistään pitää hänen mielensä kiinni.

Samoin hän lataa usein kuvia perheestään juhlimassa erityisiä tilaisuuksia, ja he kaikki näyttävät pitävän hauskaa. Marjorien vanhemmat ja vanhempi veli kasvattivat Yhdysvalloissa. Kun hän edistyi yliopistossa, hän muutti lopulta pois omillaan.

Hän osallistui Memphisin yliopistoon valmistuttuaan lukiosta. Valitettavasti hänen tottelematon luonne sai hänet vetäytymään. Hän ei ollut kiinnostunut lukemisesta.

Tämän seurauksena hän oli aina kiehtonut muotiteollisuutta. Siksi hänen tuskansa muotia kohtaan tarjosi hänen uralleen merkittävää reunaa, jota akateeminen tutkinto ei voinut.

Marjorie Elaine Harvey on muotimoguli Hollywoodista

Vaikkakin Marjorie on naimisissa miehen kanssa, jolla on arviolta 140 miljoonan dollarin omaisuus, hän ei tyydy jäämään kotiin ja antamaan miehensä hoitaa kaikkea. Vaikka hän on naimisissa varakkaan miehen kanssa, hän on yrittänyt elättää itsensä taloudellisesti. Näyttää siltä, ​​että rouva Harvey on sekä liikenainen että oman muotiblogin omistaja.

Yliopiston keskeyttämisen jälkeen fashionista aloitti välittömästi työskentelyn alalla. Hän jätti koulun saavuttaakseen tavoitteensa, kun hän ei ollut valmistunut. Hän kiersi maailmaa etsiessään viimeisimmät muotitrendit. Hän käynnisti muotiblogin kerättyään pienen määrän tietoa.

The Lady Loves Couture oli hänen ensimmäisen muoti- ja lifestylebloginsa nimi, jonka hän julkaisi vuonna 2007. Hänen bloginsa vie lukijat matkalle hänen henkilökohtaisen tyylinsä ja varakkaan elämäntavan läpi. Tämän lisäksi hän bloggaa kuinka elää ylellistä elämää budjetilla ja antaa lukijoilleen sisäpiiritietoa, jota he eivät saa mistään muualta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Marjorie Harvey (@marjorie_harvey)

Sama koskee MH Handbags ja MH Closet, jotka hän lanseerasi nähtyään valtavan menestyksen. 'Bougie Boho in Yellow' ja 'Bougie Boho in White' MH-käsilaukut ovat suosittuja ja edullisia. Ihmiset rakastavat niitä, koska ne ovat edullisia ja muodikkaita. Myymällä nuo käsilaukut hän on tehnyt huomattavan voiton.

Muotiteollisuudessa menestymisensä ansiosta Marjorie on noussut kasan huipulle. Paris Fashion Weekin lisäksi hän vierailee lukuisissa muotitapahtumissa ympäri maailmaa. Lisäksi Harvey on vuonna 2010 perustetun 'Steve Harvey ja Marjorie Harvey Foundationin' toimitusjohtaja. Isättömien nuorten tavoittaminen on ryhmän tavoite, joka toivoo inspiroivansa seuraavan sukupolven johtajia.

Sen lisäksi, että Marjorie on koomikko Steve Harveyn vaimo, hän on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi maailman tunnetuimmista muoti-ikoneista ja internet-mogulista. Kuinka heidän romanssi alkoi, kun otetaan huomioon, että toinen työskentelee tiedotusvälineissä ja toinen muotiteollisuudessa?

Lue myös: Kenen kanssa Nessa Diab seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Colin Kaepernickin kanssa!

Kuinka Steve ja Marjorie tapasivat?

Marjorie ja Steven rakkaustarina on kuin jotain sadusta. Ne ovat todiste rakkauden olemassaolosta ensisilmäyksellä huolimatta siitä, että sen saavuttaminen saattaa viedä vuosia. Vuonna 1987, kun Steve suoritti stand-up-komediakeikan Memphisissä, Tennesseessä, hän törmäsi tyttöön, jonka hän oli juuri tavannut. Parin mukaan Steve Harvey rakastui ensi silmäyksellä.

Memphisin komediaklubilla, jossa Steve esiintyi, hän väitti nähneensä hänen kävelevän sisään ja hämmästyneenä hänen viehätysvoimastaan. Kun hän tapasi Marjorien ensimmäisen kerran, hän halusi ilmaista tunteensa välittömästi. Hän ilmoitti epäröimättä seisoessaan lavalla:

En tiedä kuka olet, mutta aion mennä naimisiin kanssasi.

Marjorie toisaalta ei ollut täysin tietoinen siitä, että kommentti oli tuolloin hänen kunniakseen. Heti kun he alkoivat seurustella, hän tajusi, että ilmoitus oli hänelle. Samalla tavalla Steve oli naimisissa toisen vaimonsa kanssa, kun hän kiintyi uuteen naiseen elämässään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Marjorie Harvey (@marjorie_harvey)

Vaikka he olivat tavanneet vain muutaman kerran, he loivat suhteen. Steve Harvey kuitenkin katosi muutaman viikon seurustelun jälkeen vuonna 1990, eikä suhde ollut parille iloinen. Vuonna 2014, kun häneltä kysyttiin tarkkaa aikaa, hän paljasti:

Tiesin, että hän oli juuri sen jälkeen, kun aloin seurustella hänen kanssaan… mutta sitten hän vain lähti. Kadonnut.

Steve ei ehkä ollut valmis aloittamaan uutta elämää fashionistan kanssa, koska hän ei ollut taloudellisesti vakaa tai hänen uransa oli huipussaan. Onneksi he tapasivat uudelleen vuonna 2005, kun kohtalo toi heidät takaisin yhteen. Steve oli aiemmin eronnut toisesta avioliitostaan ​​Mary Lee Shackelfordista. Saatuaan tietää, että Marjorie oli äskettäin eronnut, Steve lensi heti Memphisiin ja he ovat olleet yhdessä siitä lähtien.

Kun Marjorie ja Steve kihlautuivat vuonna 2007, he olivat seurustelleet kaksi vuotta. Siitä lähtien he ovat olleet toistensa tukena niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Lue myös: Kenen kanssa Nnamdi Asomugha seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Kerry Washingtoniin!

Steven ja Marjorien avioliitto merkitsee vuosikymmentä ja lisää!

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Marjorie Harvey (@marjorie_harvey)

Cabissa, Meksikossa, Steve kosi Marjorieta timanttisormuksella, ja Marjorie suostui onnellisesti. Kesäkuun 25. päivänä 2007, kun hän hyväksyi hänen avioliittoehdotuksensa, he vaihtoivat lupauksia ja heistä tuli aviomies ja vaimo. Se oli pieni, intiimi hää, johon osallistui vain läheisiä sukulaisia ​​ja ystäviä. He ovat olleet naimisissa nyt vuoden ja ovat pysyneet vakaasti yhdessä tuon ajan.

Tuntuu kuin hän olisi saanut uuden elämän sen jälkeen, kun hän on seurustellut vuosia väärän henkilön kanssa. Heidän kaukosuhteensa on vahvistanut heidän sidetään, koska heidän täytyi elää sen kanssa niin kauan. Samasta aiheesta Marjorie kertoi Essencelle haastattelussa, ”

Olimme ystäviä. Seurustelimme vuosia sitten ja mielestäni se oli pitkä matka Steven ja minun kanssa (joka sai meidät menemään) eri tavoin. Mitään ei tapahtunut. Hän ei särkenyt sydäntäni. En särkenyt hänen sydäntään. Se oli vain kaukosuhde ja jonkun olisi pitänyt tehdä päätös silloin. Kukaan ei tehnyt liikettä. Mutta se ei tarkoittanut, ettemme välittäisi, se on vain joskus, että elämä estää. Ilmeisesti se ei ollut täydellinen ajoitus tai se olisi tapahtunut.

Vuosi sitten pariskunta vietti 12-vuotispäiväänsä, mikä osoitti, että heidän suhteensa on edelleen yhtä vahva kuin hääpäivänä. 12-vuotispäivän kunniaksi pariskunta tervehti toisiaan Instagramissa rakkautta täynnä olevilla kuvilla.

He käyttäytyvät ikään kuin olisivat tunteneet toisensa ikuisesti ja silti ihailevat toisiaan. He ovat onnellisessa parisuhteessa, mikä toimii esimerkkinä muille, joilla on ollut epäonnistuneita romanttisia suhteita.

Steve ei ole ensimmäinen mies, jonka kanssa hän tapasi: Kuka ennen Steveä?

Sitottuaan solmun kahdesti Steve Harveyn kanssa Marjorie Bridges Woods solmi lopulta solmun koomikon kanssa. Jimmy Townsend, Memphisin huumekauppias, oli hänen ensimmäinen aviomiehensä. Väitteiden mukaan Jimmy oli häntä 23 vuotta vanhempi. Heillä oli mukava suhde, kunnes Jimmy todettiin syylliseksi huumekauppaan, mutta ikä on vain numero. Kun Jimmy sai elinkautisen vankeusrangaistuksen, Marjorie haki avioeroa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Marjorie Harvey (@marjorie_harvey)

Erotessaan Jimmystä hän meni naimisiin Daniel Woodsin, yhden pahamaineisista Woodsin veljistä, kanssa toisen kerran. Koska hänet syytettiin myös huumerikoksesta, heidän avioliittonsa ei kestänyt kauan. Kun Daniela syytettiin liittovaltion rikoksista, entisen pariskunnan omaisuus ja klubi jäädytettiin. Sen jälkeen hän myi seuran NBA-tähdelle Todd Daylle.

Hänen elämänsä näytti olevan määrätty tällaiseksi, koska se oli tapahtunut kahdesti aiemmin. Kun hän tapasi Steve Harveyn, hän kuitenkin onnistui voittamaan suuren esteen heidän suhteensa. Hollywoodissa näkyvänä parina Marjorie Woods ja Steve Harvey tekevät vaikutuksen. Siitä lähtien kun he aloittivat, heillä ei ole koskaan ollut muotionnettomuutta.

Lue myös: Kenen kanssa Charlie Heaton seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Marjorie Bridges Woods Rakastaa sukuaan

Kahdessa ensimmäisessä avioliitossaan Marjorie synnytti kolme lasta. Kaksi tyttöä, Lori (1997) ja Morgan (1987) sekä poika Jason (1997), syntyivät pariskunnalle (1991). Marjorie on nyt isoäiti vanhimman tyttärensä Morganin avioliiton ja Kareem Hawthornen kanssa sekä lapsen syntymän ansiosta. Mitä tulee ruokabloggaamiseen, Morganilla on pitkä inspiraatiolinja äidiltään, joka johtaa suosittua Give Me Some Moblogia.

Marjorie Harveyn treffit

Steve Harveylla taas on neljä lasta kahdesta edellisestä avioliitostaan. Karli ja Brandi Harvey, hänen ensimmäisen vaimonsa kaksoslapset, syntyivät vuonna 1982. Hänen toisesta avioliitostaan ​​Maryn kanssa syntyi kaksi poikaa, Wynton (s. 1997) ja Broderick Steve Jr. (s. 1991).

Huolimatta siitä, että heillä ei ole omia lapsia, parilla on seitsemän lasta aiemmista avioliitoista. Heille ei ole väliä, ketkä heidän lastensa vanhemmat ovat; he kohtelevat jokaista heistä ikään kuin he olisivat omiaan. Vuonna 2016 People-lehden haastattelussa Marjorie keskusteli perheestään. Hän antoi seuraavan lausunnon:

'Tiesimme, että tämä oli oikein. Mutta kerroin heille vain: 'Kaikki ovat mukana. Jokaisella on pääsy vanhempiinsa. Mitä tahansa sinulla ei ollut ennen, älä anna sen häiritä sitä, mitä sinulla voi olla nyt.'

He ovat esimerkiksi tunnettuja sekaperheestä ja ylellisistä matkoista.